Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 765
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
djoleva, и аз, и аз. Агонцева ми е вече от Прости, като пиленце сладко. Whistling

# 661
Никога не си помисляйте Занев до някого от Гаруда Simple Smile. Предполагам, че е играл с четворката на Ваня и е бил прецакан и от тях, затова сега е тази омраза между два ника тук, които защитават само Ваня и други два ника, които защитават само Светлин, Силвия и Янита.

Ти си безнадежден случай!  Joy Joy Joy Правиш предположения за развитието на играта на база написаното от "два ника" във форума на бг-мама и подозираш, че зад тях се крият участници в сезона!!! Говорих ти за параноята миналия път, сега ще се въздържа... Ти си ми втори идол след професор Вучков!!! Simple Smile
Прав си, сгреших, че Занев е играл с четворката на Ваня, само много му се е искало  Grinning. Очаквам да е първият изгонен след сливането  Joy
Така по-добре ли е?
Поздрави на Занев.

# 662
За Данка важи една мисъл на Стамболов
" Всеки има правото да бъде прост ,но някой си превишават правата"

# 663
много съм съгласнааааааа  Joy

# 664
Поне можем да се надяваме за добра игра от страна на Занев и Марчо.И двамата ще са нахъсани,и двамата са силни,пък и досега Занев не е имал истинска конкуренция на острова.

# 665
Изключително точно мнение на един от феновете на играта:
Цитат
Vencislav Kirchev‎Survivor BG
1 hr ·

Станалото снощи на съвета се казва blindside-това е един от най-великите ходове в играта Survivor.Всички,които разбират тази игра,виждат,че в Нага има двама истински играчи-Ваня и Йори.Останалите мога да ги посъветвам да си изтеглят 22ри сезон на американските сезони на Survivor,защото играта на победителя там "Boston Rob" Mariano се определя от много хора като най-близка до перфектната,а играта на Ваня до момента в сезона много прилича на неговата.Какво по-голямо доказателство за това,че Ваня доминира стратегически до момента ?Можете да обиждате и да мразите Ваня и Йори колкото си искате,но истинските фенове са обективни и виждат брилянтния ход снощи на съвета.Винаги ще има хора,които не са наясно с играта Survivor и поради това не им остава друго освен да обиждат и да дават грешни мнения.
https://www.facebook.com/survivor.btv.bg/posts/866951073328548

# 666
Ваня Джаферович от „Сървайвър”: Чакам второ дете, с първото преминахме през изпитания.

От хотнюз, но не мога да дам линк, счита го за спам. Да им е честито! Simple Smile

# 667
Peace

# 668

Защо не му пратиш поздравите направо на лично съобщение във форума, нали и без това знаеш кой е той! Simple Smile

Да не съм съвсем офтопик... Не мисля, че Занев ще е първи изгонен, тъй като при сливането и в двете племена има достатъчно дрязги, освен това и двете племена ще се стремят към числено превъзходство над другото племе и биха опитали поне сега да се обединят в името на гоненето на човек от "другите", а Занев в случая може да мине за неутрален и не мисля, че ще бъде цел на когото и да било от племената.. Отдавна е забравен и не е трън в очите на никого в момента...

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 15:10 от 20666

# 669
Лошото е че покрай тая започнах да симпатизирам дори на Агонцеви Joy Joy Joy
ААхахахааа....направо....... Joy

# 670
Защо не му пратиш поздравите направо на лично съобщение във форума, нали и без това знаеш кой е той! Simple Smile

Да не съм съвсем офтопик... Не мисля, че Занев ще е първи изгонен, тъй като при сливането и в двете племена има достатъчно дрязги, освен това и двете племена ще се стремят към числено превъзходство над другото племе и биха опитали поне сега да се обединят в името на гоненето на човек от "другите", а Занев в случая може да мине за неутрален и не мисля, че ще бъде цел на когото и да било от племената..

Защото поздравите ми не са искрени.
И за двата ника, и за първия изгонен си беше провокация, винаги реагираш, пиши ни и обяснявай как Занев вижда нещата, че ни е малко по телевизията Grinning.
Само обидите към Ваня и Жени ми идват в повече.

# 671
  • в морето до колене
Ваня Джаферович от „Сървайвър”: Чакам второ дете, с първото преминахме през изпитания.
От хотнюз, но не мога да дам линк, счита го за спам. Да им е честито! Simple Smile
Да, да им е честито!!!
Ето това е по-важно от която и да било игра.

Дано само да успеят да не се повлияят от всичката тази жлъч, която се излива в/у Ваня и Жени.
И тя да приема по-спокойно и овладяно нещата, че до края на телевизионното предаване има още поне 7-8 седмици. А на нея нервите ще и трябват за друго.

# 672
Има готини, фини стратези, има и дразнещи стратези. Засега Ваня е от вторите, но е много рано и може да си променя мнението. Най-добър стратег е този, който има такава стратегия, че постига целите си, като същевременно ти остава симпатичен, и на такова майсторство се възхищавам аз.

# 673
  • в морето до колене
Не мисля, че Занев ще е първи изгонен, тъй като при сливането и в двете племена има достатъчно дрязги, освен това и двете племена ще се стремят към числено превъзходство над другото племе и биха опитали поне сега да се обединят в името на гоненето на човек от "другите", а Занев в случая може да мине за неутрален и не мисля, че ще бъде цел на когото и да било от племената.. Отдавна е забравен и не е трън в очите на никого в момента...
Аз пък не мисля, че можем да говорим за числено превъзходство м/у племената като фактор в играта, защото след снощния съвет вече няма племена. Има две противопоставени една на друга групи хора, които вътрешно са изградени от разединени части. Това противопоставяне на големите групи е временно и съвсем скоро ще свърши. След което ще имаме няколко (вероятно 4) отделни части с различна големина, форма и вътрешна плътност, които ще опитват да се напасват една с друга. Представете си 4 зъбчати колела... иииии Занев  Wink, който ще трябва да се опита да се промъкне между тях, без да бъде премазан, докато те се напасват.
Ей такава картинка виждам аз.

И колкото и да е забравен Занев, в момента, в който се появи, веднага ще се превърне в трън! Не само в очите, а и на други места... на хората от ГАРУДА.
А като ти боде нещо, се опитваш да го махнеш.

ЕТА - Занев може да мине за неутрален само пред някой, който си е заровил главата в пясъка.

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 16:42 от мячик

# 674
Цитат
Има готини, фини стратези, има и дразнещи стратези. Засега Ваня е от вторите, но е много рано и може да си променя мнението

Не съм съгласна.Мисля ,че Ваня е готин стратег.Никой не обиди  и с никой не се скара или заяде.Общителен с всички не се дели от племето и в същото време си прави своята стратегия
Снощи  двамата с Крум получиха моите адмирации за това че съвсем откровено си казаха че са гласували за Марчо ,защото няма да седят и да чакат редя си.Признаха си че   Коалицията на Марчо , Явор , Надя и Дами  е трябвало да се разбие за да осъзнаят че те не са жертвени  агънца
Ваня говори  без злоба и лицемерие без да обижда ,повишава тон или да се заяжда
Това поне в моите очи го прави много добър стратег
И от тук идва и разликата с Данка.Тя злорадстваше ,хилеше се и кривеше устата си доста отвратително
Добре е да победиш ,добре е да натриеш носа някому,добре е да покажеш че и ти си там в тази игра ,но не е нужно да злорадстваш ,да иронизираш и да се подиграваш.Това не те издига в очите на другите ,не те прави победител,прави те жалък

Общи условия

Активация на акаунт