С чадър и дъждобран,чакаме двучертичков ураган!-Тема 90

• 24 917
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Мишлето  Hug

Ванесита , прекрасен ден и на теб  Hug

Мечтичка , съжалявам за теста  spoko

Красима ,стиснати палчета и от мен всичко да е наред !   bouquet

# 706
  • София
Добро утро,

Мишлето, да и мен точно плешката ме боли . Тази сутрин съм вече по-добре, но все още има болка. Изписаха ми Афламил, в чиято листовка пише, че ако се планира забременяване не е препоръчителен  ooooh! Но аз ще си го пия...

Йоли, честит телефон! И аз искам нов, но не можем да заделим пари  Confused

Бананарама, и аз пробвах с това хоби в началото на годината. Много се бях запалила, но в един момент се отказах и аз не знам защо  Thinking Thinking Късмет на лапарото  Hug

Ванесита, стискам палци за интервюто  Peace

Мечтичке, съжалявам за теста  Hug

Краси, късмет с генетичните  Peace

Лисичке, много вкусна закуска  Crazy

Аз още нямам Ц. Но леко си ме наболява корема и кръста, така че съм сигурна, че е въпрос на няколко часа да тръгне.
Преди половин час се върнах от лабораторията, личната ми пусна да си видя как са TSH, кр. захар и гликиран хемоглобин. На връщане си взех един фреш портокал и... дотук със здравословното – две мекици  Crazy Така ми се бяха дояли, че като ги видях и не издържах.  Mr. Green

# 707
На връщане си взех един фреш портокал и... дотук със здравословното – две мекици  Crazy Така ми се бяха дояли, че като ги видях и не издържах.  Mr. Green

Искам и азззз  smile3535 така ги обичам, ама да си ги купя в БГ или мама да ми ги направи. Аз сама не мога да ги издокарам  Whistling

# 708
  • От Луната
Добро утро ... как не ми се ставаше днес Sad

Момичета избеснях, това новите технологии не са за мен! От един час се опитвам да се оправя със гадната ми поща и не мога и не мога ... седнах на компа да прочета повече и какво се оказва ... свив във сървъра на хоста  #Cussing out , а аз се мъчих цял час, а то не бил проблема в моя телевизор.
Дано го оправят скоро, че работя по един сайт и ми трябва хост  Crazy

Крисима, толкова ли много се чака, за този номер! УЖАС! Ще трябва да активизирам нещата ...
Успех, дано минат бързо дните Wink до успешния финал Praynig
Скрит текст:
За далаверите не ми се говори ... мразя тази държава (обичам природата, но не и държавата). Знаете ли че ние нямахме канализация 27 години? Аз съм родена в София, цял живот съм живяла в София и такива абсурди никъде другаде няма. 27 години чакахме канализация, борба на 3 поколения живеещи в квартала. 10 години поетапно изграждаха и накрая преди 3 казаха че нашата улица не съществува! Има ДГ на нея всички къщи законни, адреси ... и какво се оказва - в края на улицата къщата с/у улицата е построена буквално на пътя, според общината, а дефакто не е така - хората си имат нотариален акт, плащат данъци (да не казвам какви данъци ...) И така заради две къщи които са построени на места предвидени преди 100 години за място за улица ние се борихме 2 години с бумащина. УСПЯХМЕ! Миналата година положиха 100 метра канализация и ТГ асвалт. Сложиха ни водопроводен кран - висок 60см почти пред вратата. Молихме ги да го изместя 1м по нанякъде, но не цопнаха го така че сега едвам минаваме. На първия дъжд на хората от другата страна на улицата се наводниха - запушени шахти (на 1 месец), разкопаха на няколко места чисто нов асвалт и сложиха решетки. В началото на улицата не можаха да заравнят добре стар и нов асвалт и там сега има "легнал полицай" ама без да е търсен ефект. След 2 месеца разкопаха напряко за да полагат кабели в земята - високоволтови за някакво НОВО предприятие ... разбира се асвалтираха добре пред митничарската къща, всички останали не сме хора - полагат ни се 50см асвалт само за дупката, а за разкъртения тротоар, който хората Сами си правиха не ... и сега всичко е на вили и могили. Имаме асвалт нямаме тротоари, имаме си нощни гонки с коли и мотори ... защо не! Ще търпим докато не прегазят някой ... сега ще се ходим в общината да искаме да ни върнат демонтираните от преди ремонта легнали полицаи. Оххх а за квартал 10 000 души има само една ДГ без ясла ... добре че поне това ще се оправи скоро. Не се надявам на нова детска площадка или по-редовни автобуси  #Cussing out
И уж не ми се говореше пък пак се ядосах  #Cussing out
Ниана, Лисиче тази сутрин пих кафе с ММ и ме домързя и си легнах той като тръгна за работа Simple Smile
Мечтичка,  Hug кога мислиш да е твой ред за изследвания?
Оххх щях да пиша още неща, но след тази тирада забравих ... после като се сетя  Hug

# 709
# 710
Кристалин и аз се надявах тайно,ама ....БТ спадаа
Мечтичка не се отчайвай и не мисли най-лошото,не че и на мен не ми минават такива мисли понякога  Hug
Голденче радвам се ,че си по-добре
Ниана стискам палци
Красима успех  Simple Smile
Лисиче  Hug
Елие аз пих милгама и още нещо не го помня,в листовката на едните хапчета също пишеше,че не е препоръчително при бременност  Sad

