С първите есенни лъчи МАЙ-ското коремче започва да личи! - Тема 4

• 23 694
  • 714
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, вече съвсем се ядосах! Както споделих, вчера ми излязоха резултатите от изследванията. От Лаборатория Рамус -Варна /в медицински център Марешки една от лабораториите е/ ми изкараха желязо--4,9!!!. Днес си пуснах в друга лаборатория и ми излезе 15.3.. абсурдно е за 3 дни да се е променило нещо в мен! Сега ще чакам да видя док какво ще каже- дали е задължително да почвам да пия желязо, или мога да изчакам малко -- поне да мине 1ви триместър.. Обаче 10 единици разлика е безумно направо.

# 466
Здравейте мами!
Интимен гел ползвам от години Лактацид, доволна съм определено,
Бамбукита, чудесни новини! Veselusha, с предишната бременност пътувах със самолет до Прага в края на 5-тия началото на 6-тия месец, мисля че нямаш място за притеснение. Полетът ти не е дълъг, а и няма да си с много ранна бременност, също и доктора щом казва, че няма проблем, лети си Simple Smile
Моето гадене като че ли е малко по-добре. До скоро беше по цял ден, сега предимно следобяд и вечер се появява. Дано отшуми вече. Направо нямам търпение до прегледа, още 9 дни живот и здраве Simple Smile
Хубав ден пожелавам на всички и който има възможност нека се разходи, навън е много приятно Simple Smile

# 467
а аз да ви попитам - кога ви изследват желязото? На мен никой нищо не ми казва за изследвания ??? Или може би аз сама трябва да си ги направя!? Или пък ги правят едновременно с БХС?

# 468
Здравейте момичета,добре съм чета ви но нямах възможност да пиша.Бях командировка в Брюксел
Полета беше -ужасев въпреки,че милото дойде с мен ,всякаш за пъри път летя.
Но днес имаме новина,в моето закръглено коремче живее едно щастлово мъничко момченце
на всички нови мами добре сте дошли,и лека бременост
отнсно секса на мен не ми липсва,а милото тъй ме пази,че само се гушим и целуваме,каза,че и сам може да се справи
за име сме взели решение но беше за мома,сега започва чуденето
а с гърдите ми е трудно болят са много чуствителни

# 469
vaninani честито . В коя седмица си че вече и пола е ясен предполагам на ФМ сте ходили и там са ви казали пола защото и на мен ми е любопитно и не знам като ида дали няма да е рано  въпреки че пола не е толкова важен но все пак ми е интересно

# 470
Veselusha, и аз мисля, че няма нужда да се притесняваш за полета. Щом си се консултирала и с лекарката си не го мисли. И на мен другата седмица ми предстой полет. И според моята лекарка няма проблем. Имам изписани неща, които да взема при нужда, но няма да пия нищо превантивно (по нейни указания).
И предният път и сега смятам да се подстригвам. Не си представям какво ще се случи с косата ми ако не я оформя за 9 месеца. Не вярвам на суеверия и други подобни бабешки деветини.  Whistling
vaninani, страхотно е че знаете вече пола на малкото човече. Предният път ние го научихме чак на ФМ към 19-20 седмица бях тогава. Надявам се този път да го разберем по-рано.

# 471
бяхме на ФМ в клиника Селена а се оказа че термина е малко по рано,аз съм 14 г.с.
е аз очаквах дъщеря,но сега пък пишле стърчи.Пуснаха ни изследвания днес доста,хормони и други,в понеделник съм пак там.За резултата и за някой уточнения с доктора .

# 472
на мен ми забраниха също да сеподстрижа,та сега със свеки ще водя война,щяла съм да взема късмета на внучето и.и се чудя вие какво мислите???
момичета имате ли проблем с гърдите,мойте са естествени и малко големи ,но сега са ужасно а за милото били страхотни,дори каза,да си останат такива,та ме дразни
иначе плача често

# 473
  • София
vaninani - честит ви мъж! Май ти си първата, узнаваща пола, други май само с предположения.

И аз летях предната бременност във 8-9-та седмица и лекарката ми каза да пия Дуфастон профилактично, пих го, всичко беше ок. Стига да не е рискова бременност, няма проблем да се лети.

Желязо и на мен никога не са ми изследвали, хемоглобин да, но не и желязо, нямам представа, колко трябва да е. Но тия разлики в лабораториите са кошмар, как да разчиташ на тях...

