Кaderimin Yazildigi Gun -Денят, в който е написана съдбата ми .

• 77 205
  • 730
  •   2
Отговори
# 15
Реклама на Стар тв за сериалите, които ще започнат през октомври....в т.ч. и "Съдбата"

Ekim'de Star'da!

# 16
# 17

Зад кадър в процес на снимките....
В ляво е Елиф, а до нея предполагам, че е сестра й.....

# 18
Аз лично мисля, че е добре да има самостоятелна тема за сериала, защото както каза Ани в другата тема се пишат и за други сериали. Затова е по-добре да си има отделна тема за сериала. Поне според мен.
Ани, много ти благодаря за фрагманите.
Много харесвам Йозджан Дениз, а Хатидже не съм я гледала досега. Даже и в "Госпожа Дила"

И според мен е така....Сериала се надявам да бъде интересен и заслужава да има самостоятелна тема.
Хатидже игра главната роля в сериала Дила ханъм....Нова телевизия са го закупили още пролетта, заедно с "Надежда за обич", ще го излъчват по ДФ, но още не му е дошъл реда - може би когато свърши "Иффет". Тогава ще можете да го гледате и да се запознаете с Хатидже Шендил - с играта й....На мен сериала много ми хареса и очаквам с нетърпение да започне излъчването по ДФ.....

# 19
Аз не бях почитателка/до скоро/ много на турските сериали , повечето /от малкото които съм гледала / ги гледам след излъчването им по нашите тв.Но този ми се стори интересен .Харесвам тези които са по европеизирани и не толкова оренталски .Сериала е с хубави актьори/актриси и с интересна история , затова реших да направя и тема.

# 20
Аз не бях почитателка/до скоро/ много на турските сериали , повечето /от малкото които съм гледала / ги гледам след излъчването им по нашите тв.Но този ми се стори интересен .Харесвам тези които са по европеизирани и не толкова оренталски .Сериала е с хубави актьори/актриси и с интересна история , затова реших да направя и тема.

Хубаво, че си направила нова тема. Сериала предвещава да е интересен, но понякога нещата вървят добре - има динамика и продуцентите решават да направят повече епизоди,  сценаристите започват да разводняват нещата и развалят хубавата работа. Дано в този сериал да не стане така. Дори и 1 сезон да е, но сериала да бъде интересен.

Главните герои от сериала....

# 21
# 22
  • ... да усещаш мириса на море ...

Главните герои от сериала....

Йозджан Дениз / Кахраман Йорюкхан
Най-ценения  член на семейство Йорюкхан. Със застаряването на баща си, поема управлението на семейството. Женен за Дефне, знае, че няма да имат деца.

Бегюм Кютюк Яшароулу / Дефне Йорюкхан
Съпруга на Кахраман. Преди години, докато е била бременна е претърпяла пътен инцедент и е изгубила детето си, а с това и възможността да има повече деца. Готова е на всичко, за да има дете и да я нарече “майко”

Хатидже Шендил / Елиф Доан
Голямата дъщеря на Султан и Дурмуш Али. Докато живеят в Антакия, баща ии иска да я омъжи за Максут насила, но Елиф му се опълчва.

Гюрбей Илери / Керем Сертер
Племеник на Кахраман, син на сестра му Мерием. След смъртта на баща си е привързан към вуйчо си. .. Влюбва се в Елиф...

Синопсис на 1 еп.
Както всяка година, сем. Йорюкхан се събира в Антакия по повод появата на първия нар, който ще донесе сигурност в живота им, богатство и мир. На тази среща Г-жа Къймет, обръщайки се към сина си Кахраман и снахата Дефне, си пожелава да дочакат, така жадувания внук... Дафне много се разстройва, че я обвиняват в невъзможност да има деца, а Кахраман по тази причина има напрежение в отношенията със семейството си... След това, което се е случило, нищо няма да бъде както преди. Дефне иска въпреки всичко да роди дете, но за г-жа Къймет, това желание е непостижимо и затова тя намира изход за снаха си. Тя ще направи всичко, което зависи от нея и ще намери сурогатна майка. Но кой ще е това  - Елиф ...
Елиф е млада девойка от Антакия в много сложно положение. Случват и се много лоши неща. Според руския превод бащата е искал да продаде себе си, но според мен, той е искал да продаде Елиф, но майката се противопоставя и го убива. Бягат в Истанбул, но майката е арестувана и вкарана в затвора, а Елиф оства с по-малката си сесра Назлъ, която е болна, без пукната пара. ... Тя ще бъде сурогатната майка. След като се роди детето, Йорюкхан се радват на наследника, а Елиф е време да се върне към обичайния си живот, но нещата не се случват, както е планирано. Младата и красива Елиф, е харесвана от мъжете ... и се случват непредвидими неща ....

любопитни факти:
*според пресата, Йозджан Дениз ще получава по 96 хил. TL за епизод...
*преди снимките за ролята на Дефне се “спрягаха” имената на Белчим Билгин и Джейда Дювенджи, а също така се говореше за Арас Булут Ийнемли ...
*за да изиграе ролята на момиче от село, Хатидже Шендил, чрез фитнес и пилатес, е свалила 10 кг...

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi

# 23
  • ... да усещаш мириса на море ...

Снимки към интервюто на Айше Арман: Özcan Deniz: Aşk konusunda şanslı değilim ("Не съм щастлив в любовта"), публикувано в Хюриет. За съжаление не съм намерила текста засега...

# 24
tara_lezhka  Hug
Благодаря за преводите  Hug
Сега разбрах, че Керем не е брат на Кахраман, а негов племенник.
Довечера от 20,30 часа ще бъде премиерата. Надявам се зрителите да имат интерес към сериала, за да се задържи на екран.

# 25
Kaderimin Yazıldığı Gün TV Dizisi -

можете да видите обявения актьорски състав тук

Страницата на сериала на сайта на Стар тв тук

Линкове за гледане онлайн

Star TV на живо

Star TV на живо

Star TV на живо

Star TV на живо

Star TV на живо

Star TV на живо

# 26
Много благодаря за полезната информация , преводите , снимките и видеото които публикувате !  bouquet

# 27
Markrit   Hug

Хатидже Шендил - Елиф в процеса на отслабване....

# 28
Привет на всички, стари и нови фенове на героите... bowuu
На кино сме, няма шега..приятни минути и от мен, приятно гледане... Hug
Среща по време и след филмчето...да се преброим да видим... Joy Joy Joy Joy Joy

# 29
На героите, на нашите любимци исках да кажа..от вълнение ще да е.... hahaha Joy Joy Joy
Всеки да пише що е разбрал...гледайки..
tara_lezhka, привет и от мен   bouquet  bouquet  bouquet, незнаеш.. как ти се зарадвах..днес, дано те заинтригува...филмчето ни! Thinking
До после...

Общи условия

Активация на акаунт