# 711
Мишлето Ели Лисичке Ванеситке мерси момичета  Hug Голямо гуш за всички   bouquet
Йоли
Скрит текст:
и аз се ядосвам на неуредиците в нашета мила родина.....и аз като теб обичам природата, хората дори и сплотеността понякога, но всичко друго е....  Crossing Arms Относно изследванията в последните 2 години съм изследвала всичко що годе свързано с проблема ми (ПКЯ), преди 3 месеца лапароскопия и фенфестрация на яйчните, СГ на ММ, проходимост на тръбите и т.н. и за щастие всичко беше наред и ни казаха да задействаме опитите и да се успокоим (любимото ни на всички) и че ще станел бебока....ах как се паля така....но за сега няма резултат + това Ц ми беше 2 месеца от редовен по-редовен, но сега се забави заради късна О...ако въобще е имало и ми се струва, че това беше със спокойствието и редовният Ц при мен.....пак май се връщам на старото дередже  Tired  Confused Въобще ако ми дойде, след това искам да отида на лекар, контролно да ме прегледа и т.н. ....не че съм обнадеждена и знам, че ще ми каже нищо по-различно или най-лошото, че нещата са се върнали постарому  ooooh! 

# 712
  • София
И вие ми липсвате момичета, чета ви, но не пиша много, защото то няма какво толкова да кажа, дори и в отчетната рядко пиша, там пък всеки ден едни и същи въпроси се обсъждат  Laughing
Нормално е, идват нови и нови момичета...
Иначе като цяло съм се затаила и нищо ново край мен, чакам да минат още 2 седмици и да прехвърля този гаден първи триместър. Искам и да започне да ми расте корема, за да се почувствам бременна. Взех си малко доплерче за да слушкам сърчице, след 2-3 седмици трябва да го доловя.
Такива работи... само си надничам в превръзката дали нямам някакво зацапване и броя дните до поредния преглед... та и нашата не е лесна.
Но още малко и ще започна да се наслаждавам на бременността. Повръщането ми отмина, гадене много рядко имам, смучкам бонбони и си хапвам. На 30ти сме на БХС и първа фетална морфология и се вълнувам, защото искам да видя бебчето на 3д.
Вчера влезнах в 10та седмица и се успокоявам, че една четвъртинка премина. Взе да минава по-бързо времето вече, първите седмици до 6та гс беше мноооого протяжно.

# 713
Ох Мечтичка благодаря ти мила,но да си призная този месец съм много негативна и не усещам нито симптоми,нито пък вярвам и чакам с нетърпение както предните месеци.Просто май съм се отчаяла и все си мисля,че пак ще се разочаровам накрая,дори не съм си купила нито един тест,а преди по това време вече се запасявах.Дано пък да греша и да бъда приятно изненадана след една седмица.И дано не съм само аз ,а наистина да завали дъжд от хубави новини.

# 714
Витаминка радвам се за теб/вас  Hug
Мечтичка недей така с това отчаяние, нали ти все ми даваш сили и ми казваш да не се предавам.  Hug Нещата не могат да се случат изведнъж мила, когато имаме проблем, бъди търпелива, ше се случи и най-хубавото, обещавам ти  Hug

# 715
  • София
vitaminka радвам се че напредвате, вече си в двуцифрени седмици друго си е  Hug

Vanesita, Autumn много гуш за двете

МечтичкаД Трябва ти нов план. Все ми се струва че този лекар направи ти лапарото и те прати да пукаш в тъмното. Според мен ти трябва фоликуметрия, а и СГ на ТМ не беше прекрасна и там трябва подсилване.Седни и помисли какво да правиш от тук нататък. Дали при този лекар пак или някъде другаде.  bouquet

babydust7 babydust7 babydust7 малко синичко да има Simple Smile

# 716
 newsm75 newsm79 Смууук от хубавия син прашец.

Как си Маце? Как сте с малкия мъж? Hug Слуша ли?  Mr. Green

# 717
  • От Луната
Витаминка  Hug страхотни новини! Ама как ти хрумна да си купиш доплерче?  Hug Това да си медицинско лице не е лесно Wink
Мечтичка, подкрепям Мацето ... трябва ти нов план и нов лекар. bouquet
Ели ... не може да говориш за мекици, просто не може ... не е честно искаме и ние Wink
За телефона, имах нужда ... не съм фен на безумно скъпите технологии, но два пъти закъсах за имейла и се изложих зверски. Не е в мой интерес да се инатя ... просто е необходимост, колкото и да не харесвам зависимостта от разни джаджи, тази ще ми помага в работата. Simple Smile
Този си взех, беше в промоция 239лв
Скрит текст:

Мишле, Есенче, Кристи Hug
 newsm75 newsm75

# 718
Витаминка, наистина страхотни новини!
Маце, взимам си от синия прашец.

Мечтичка, помисли да смениш лекаря.  Hug
Ели, и мен изкуши с тези мекици, а аз съм на нещо като диета...

# 719
Еха,витаминка ,страхотни новини !

Аз последно ядох мекици ,когато черпиха съседите за празника им  Crazy

Мечтичка и аз клоня към мненията на момичетата за смяна на лекаря  Peace

Общи условия

Активация на акаунт