Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 765
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • у дома
Аз пък снощи в рекламната пауза преди гласуването си мислех, че ако бях на мястото на Ваня щях да гласувам само с единия си глас срещу Марчо, а с другият - примерно за Емо. Или Йори можеше примерно да номинира Ваня. Можеха да не се лензят толкова явно, да останат по-дискретни и да не хвърлят картите на масата.
Защото не им стига акъла до там, затова! Защото са "велики" стратези, та чак се налага жената на Ваня да ни обяснява какво е спечелил  ooooh!
Tuon, понякога в спор се задават риторични въпроси, които не изискват отговор.

# 646
Аз пък снощи в рекламната пауза преди гласуването си мислех, че ако бях на мястото на Ваня щях да гласувам само с единия си глас срещу Марчо, а с другият - примерно за Емо. Или Йори можеше примерно да номинира Ваня. Можеха да не се лензят толкова явно, да останат по-дискретни и да не хвърлят картите на масата.

Честно казано и аз си го помислих, само че Йори да даде единия си глас за Марчо, а др-я за Крум, но мисля, че много очакваме от нея... Simple Smile Точно с идеята да не се откриват много.
Така щяха да станат 5 на 5. И щеше да е доста глупав ход.  Wink

Може би просто още си нямат достатъчното доверие за подобни игри. Играха на сигурното, спечелиха и избухнаха в радостен възторг. Някак прекалено самодоволно и импулсивно /за такива големи играчи!  Wink /.

# 647
Защото не им стига акъла до там, затова! Защото са "велики" стратези, та чак се налага жената на Ваня да ни обяснява какво е спечелил  ooooh!
Tuon, понякога в спор се задават риторични въпроси, които не изискват отговор.
То си пролича на кой не им стига акъл три седмици след началото на играта.  newsm78

# 648
Марчо беше фатален вчера...как изобщо не му е минало през акъла, че Ваня и останалите са гласували против него - по телевизора не можем да видим всичко, но явно Ваня е лъгал брутално, за да му имат такова доверие от 'коалицията'!

Пп: на Занев май няма да му е леко...дано се справи!

Ппп: лелее, от бачкането никой не гледа Сървайвър...няма с кой да коментирам наживо  Close

# 649
То си пролича на кой не им стига акъл три седмици след началото на играта.  newsm78

Това, че някой е прост, но има и някой по-прост от него, не прави простия - умен!

# 650

Честно казано и аз си го помислих, само че Йори да даде единия си глас за Марчо, а др-я за Крум, но мисля, че много очакваме от нея... Simple Smile Точно с идеята да не се откриват много.

Може би просто още си нямат достатъчното доверие за подобни игри. Играха на сигурното, спечелиха и избухнаха в радостен възторг. Някак прекалено самодоволно и импулсивно /за такива големи играчи!  Wink /.

Ако разпилеят гласа, с какво ще объркат съюза на бившите вече 4-ма? Може би, че останалите не са точно коалиция и няма договорка между тях?  Но то ако си направиш елементарната сметка пак ще излезе че са, евентуално би ги объркало, че Емо играе сам без договорки. Не печелят кой знае какво от този ход ама можеше да го направят за заблуда.
Много ми се иска ако няма сливане и има още една игра и ако от Нага пак загубят, тримата да се пробват да настроят Емо срещу Йори (ако не спечели тя инд.имунитет де). Тогава ще стане интрига и ще е много по интересно. Но не мисля, че имат потенциал за подобни ходове.  Пък и много е важно кой ще е с два гласа.

# 651

Може би просто още си нямат достатъчното доверие за подобни игри. Играха на сигурното, спечелиха и избухнаха в радостен възторг. Някак прекалено самодоволно и импулсивно /за такива големи играчи!  Wink /.

Да, права си, ако се приеме че коалицията - Марчо гласува единно за Крум (което и направиха). Ами тогава можеше за Емо. Но - да, те играха на сигурно.

