Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 729
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Бас държа, че фенчетата на яките батковци и готините какички във Фейсбук не са разбрали поговорката на кхмерите и сега кълнат до девето коляно Ваня и Йори.

# 451
Стана ми гадно за Марчо.не знам дали наистина Нага не станаха по слаби
Данка определено не я понасям
От всички сезони досега това ми е най неприятния и противен участник

Сега отношението на Марчо към Нага ще бъде равно на отношението на Занев към Гаруда
Сблъсъка на острова наистина ще бъде култов

# 452
Йори ме върна отново към предаването. Не знам за вас, но след днес Ваня и Йори са тоталните ми любимци. Милата тя, как го закова с речта която произнесе когато гласуваше за него! Богиня! И съм съгласна с нея,че по-важно е какво имаш в главата,а не колко тежести можеш да вдигнеш.
Другите 3-ма са ми толкова смешни как се правят на сърдити. Значи Крум трябва просто да лежи като умряло куче и да си чака реда? Ваня да изгони най-добрия си приятел защото мускулестите момченца така искат? Нещо май са объркали предаването.

# 453
И какво предлагате тогава като ви е мъчно за Марчо. Преди играта подбраните участници сами да си правят подбор и да отстраняват още в самото начало тези, които не могат да вдигат 200 кг от лежанка. Те нямат право да стигнат напред и трябва да излязат задължително преди яките батковци с нацепените мускули. Явно в БГ е срамно да си с по-слаба мускулатура и да искаш да победиш в телевизионна игра.

# 454
Най-добрият съвет и един от най-добрите епизоди въобще. Много обичам да гледам, как самонадеяните фукльовци си намират майстора. Бяха толкова потресени милите. Те си бяха спокойни, че ще си гонят наред и ще си свиркат. Айдеее, нема нужда.
Крум момчето много добре им го каза. Вече ще го вземат несериозно, както него така и Емо. И двамата имат много повече потенциал, от това което им се дава възможност да покажат.
Много съм доволна.
Сега чакам с нетърпение сблъсъка на титаните. И двамата са предадени от племената си и искат отмъщение и двамата са силни физически. Това ще е зрелищно.
И да отбележа. Респектирана съм от играта на Ваня. Така се играе Сървайвър. И не е нужно да изпадаме в излишни мелодрами на тема морал. Това не е живота, това е игра...Всеки е отишъл там, за да играе, а не да си направи една разходка до Камбоджа и да го наядат буболечките. Айде много здраве на коалицията. Сега те ще гърмят един по един.

# 455
  • in Wonderland
Йори ме върна отново към предаването. Не знам за вас, но след днес Ваня и Йори са тоталните ми любимци. Милата тя, как го закова с речта която произнесе когато гласуваше за него! Богиня! И съм съгласна с нея,че по-важно е какво имаш в главата,а не колко тежести можеш да вдигнеш.
Другите 3-ма са ми толкова смешни как се правят на сърдити. Значи Крум трябва просто да лежи като умряло куче и да си чака реда? Ваня да изгони най-добрия си приятел защото мускулестите момченца така искат? Нещо май са объркали предаването.

newsm10

# 456
На кого залагате следващия път ?  Mr. Green  Аз на Явор  Tired Mr. Green

# 457
Яките батковци и готините какички, които седяха на пейката и слушаха В.Карамазов,   също не разбраха   поговорката на кхмерите.

Ваня голям стратег! И в духа на кхмерите една мисъл Сун Дзъ, стратег-теоретик, отнасяща се за Ваня и играта му тази вечер "Ако седнеш на брега на реката и чакаш достатъчно дълго и търпеливо, ще видиш труповете на враговете си как се носят по нея".

Велика игра!

# 458
Тотално най-добрият епизод този сезон!! Тримата гледаха, като гръмнати. След днес мисля че Йори и Ваня имат заслужено място на финала... доста добре изиграно.

# 459
Цитат
Verislav Tudjarov
5 mins ·

Много хора са ме питали как трябва да се играе Survivor ? Отговора е Ваня Джаферович ! Survivor е замислен да се играе така,както той го играе и всеки бъдещ участник трябва да знае това...,но ако все пак нещата не се получат и се окажете на ръба на отпадането вземете пример от Светльо Бърканичков и никога,никога,никога не се отказвайте,ако трябва носете 208кг на гръб,вижте черната светлина,замръзнете като замръзнали,но направете всичко възможно да оцелеете още 3 дни... и още 3... и още 3
Vanja Dzaferovic Marten Barkanichkov горд съм,че ви познавам.
Напълно подкрепям мнението на Туджаров.

# 460
Цитат
И да отбележа. Респектирана съм от играта на Ваня. Така се играе Сървайвър.
Абсолютно съм съгласна с това
също съм съгласна с думите на Крум  и останалите че няма да кротуват и да чакат реда си
Играта навлиза в такъв етап че вече всеки лека полека започва да дърпа за себе си
Но Данка.... е не мога

# 461
И кой ще гласува на финала за Йордана?! Никой! Ако Ваня и Йорданка стигнат до финал заедно, ВСИЧКИ ще гласуват за Ваня,  дори Емо и Крум Mr. Green

# 462
  • София
Другите 3-ма са ми толкова смешни как се правят на сърдити. Значи Крум трябва просто да лежи като умряло куче и просто да си чака реда? Ваня да изгони най-добрия си приятел защото мускулестите момченца така искат? Нещо май са объркали предаването.

Толкова е прост милия, че направо да го съжалиш....  в 2 последователни изречения: "Ти казваш всичко в прав текст"... и малко след това : "Ти си лицемерка" ooooh!
Явно не му стана ясно, че двете няма как да бъдат казани за един и същ човек, независимо кой е той.... едното твъдение изключва автоматично другото...  Rolling Eyes

# 463
  • Berlin
Хохо Simple Smile) Просто не мога да повярвам тия 4мцата как не са се усетили!  Утре ще гледам ваденето на гласовете, че точно него пропуснах, сигурно е било адски интересно.
Само се чудех дали Ваня директно е казвал, че е срещу Йори или Крум или просто си е мълчал дискретно сред другите от т.нар. коалиция, че така да им дойде от небето това гласуване.

Защо пише Marten?

# 464
Той Марчо сам си каза, че не знаел как се играе и сега бил навлизал. След тоя съвет щял да почне да играе и да стане лидер на племето  Joy Ама моля ти се бе момче, някои хора /като Ваня/ играят от първата секунда истински сървайвър. Сега ще видим какво ще направи на острова, щом така се заканда да играе както трябва..

Общи условия

Активация на акаунт