Аз се подстигвах вече 1 път, и още 1 път сигурно. И предния път се подстригвах и си имам мъж, нищо не съм му отрязала Simple Smile

# 474
vaninani, честито Simple Smile сега ще ни вдигнеш любопитството до краен предел Simple Smile Ех тия свекта, стигне ли се до внуче и май нещата се превръщат в една мини война  Crossing Arms

Що се отнася за гърдите, аз вече няколко пъти се оплаквам и пак ще го направя Simple Smile Положението е ужасно, вече съм с чашка D, нито една риза не закопчавам, а ММ се държи като разгонен тинейджър по този въпрос ...

# 475
  • Варна
И аз сега се връщам от преглед, всичко е наред Whistling
Знам и пол, което страшно ме изненада, защото съм още в десета седмица, но лекарят беше напълно категоричен. Ще изчакам и ФМ за потвърждение и тогава ще оповестя официално в темата.
След 10 дни ще ме регистрират на консултации, днес успях да запазя час и за това. Тогава ще направим и скринийнинга, ако и там всичко е нормално, ще съм най-щастлива на света.

На връщане си купих едно масло за тяло, аз започнах да се мажа преди около седмица, сега ще ги сменям двата продукта. Остана ми да вкарам апетита в релси, но там май ще е дълга борба. Като цяло вариантите са два - или ми е лошо, или съм гладна Grinning

# 476
Момичета здравейте!
Добре дошли на новите и честито на мамите, узнали пола и на тези с хубави резултати!!!
На мен другата седмица ми е ФМ на 21 и след това частно ще си пусна БХС защото не се покрива от здр.каса тук. Надявам се и пола да е ясен и да е момиченце, макар, че ММ каза че ще е момче...как усети не знам хихихи
Аз от днес съм в 13г.с и малко остана да прекрача в 4 месец Simple Smile
По повод пътуването със самолет, знам че до края на 3 месец не е съвсем безопасно, но лекар най-точно може да каже.
Аз съм в чуденка за моето пътуване, ще се гръмна...вчера ми казаха, че трябва да направя ваксини дифтерия-теранус, polio, pertussis, хепатит Аи Б, а лекарката дори ми препоръча и противогрипна и чак ги "рекламира" като че правя нещо добро за бебчо, а опасност нямало защото били с мъртви клетки. Обаче мен много ме е страх и не знам какво да правя, ако нещо стане даже да не е от имунизациите ще съм съсипана...много ми се пътува, просто съм в голяма дилема Sad

# 477
  • Варна
Афродивина, защо са необходими тези ваксини, толкова ли е опасно, където ще ходиш??

Честито на узналите пола, според мен, всички, които от сега имат предположения са момчета, то за момиче какво да предполагаш, няма какво да направи впечатление Simple Smile

Аз много искам момче и момиче, но вероятността да са еднояйчни е голяма, защото са в едно балонче, така че ще видим Simple Smile Да са живи и здрави Simple Smile

За подстригването ми се струва абсолютна глупост, ако кажат, че не трябва да се мия девет месеца, едва ли ще го изпълня, съответно и това  Crazy

# 478
 Здравейте!
И аз напоследък големи проблеми с wc-то.   Благодаря за хубавите съвети.  Със сигурност ще пробвам.
Гони ме мързел,  сънливост,  гаденето продължава.  Най-обича да ме дави да повръщам сутрин,  като ми е празен корема.  Та само се мъча.
 Да се похваля.  Днес преговарях с шефа да коригира графика ми,  че ми идва нанагорно вече.   Така де....  10 месеца даване на 260 часа месечно.  Та стига съм се правила на герой.  Медал за тая работа няма да ми окачат.  Сега чакам да видя резултата.  Стискайте палци.  
За мен деня тъкмо започва.  Събуждам се след гадна нощна.  Ще хапна малко картофена салатка и на пазар с ММ,  че хладилника - стрипризьор.  А не ми се нрави особено това. .  
На всички ви - приятен следобед.

# 479
Ох, момичета, тъкмо се връщам от преглед! Все едно съм бременна за пръв път- докато чаках да вляза се тресях от нерви, а щом легнах сърцето ми щеше да изхвръкне! Толкова съм щастлива-най- накрая си видях моето бебче! Прегледа го много обстойно- и на 2D и на 4D, каза ми, че е направил нещо като импровизирана фетална морфология, ще го прави и всеки път за да сме спокойни. Всичко си му е наред на човечето- нухалната гънка е 1,3 (това е в нормата, нали?), органи, крайници.... Само че срамежливко така се беше свил и не можахме да видим пола! Grinning Другитя път- на 14.11. , а до 10 дни ще чакам за резултатите, дай Боже всичко да е наред! Само една неприятна подробност изскочи- имала съм гъбки Confused Сега 10 дни трябва да си слагам глобулки...
И така мина моят преглед, много съм доволна, само дето ме е яд на мене си, че забравих да си поискам снимка...

Общи условия

Активация на акаунт