# 652
Възможни коалиции на свободните електрони в обединеното племе:
1. Дамяна /останала сама/ се присъединява към коалиция Йори/Ваня и мачкат Гарудци. Към тях се присъединява и Занев /с условието първо да се изгони Бърканичков   Mr. Green/
2. Занев се присъединява към Явор, Надя и Дамяна /ако са оцелели/. Към тях отива и Ива /евентуално след изгонване на Бърканичков/
3. Финдо, Агонцеви, Митко, Ива, Бърканичков мачкат разединената Нага и ги гонят един по един
4. ?
Ясно е, че ако стигнат обединение, никой от Явор, Надя и Деси няма да е с четворката на Ваня, омразата ще е докрай. Единственото ми съмнение е за Дамяна.
Никога не си помисляйте Занев до някого от Гаруда Simple Smile. Предполагам, че е играл с четворката на Ваня и е бил прецакан и от тях, затова сега е тази омраза между два ника тук, които защитават само Ваня и други два ника, които защитават само Светлин, Силвия и Янита. Те не пишат за никого друг, егати, надживейте го, бе!
Никакви сметки не можем да правим сега, защото пак ще има двойни гласове и всякакви простотии, но горе-долу нещата са ясни. И преди снощния съвет имаше хора, които не бяха разбрали, че Марчо или Явор ще си ходят, сега обаче се чудя как изобщо имате надежди за Гаруда. И аз съжалявам (най-много за Финдо), но са гола вода за Сървайвър.

# 653
Йори докато гласуваше за Марчо - "И Марчо да не забравиш на следващия съвет да гласуваш срещу мен" Любимия ми момент от целия епизод Sunglasses. Страшно ме кефи тази мацка, и май съм единствената й фенка Laughing
Не си! И аз се радвах, защото може да е дразнител, но определено повече й щрака пипето от мускулестите батки.

# 654
Може и в обединеното племе Бърканичков да влезе в съюз с Ваня, по футболна линия......

# 655
# 656
Всичко сте казали.Така се зарадвах като видях 10+ изписани страници, пишете още много се радвам да чета супер много и супер дълги коментари. Heart Eyes

Простачката не я виждам на финал. Смятам че финала ще е само от мъже. Също така съм много проценти сигурна, че Митко ще е единия финалист. Нямам търпение да видя дали ще се окажа права.

Дано Занев размаже тъпата, нацепена батка Марчо на Острова! Толкова наивен и заблуден, че направо тъп. Професора! Whistling Mr. Green
Как пък заслепени от красотата и не си спомням какво още там не се усетиха и за миг, че ги ядат като гергьовски агнета.

Дамяна е следващата ако не спечели имунитет. Може да разкарат и Явор, защото Йорданка не го понася, а Ваня ще и замазва очите, че е господарка и ще я пуска сега да вършее. После ще я изчисти и нея и тогава ще получа душевен оргазъм!

# 657
Никога не си помисляйте Занев до някого от Гаруда Simple Smile. Предполагам, че е играл с четворката на Ваня и е бил прецакан и от тях, затова сега е тази омраза между два ника тук, които защитават само Ваня и други два ника, които защитават само Светлин, Силвия и Янита.

Ти си безнадежден случай!  Joy Joy Joy Правиш предположения за развитието на играта на база написаното от "два ника" във форума на бг-мама и подозираш, че зад тях се крият участници в сезона!!! Говорих ти за параноята миналия път, сега ще се въздържа... Ти си ми втори идол след професор Вучков!!! Simple Smile

# 658
Цитат
а Ваня ще и замазва очите, че е господарка и ще я пуска сега да вършее. После ще я изчисти и нея и тогава ще получа душевен оргазъм!

И аз. Обещава да почерпя виртуално/ няма как да стане реално/ когато  магарицата Данка си отиде
Лошото е че покрай тая започнах да симпатизирам дори на Агонцеви Joy Joy Joy

# 659
Добър епизод снощи и добър избор на Йорданка като дразнител в стадото.Поздравявам сценаристите.
Ванко за мен е дипломатичен,спокоен и комбинативен.На фона на останалите ми е най-поносим.Снощи си обясни стратегията без да злорадства,докато грозното същество Йори да него се лезеше и гавреше като истинска маймуна,без да си даде сметка,че всичко е късмет,игра и сценарий.Съжалявам я,може да не е лоша,но няма на кого да го докаже,тъй като вони като възпитание и характер.В играта и да побеждава,в живота такива ги гонят с шутове.Мисля,че се усеща,мъчно й е,но вместо да се промени,иззлобява.
Нямам симпатии към двете двойки,които май са се разпаднали след шоуто,особено пък към напомпани батки.Явор ми е симпатичен.

Общи условия

Активация на акаунт