Майчинството счетоводно-62

• 39 730
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте интересува ме кога трябва да ми изплатят първото майчинство ,бях в болничини ,издаден от педиатъра до 23.11.2014 г. вкл ,от 24 .11 съм в майчинство.Декларацията съм я разписала още през м .октомври ,без дата и ТРЗ, каза ,че ще я пуснат в необходимия срок.Благодаря предварително за отговорите предварително ,страхотни безгрешници сте в това отношение!!!

# 436
  • На брега на реката
Опитах се да намеря отговора тук, търсих в сайта на НОИ, четох и КСО, вярно ли е, че през втората година преводът на заветните 340лв е обвързан с плащането на осигуровките? Описано ли е някъде или това са митове Simple Smile
Благодаря предварително Simple Smile

# 437
  • В полите на Пирин планина
Здравейте интересува ме кога трябва да ми изплатят първото майчинство ,бях в болничини ,издаден от педиатъра до 23.11.2014 г. вкл ,от 24 .11 съм в майчинство.Декларацията съм я разписала още през м .октомври ,без дата и ТРЗ, каза ,че ще я пуснат в необходимия срок.Благодаря предварително за отговорите предварително ,страхотни безгрешници сте в това отношение!!!

В началото на декември ще изплатят частта за периода 24.11-30.11.2014 и следващите след изтичане на съответния месец.

Опитах се да намеря отговора тук, търсих в сайта на НОИ, четох и КСО, вярно ли е, че през втората година преводът на заветните 340лв е обвързан с плащането на осигуровките? Описано ли е някъде или това са митове Simple Smile
Благодаря предварително Simple Smile

Сега вече не е. Преди беше, може би това си чела.

# 438
  • На брега на реката
T.e. в началото на месеца ще си текат преводите, без да се чака да постъпи ведомост за осигуровките? Леле, много ме зарадва   bouquet

# 439
T.e. в началото на месеца ще си текат преводите, без да се чака да постъпи ведомост за осигуровките? Леле, много ме зарадва   bouquet

Да, в началото на следващия месец ще е превода.

# 440
  • На брега на реката
Сърдечно благодаря отново!  Hug

# 441
Току що разговарях с ТРЗ и ми отговориха ,че декларациите за майчинство  за ноември ще бъдат внесени до 15 декември ,възможно ли е ?това означава ,че м . декември оставам без пари!

# 442
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Току що разговарях с ТРЗ и ми отговориха ,че декларациите за майчинство  за ноември ще бъдат внесени до 15 декември ,възможно ли е ?това означава ,че м . декември оставам без пари!

Да, след като влиза в сила от 24.11.14 и не си писала на декларацията датата, когато си я предала в счетоводство.

# 443
Но аз декларациите за първата и втората година от майчинството съм ги  написала и подписала още пред м.септември без дата по препоръка на ТРЗ ,възможно ли е да ги подадат чак през м.декември?

# 444
Момичета искам да питам някой знае ли как става превода на един болничен т.е. на 2 превода в един месец ли ще ми го преведът? Моят 1 болничен е с дата 15.10 до 17.11.14г на 4.11 получих превод за 13 дни, който са за месец 10 ,а за месец 11 още нищо не съм получила та се чудя дали до края на тази седмица ще получа превод? Бях чела в нета ,че през 15дни има превод това вярно ли е или като изтече например месец ноември получаваш превод в началото на декември?  newsm78 baby_neutral Моля Ви помогнете

# 445
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Но аз декларациите за първата и втората година от майчинството съм ги  написала и подписала още пред м.септември без дата по препоръка на ТРЗ ,възможно ли е да ги подадат чак през м.декември?

Да, това написах.След като влиза в сила от 24.11, те пишат, че при тях е входирано през ноември и срокът за подаване в НОИ става 15 декември.Ти сама написа, че не си слагала дати.

Момичета искам да питам някой знае ли как става превода на един болничен т.е. на 2 превода в един месец ли ще ми го преведът? Моят 1 болничен е с дата 15.10 до 17.11.14г на 4.11 получих превод за 13 дни, който са за месец 10 ,а за месец 11 още нищо не съм получила та се чудя дали до края на тази седмица ще получа превод? Бях чела в нета ,че през 15дни има превод това вярно ли е или като изтече например месец ноември получаваш превод в началото на декември?  newsm78 baby_neutral Моля те помогнете

Очаквай пари или до края на седмицата или в началото на декември.

# 446
Здравейте, може ли и аз с едно въпросче- току що направих справка за статуса ми на СО и ми излиза,че липсват данни за м.02.2014, това значи ли, че ако нашето чудо счетоводителката не си оправи нещата аз няма да имам право на майчински?

# 447
  • София-Младост
Здравейте, може ли и аз с едно въпросче- току що направих справка за статуса ми на СО и ми излиза,че липсват данни за м.02.2014, това значи ли, че ако нашето чудо счетоводителката не си оправи нещата аз няма да имам право на майчински?
Не, не значи.

# 448

Винаги може да станат грешки, по-спокойно с квалификациите  Naughty

Идете при "чудото", за да провери какви данни са подадени за този месец и ако има грешка - тя може да се коригира  Thinking

# 449
Моя колежка работи към кредитна компания, отпускаща кредити като посредник и твърди, че й се води трудов стаж, защото й издават служебна бележка за получени суми. В същото време от застрахователните компании, където издават същите служ. бележки, казват че това не е трудов договор и не ти се води стаж.
Къде е разминаването и кога ти се води стаж като на втори трудов договор и кога не ти се води?

Общи условия

Активация на акаунт