Кaderimin Yazildigi Gun -Денят, в който е написана съдбата ми .

• 77 235
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Във Великолепния век играеше любимата на Сюмбюл. Laughing Само дето е снаха на Зия, не дъщеря. Thinking

# 76
Да, точно, снаха, тъкмо щях да се поправям в паузата..... Докато ги науча, а и те самите на всяко обръщение олум и казъм, върви ги оправи, кои са родни, кои са зетьове и снахи..... Joy

Да използвам промеждутъка и да благодаря на създателката на темата! От сърце ѝ желая успех и повече пишещи момичета за да има къде да си сверяваме часовниците, а и да не я заключат! Praynig Praynig Praynig

Маrkrit, за теб и за всички! Hug Grinning

# 77
Хей, никой ли не е гледал снощния епизод, освен arpha и мен? newsm78 newsm78
Няма ли някакъв коментар? newsm78 newsm78 Знае ли се какъв е рейтингът от снощи? newsm78 newsm78

Ето какво видях аз от днешната преса:

в група АВ - № 3
в група TOTAL - № 1

ДОСТА ДОБРЕ ЗА СЪВСЕМ НОВ СЕРИАЛ!!! Peace Peace

Последна редакция: ср, 29 окт 2014, 11:52 от jupetrov7

# 78
Привет, jupetrov7  Hug Grinning, благодаря за рейтингите, радвам се, че са високи, все така да е!  Praynig Praynig Praynig

Понеже аз,общо взето, снощи гледах повече мимиките, жестовете, лицата..... да споделя, колко ми хареса играта на актьорите: Йозджан показа по невероятен начин вътрешната борба на Кахраман, той вече е наясно с чувствата си и осъзнава, че битката със самия себе си е кауза пердута..... Хатидже прави невероятна Елиф, едновременно свенлива, дори наивна, но и много борбена и осъзнаваща отговорността си към семейството, тогава става друга.... Обаче, когато мисли за бременността, за бебето, е много несигурна, дори ми се струва, че на моменти не ѝ се вярва, че ѝ се случва и всичко това, изразено на едно бледно и тревожно лице ..... Може и да си фантазирам и само на мен да ми се иска образът на Елиф да е всичко това..... Дефнето не ми се коментира, но си признавам, че очаквах съгласие между съзаклятниците, а то ревността е налице вече.... ще видим, чакам с нетърпение руския превод, а дотогава:

Kaderimin Yazıldığı Gün 3.Bölüm Tek Parça

А повод за тези писания всъщност ми беше една мисъл, която през цялото време се въртеше в главата ми: Кахраман спря да прегръща Дефнето след съня ѝ.....

Последно, много, много хубава музика слушахме, особено около 54 мин.......

Последна редакция: ср, 29 окт 2014, 20:59 от arpha

# 79
# 80
Здравейте на всички в групата.
Пускам ви линк с трейлъра на първи епизод с бг субтитри. В най-скоро време ще пуснем първа серия с превод  във vbox7 .
http://vbox7.com/play:ddc07d2c60

# 81
Пускам ви линк с трейлъра на първи епизод с бг субтитри. В най-скоро време ще пуснем първа серия с превод  във vbox7 .
Много, много благодаря, мила alexi ! Прекрасна новина с очакване за хубав и успешен ден!!!  newsm68 newsm68 newsm68

ЗА ЦЕЛИЯ ЕКИП С БЛАГОДАРНОСТ И ПОЖЕЛАНИЕ ЗА СПОРНА РАБОТА!

# 82
Здравейте!  Hug Hug Hug

За Маrkrit  и всички дами,които пишат в темата-адмирации за снимките,инфото,коментарите.

Пускам ви линк с трейлъра на първи епизод с бг субтитри. В най-скоро време ще пуснем първа серия с превод  във vbox7 .

БЛАГОДАРЯ ЗА СТРАХОТНАТА НОВИНА,ЗА ПРЕВЕДЕНИЯТ ФРАГМАН И ЛЕКА РАБОТА НА ЕКИПА!

Успешен ден ви пожелавам,момичета!

Скрит текст:

# 83
Пускам ви линк за първата част на първи епизод. Ще разделяме епизодите на две части за по-бърз превод. Ще качваме превода само във vboxс 7 засега.
http://vbox7.com/play:c75c1e2075
Можете ли да добавите към темата и филма Gonul isleri Сърдечни работи, пак е проект на Стар тв със Селма Ергеч  - също имаме превод на една част от първи епизод - на профила ми във бокса може да го гледате, а и  двата филма сме качили с руски субтитри, до където са преведени и последният епизод без. Всяка седмица ще ги качваме там в колекции със съответните имена.
Приятно гледане.

# 84
  • Керодиспансера
 alexi  Hug Hug Благодаря много на целия екип за превода на тоя хубав сериал  newsm51 newsm51 newsm51

# 85
От Кеии:

Във вторник, 4 ноември, няма да има епизод, има мач от Шампионска лига.
Но пък по ФОКС ТВ ще дават филма "Вода и огън", в който участва Йозджан  Simple Smile

# 86
 wavey wavey wavey

Пускам ви линк за първата част на първи епизод. Ще разделяме епизодите на две части за по-бърз превод. Ще качваме превода само във vboxс 7 засега.
http://vbox7.com/play:c75c1e2075
Можете ли да добавите към темата и филма Gonul isleri Сърдечни работи, пак е проект на Стар тв със Селма Ергеч  - също имаме превод на една част от първи епизод - на профила ми във бокса може да го гледате, а и  двата филма сме качили с руски субтитри, до където са преведени и последният епизод без. Всяка седмица ще ги качваме там в колекции със съответните имена.
Приятно гледане.

БЛАГОДАРЯ ВИ,МОМИЧЕТА!

"Defne Kahraman'ını sever Heart Eyes

# 87
wavey .....адииии и аз" берабер Петко с мъжете "Радвам се ,че видях много познати имена от други теми  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Днес ми е много напрегнато и притеснено ,че изгледах и 3-те епизода / да не мисля ,че ще се пръсна/,Добре ,че едно момиче мисля че в темата " Карагюл " пусна линк за този сериал  та ги изгледах епизодите ,за което ѝ .......БЛАГОДАРЯ!!!! .Доста познати актьори и актриси ,все добри .Дано сериала им спечели зрители и да имат успех.
Заформя се голяма драма ,много тайни , амбиции , интереси, любов......

Преди години по наша ТВ даваха корейски мисля беше филма ,момиче също стана сурогатна майка ,заради сърдечна операция на баща си и после стана снаха в същото семейство за брата ,но от друга майка ,беше доста тежък

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 20:33 от sofia26

# 88
Софи  Hug Heart Eyes Grinning, привет! Радвам се, че отново се появи!

Дано не следват корейския сценарий  Praynig Praynig Praynig, ако стане така, Елиф да се омъжи за племенника, майко мила, не ми се мисли! newsm09 А и другият влюбен, разбойникът, няма да стои със скръстени ръце.....

# 89
sofia26 Hug  arpha Hug

Общи условия

Активация на акаунт