Кaderimin Yazildigi Gun -Денят, в който е написана съдбата ми .

• 77 194
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
  • Керодиспансера
МАМА АN, ще ми бъде приятно да гледаме и коментираме сериала Hug Признавам си,че след Слънцата друг сериал не ме впечатли, но тоя прикова вниманието ми още с първа серия  Peace

# 46
МАМА АN, ще ми бъде приятно да гледаме и коментираме сериала Hug Признавам си,че след Слънцата друг сериал не ме впечатли, но тоя прикова вниманието ми още с първа серия  Peace
Били ми дала линк за Слънцата/признавам си за ръв път го чувам/ ? Rolling Eyes

# 47
  • Керодиспансера
Били ми дала линк за Слънцата/признавам си за ръв път го чувам/ ? Rolling Eyes
Сериалът се казваше "В очакване на слънцето", свърши юли месец.В АСИ го имаше приведен , но скоро не съм проверявала , а в темата на Слънцата на първа страница ги има линкове за теглене с бг превод  Peace Заповядай  Heart Eyes
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=804796.0;topicrefid=20

# 48
Kaderimin Yazıldığı Gün 2. Bölüm

“Ben denize düştüm, siz elime sarıldınız” Defne, hayatta en çok istediği şeye, bir çocuk sahibi olmaya çok yaklaşmıştır artık. Elif, taşıyıcı anneliği kabul ederek, hem annesi hem de kardeşine umut olmuştur. Kahraman, taşıyıcı anne olarak karşısında Elif’i görünce çok şaşırır. Hatay’da, tarlada gördüğü kız, şimdi karısıyla kendisinin çocuğunu taşımaktadır. Bütün bunlar olurken, Elif’in annesini görmek için kimseye haber vermeden evden kaçması, Kahraman’la aralarında gerilime neden olur. Bir anlamda şimdiye kadar konuşulmayanlar dile gelmiştir. Elif’in söylediği, “Ben denize düştüm. Siz elimden tuttunuz. Bütün hikaye bu.” sözü, Kahraman’ın gerilmesine neden olur. Bütün bunlardan habersiz, aklı Hatay’daki düğünde gördüğü Elif’te kalan Kerem ise, her seferinde Kahraman’a aşkını dile getirmektedir. Kahraman, bu durumdan dolayı gergin ve çaresizdir. Diğer tarafta Elif’e olan aşkından vazgeçmeyen Maksut, İstanbul’a gelerek iz sürmeye başlar. Nereye giderse gitsin, ne pahasına olursa olsun Elif’i bulacaktır. Sevdiği kızın Yörükhanların himayesinde olduğunu öğrenmesi işin rengini değiştirse de, Maksut kararlıdır. Bir yandan çocuk sahibi olacağı için çok mutlu olan Defne... Diğer yandan Elif ve karnında taşıdığı bebek… Artık Kahraman’ın atacağı her adım, olayların seyrini belirleyecektir.
21 Ekim Salı Günü Saat 20:30'da Star TV'de...

# 49
Kaderimin Yazıldığı Gün 2. Bölüm

# 50
# 51

И на мен ще ми бъде приятно да споделяме мнения и кой какво е разбрал, така ще стигнем до  това, което се случва в сериала.
Мисля, че екипа е ентусиазиран - пускат непрекъснато информация, искат сериала да постигне добър рейтинг и да се задържи на екран. Това е и нашето желание.
В първи епизод имаше динамика, дано така да бъде и занапред  Praynig

# 52
Здравейте  Hug благодаря за темата аз също мисля че сериала ще е интересен, досега не се е застъпвала темата за сурогатното майчинство в сериалите на комшиите. Изчетох постовете Ви и разбрах че за в момента сериала няма превод на БГ. Дано някой се заеме с тази нелека задача  Praynig Praynig Praynig  
   Приятна вечер момичета!

# 53
  • София
Чак сега виждам, че има тема за серила. Даже си мислих да пускам такава Записвам се да ви следя.

# 54
Моля ви дайте знак , ако някой се наеме да превежда сериите . Praynig
И един въпрос имам към вас /като повече гледали турски сериали/.......

Скрит текст:
Момичета ,изгледах днес  "Забраненият плод ".Много ми хареса , много европейски .Хубави актриси , актьори , къщи и т.н. Сценария го знаете и той хубав.
Сега се чудя кой друг по нов турски сериал да се хвана да гледам/да е с подобен сценарий по възможност/?

# 55
  • София
Моля ви дайте знак , ако някой се наеме да превежда сериите . Praynig
И един въпрос имам към вас /като повече гледали турски сериали/.......

Скрит текст:
Момичета ,изгледах днес  "Забраненият плод ".Много ми хареса , много европейски .Хубави актриси , актьори , къщи и т.н. Сценария го знаете и той хубав.
Сега се чудя кой друг по нов турски сериал да се хвана да гледам/да е с подобен сценарий по възможност/?
С подобен сценарии не се сещам, но веднага мога да кажа хубави сериали през последните години: Любов и наказание,Черни пари и любов, В очакване на слънцето, Кузей Гюней, 20 минути. Това са тези с превод, без превод има още много хубави и интересни.

# 56
  • Керодиспансера
Здравейте!Новата серия почна Naughty къде сте newsm78
Хайде да гледаме заедно  Hug

# 57
  • София
Гледаме Ели Simple Smile

# 58
  • Керодиспансера
Бу Hug радвам се, че виждам познати лица тук Peace сериалът си заслужава  Heart Eyes

# 59
  • Керодиспансера

Вай,бе,тук нещо се заражда  Thinking
Страхотна игра на Йозджан Дениз , и Елиф (не знам още името на актрисата) се справя много добре  Peace
и сега -първият изстрел на кого беше  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт