Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 759
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
такива като Ваня и Йори много бързо се наиграват Peace

# 466
 След днешният епизод изпитвам само едно чувство и то е огромно отвращение ... както и в живота помиярите винаги обединяват мишите си и мръсни душици и се отървават от читавите хора Sad Пълна помия ... не мога да оправдавам мръснишката игра с никакви игрови стратегии и подобни, защото който си е мръсник в живота той е такъв и никакъв друг навсякъде и съответно е валидно обратното. Марчо е пич и се държа достойно и евала на него как се владееше, аз ако бях на тази Данка главата щеше да и кънти от отнесените за норматив шамари нищо , че съм жена ... незнам какъв е бил този, който и е направил дете, ама сигурно е бил много пиян и не е разбрал какво му се е случило, а и не мога да си представя, че има нормален мъж , който би търпял подобно изчадие около себе си ... Ваня пълен боклук също като жена си, събрали са се ... надявам се Марчо да изхвърли истерика Занев и да видя на финал Явор , Марчо и Финдо ...

# 467
Интересно тук превеса е на страната на стратезите и тактическото играене на играта, а във Фейса преобладават фенчетата на мускулестия батко, който изнася играта на гърба си и не заслужава да си ходи толкова рано.

PS Ето и една фенка на готиния як батко, който има право да гони, когото си поиска и това е морално и честно. Него обаче нямат право да гонят пък.  Crossing Arms

# 468
такива като Ваня и Йори много бързо се наиграват Peace
Точно такива като тях, които умеят да  правят стратегии стигат доста далеч, за разлика от батката Марчо. Този човек мисли, че е на детски лагер където всеки ден има състезания.  Peace

# 469
Интересно тук превеса е на страната на стратезите и тактическото играене на играта, а във Фейса преобладават фенчетата на мускулестия батко, който изнася играта на гърба си и не заслужава да си ходи толкова рано.
Защото те не знаят как се играе сървайвър, подобно на потребители тук, които си мислят че играта е само мускули, но не играта е акъл, стратегии и т.н.
няма значение 1 това е игра, тук стратегиите нямат общо с живота, този остров няма общо с България, а и Марчо не играе, той си мисли че е на лагер, където трябва да създава приятелства.

# 470
Можеше за финал и сбогуване Марчо да светне един на Данка  и да си тръгне спокоен

Много щях да съм доволна ама  няма

# 471
Не се и съмнявам Confused. За тези хора явно е по-достойно да си клечиш в ъгъла като мишка и да си чакаш реда за изгонване, вместо да придобиеш малко самочуствие и да вземеш нещата в свой ръце. Тези 4-мата богопомазани ли са? С какво Крум е по-малко от тях?

# 472
  • Sunshine state
Стана ми гадно за Марчо.не знам дали наистина Нага не станаха по слаби
Данка определено не я понасям
От всички сезони досега това ми е най неприятния и противен участник

Сега отношението на Марчо към Нага ще бъде равно на отношението на Занев към Гаруда
Сблъсъка на острова наистина ще бъде култов

На същото мнение съм и аз. Данка ми е...  Sick

И сега нещо забавно:
Скрит текст:

Забележете Васил как се е бАрнал. И той започна да върти по нощните клубове.  Laughing

# 473
Можеше за финал и сбогуване Марчо да светне един на Данка  и да си тръгне спокоен

Много щях да съм доволна ама  няма
hahaha hahaha hahaha иииииии аззззззз, Данка -  вън  smile3513

Скрит текст:
Стана ми гадно за Марчо.не знам дали наистина Нага не станаха по слаби
Данка определено не я понасям
От всички сезони досега това ми е най неприятния и противен участник

Сега отношението на Марчо към Нага ще бъде равно на отношението на Занев към Гаруда
Сблъсъка на острова наистина ще бъде култов

На същото мнение съм и аз. Данка ми е...  Sick
И сега нещо забавно:
Скрит текст:

Забележете Васил как се е бАрнал. И той започна да върти по нощните клубове.  Laughing

[/quote]
 hahaha hahaha hahaha hahaha Joy

# 474
След днешният епизод изпитвам само едно чувство и то е огромно отвращение ... както и в живота помиярите винаги обединяват мишите си и мръсни душици и се отървават от читавите хора Sad Пълна помия ... не мога да оправдавам мръснишката игра с никакви игрови стратегии и подобни, защото който си е мръсник в живота той е такъв и никакъв друг навсякъде и съответно е валидно обратното. Марчо е пич и се държа достойно и евала на него как се владееше, аз ако бях на тази Данка главата щеше да и кънти от отнесените за норматив шамари нищо , че съм жена ... незнам какъв е бил този, който и е направил дете, ама сигурно е бил много пиян и не е разбрал какво му се е случило, а и не мога да си представя, че има нормален мъж , който би търпял подобно изчадие около себе си ... Ваня пълен боклук също като жена си, събрали са се ... надявам се Марчо да изхвърли истерика Занев и да видя на финал Явор , Марчо и Финдо ...

Няма да се заяждам, но искам да те попитам нещо...
Честно ли е според теб да се съюзяваш с няколко човека на база мускули и хормони и да даваш ред на другите, кой кога да си ходи?
Просто се получи "С техните камъни по тяхната глава". Новата коалиция просто се опитва да оцелее и как това е лошо или нечестно. Напротив, те даже противодействаха на нечестността на 5-ката.
Същите спорове съм водила форумите и през първия сезон в защита на Ахмет тогава. Чудно ми е колко фенове на тази игра, въобще не я разбират.

Според мен другия път си отива Дамяна, няма да рискуват да останат без нито един силов играч. Но и на Явор ще му дойде реда, въпреки че го харесвам.

# 475
ще погледаме и ще видим ,но категорично никой от тях двамата няма да стигне много далече Peace

# 476
Марчо дори не знаеше кой е гласувал за него ooooh!

Praynig Само да не им дадат да решават пъзел със Занев Laughing

Може и Надя да си тръгне.С тези пъзели по-добре да я оставят Дамяна.

# 477
Няма да се заяждам, но искам да те попитам нещо...
Честно ли е според теб да се съюзяваш с няколко човека на база мускули и хормони и да даваш ред на другите, кой кога да си ходи?
Просто се получи "С техните камъни по тяхната глава". Новата коалиция просто се опитва да оцелее и как това е лошо или нечестно. Напротив, те даже противодействаха на нечестността на 5-ката.
Точно! Някой от батките още в началото отиде на Ваня да му казва, че той е от тяхната коалиция  номер 6. Значи те са си направили класация още в началото и другите трябва да си мълчат преди съвета като крави пред заколение. Така не се играе Сървайвър, всеки човек, всеки глас е важен.

# 478
ще погледаме и ще видим ,но категорично никой от тях двамата няма да стигне много далече Peace
Слагам го в спойлер понеже се отнася за финала :
Скрит текст:
във всеки сайт където пише, че е изтекала информация за финалната тройка, фигурира Ваня!

# 479
Цитат
Verislav Tudjarov
5 mins ·
 никога,никога,никога не се отказвайте,ако трябва носете 208кг на гръб,вижте черната светлина,замръзнете като замръзнали,но.......
Напълно подкрепям мнението на Туджаров.
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт