С първите есенни лъчи МАЙ-ското коремче започва да личи! - Тема 4

• 23 697
  • 714
  •   1
Отговори
# 270
 Flower ツ , честити сърчица  smile3501
Идеите за новата темичка са страхотни и аз ще мисля доста, като дойде време...
За дрехите дънките не са ми удобни като седя и разкопчавам копчето, но още си влизам в тях. По-удобно се чувствам в рокля. Полите също малко ме  стягат, защото са ми с ниска талия.

# 271
Аз, за съжаление, съвсем не съм най- красивата гледка по клин, затова все нямам смелост да обуя( освен ако отгоре нямам нещо дъъълго, че старателно да скрия дупето  hahaha ), иначе звучи много, много удобно Simple Smile

# 272
  • София
Аз от една седмица се нося само с клинове и рокли....Друго не понасям...издута съм и всичко ми стяга....
Къде продават клинове за бременни на нормални цени?

# 273
здравейте и от мен Simple Smile
досега само четях, но ето ме и мен - пишеща !
аз също, живот и здраве, ще бъда МАЙ-ска мама Simple Smile първа бременност ми е, на 27 съм и съм много развълнувана. Още не съм се записала на ЖК, предстои ми преглед в петък - дано всичко е наред. Ходя на лекар в болница "Надежда", но докторът който ме преглежда каза, че като мина БХС и ФМ, ще ме измести пак при него в болница Сердика, защото там работят със здравната каса. Иначе и аз чух сърчице и да си призная се разплаках от умиление ! Simple Smile
за кг - аз съм 58кг/178 и за сега не съм качила, апетит имам - особено за пица Simple Smile

леко бременеене на всички ! Simple Smile

# 274
Мартинчето,добре дошла!

# 275
Мартинчето  добре дояла и от мен и на мен вчера 27ми ми казаха ти в коя седмица и колко дни си точно ?Аз на другият преглед ще се запиша за ЖК
Flower честито мила много се радвам а знаеше ли преди това че са 2? Аз много искам близнаци (може и тризнаци) също но каквото господ даде живи и здрави да са .

# 276
Благодаря ви момичета!  Hug
tedi8811 нямах ни най-малка представа, че са две, но съм страшно щастлива.

# 277
Нервите ме гонят.Корема ме боли ежедневно.До днес само ниско долу.А днес ме боли от горе и отдолу.Чакам им кефа да ми изпратят писмото за жк.

# 278
Добре дошли на новите май-чета bouquet
Честито и на мамите, чули вече малките сърчица smile3501
Охх и аз нямам търпение вече, но на мен за тонове, ми казаха чак в края на месеца да отида.  newsm17
Много искам и аз да чуя  Heart и да успокоя newsm03

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 16:03 от Joliefr28

# 279
тук малко се забърках аз само видях туптящото сърчице ама нищо не сме слушали понеже виждам че за тонове говорите вече но след 2 седмици съм пак може би тогава newsm78
flower теб с коремен ехограф ли те гледаха  и само на екрана ли видя сърчицата или слушахте и тонове теб питам че си най-прясна от доктор Simple Smile понякога въпросите ми звучат глупаво даже и за мен ама ми е първа бременност и всичко ми е интересно.

# 280
Tedi8811 преди 2 седмици, като ходих на лекар, ми казаха че съм в 7-ма седмица Simple Smile значи логично сега би трябвало да съм в 9-та. Честно казано тия седмици грам не ги разбирам ...
лекаря ми каза, че като ида сега в петък, ще видим дали всичко се развива правилно и ще назначим час за БХС И ФМ.
иначе и на мен ми се беше боявило един ден леко розово течение, понеже съм паника веднага отидох на лекар, но ми казаха при прегледа, че всичко е наред, и че е възможно да е станало при запек, а то така си и беше ! Никакви лекарства не пия освен фолиева киселина, като за сега нямам онова розово течение, а само леко бяло, което според доки е Ок. Simple Smile

# 281
  • Варна
Благодаря ви момичета!  Hug
tedi8811 нямах ни най-малка представа, че са две, но съм страшно щастлива.

Това се казва новина! Много приятна изненада, ще се радваш на двойно щастие Heart Eyes

# 282
Наистина страхотна новина. Hug Пу, пу, да не ти е уроки. Hug

Дали сте перфектни заглавия за следващата темичка, аз никак не съм творческа натура и сигурно до края няма да мога да дам и едно предложение.  Embarassed Но пък вие имате идеи за всички. Hug

Аз си нося моите си дънки, моите си рокли, панталони и т.н.. Нямам още отеснели дрехи. Преди няколко дни си купих едно пуловерче, по тялото е, вместо XS, взех S, но да има накъде да расте коремчето. И една рокля си взех, пак един номер по-голям, но не от дрехи за бременни.

# 283
  • Варна
Алия, според мен каквато си фиданка, ще минеш и без дрехи за бременни, най- много да стигнеш до размер М  Laughing

# 284
аз днес бях на преглед, всичко си е наред отговаря си точно на седмиците. На 21 ще ме запишат ЖК а на 30 ще направим БХС, ФМ ми казаха, че ще я направим към 20-та седмица, защото тогава било най-точно... Малко се разочаровах, като ви чета тук вие ще ходите съвсем скоро, а аз чак след 2 месеца... Знам, че ако толкова държа мога да си запиша час на друго място да я направя, но не знам дали е толкова важно и наложително. Вие как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт