С първите есенни лъчи МАЙ-ското коремче започва да личи! - Тема 4

• 23 694
  • 714
  •   1
Отговори
# 420
Sweety и аз съм с две бебчета Peace

# 421
Алия Имам приятелка ,която докато беше бременна мюслито и създаваше проблем.
Витаминка скочих не повече от 60 см .Не е високо .Аз не бях от бесните хлапета катерещи се по-дърветата и имам страх.Simple Smile Детето трябваше да отиде на училище.
Dudunski не се чувствай виновна.Ти нямаш вина.При едни става по-лесно при други по-трудно.
Имаме близнаци и в 2 рода и ми призлява при мисълта.Имам сестри близнаци.
Мм все вика айде с 2 и 3 .Аз си знам,че ще е едно.

# 422
Какво е това затишие бе момичета.....

# 423
Abraxas, Какъв ти е резултата? Нормални не знам дали има, ама както са писали, колкото е по-голямо съотношението по-малък е риска. Имам три познати с които съм говорила, едната 1:4000, другата 1:10 000 и третата 1:20 000. И при трите се води хубав резултат, поне така са им казали лекарите.

# 424
Мамчета,
Аз днес си купих моите витамини номер 2 от 13 г.с. до края на кърменето. 96 витаминни таблетки и 96 капсули с омега3 киселини, от днес влизам в 13 седмица, но имам 1 хапче от номер 1, така, че от утре почвам номер 2. Вие ще продължавате ли да пиете някакви витамини и добавки?
Освен това днес намерих чайове за бременни, но не знам дали ги има в България. Съдържат лимонова трева, мента, лавандула и други билки.

# 425
  • Варна
И аз с близнаци, Суити, защо не ни запишеш на първа страничка? Simple Smile

# 426
Аз пия витамини комбинирани имат си фил,киселина и омега 3 ще пия до края но не знам дали ще са тези , което ме навежда на въпроса фолиевата киселина докога се пие ? И на мен на последния преглед ми даде термин27ми и 8г.с и 1 ден съм днес  и аз съм с късна ову а на първия преглед термина ми беше 3ти юни . Така че за тези като мен които не си знаят деня на зачеване или точния ден на овулацията  май остава варянта датата да се гледа по ехографа .

# 427
Какъв измиващ интимен продукт ползвате? Искам да си купя хубав, медицински. Препоръчаха ми СебаМед, но искам още едно мнение?

# 428
Здравейти и от мен! Добре дошли на новите мами! Hug
И аз да кажа каквото знам...някой беше питал за чайчетата...ментата я дават за билка предизвикваща аборт. ..
Алия пробвай със сок от прясно изцеден портокал-мен винаги ме пресича Blush
А я да питам как сте с паметта? Аз все забравям по нещо....вчера се заключих вън и чаках цял след обед да се върне мм  Joy
Да не говорим, че отивам до магазина и влизам с въпроса какво трябваше да купя hahaha  аууу дано това състояние мине бързо.. ooooh!

# 429
Какъв измиващ интимен продукт ползвате? Искам да си купя хубав, медицински. Препоръчаха ми СебаМед, но искам още едно мнение?
Аз ползвам на Lactacyd. Много съм доволна, а съм минала през всички марки- само той ми се отразява най- добре на... флората там долу  Laughing

Здравейти и от мен! Добре дошли на новите мами! Hug
И аз да кажа каквото знам...някой беше питал за чайчетата...ментата я дават за билка предизвикваща аборт. ..

Хм, доста различни мнения за чаят от мента... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=326121.0

# 430
и аз днес отидох до магазина за 2 неща и едното 5мин седях и се чудих какво беше а знаех че са 2  Joy
http://www.zaneya.com/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D0%B8-%D0% … 0%BE%D1%81%D1%82/
тук пише за билките и бременността за ментата пише че при повръщане е много полезен  по 1 на ден не повече . Не съм чувала досега че предизвиква аборт чувала съм че действа опойващо на плода  но това предполагам в силни дози аз по 2-3 на седмица си пия от мента за храносмилането

# 431
http://dieti.net/menta/
Всеки сам си решава, въпреки това мисля, че става въпрос за големи количества. Аз лично не бих рискувала. И тук в Испания не го препоръчват.

# 432
Алия, благодаря за инфото. При моите само Даун е  1/  14000; другите са 1/ 100000. Сега обаче ми звънна док, че желязото ми било ниско..4.5..Съвсем ниско ми звучи на мен. А до колкото знам не е добре да се пие желязо първите месеци..ужас..утре съм първо за рецептата при док, после до някоя лаборатория да пусна пак , и после за лекарства, ако е така ситуацията..

# 433
  • Варна
Оплаквам ви се, че съм с гадно главоболие цял ден. По принцип има мигрена и като ме навести съм на силни обезболяващи, а днес упорито търпя и вече ми е тежко. Надявах се, че ще ме подмине, но не би.
С нетърпение си чакам утре прегледа, ще попитам и в такива случаи дали мога да пия нещо изобщо, но най-вече мечтая да чуя, че всичко е наред.

А колко ненормално топло беше днес Shocked

# 434
Момичета как сте със разсеяност ,аз работя с пари и нещо напоследък  излизам на минуси а това беше рядкост дали е от бременността

Общи условия

Активация на акаунт