"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 112-та тема ;)

• 34 448
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Мокра Мирка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 47

Никита Grinning,твоята снимка е като моята  hahaha ,специална селекция"фенски миражи". Joy

Анита,мерси за новата приятна тема ! Hug И за новината за Киво също. Peace И като сме почнали с клюките  Laughing,нещо и за Мерилин Монрото за превод,плийззз!  http://gecce.com/magazin/foto-galeri/berkay-ve-derya-sensoyun-tatsiz-tesadufu

Що миражи, яяя  Whistling Whistling Whistling

ВикиHug Hug  нали Бриджит Бардо беше  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy как стана Мерилин Монро?  Joy Joy Joy Joy Joy

И аз това щях да питам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Даже реших, че наистина става въпрос за Мирилин Монро. Отварям линка и наслеща ми ...  Whistling Whistling Whistling

# 48
# 49
# 50
# 51
Здравейте банда..... Hug Hug Hug Ани...  bouquet за новата ни тема и за новинката за Киво... Hug

# 52
  • Банкя

Младичък, слабичък Ча. Най става за студентче Joy Joy hahaha hahaha

# 53
Скрит текст:

Никита Grinning,твоята снимка е като моята  hahaha ,специална селекция"фенски миражи". Joy

Анита,мерси за новата приятна тема ! Hug И за новината за Киво също. Peace И като сме почнали с клюките  Laughing,нещо и за Мерилин Монрото за превод,плийззз!  http://gecce.com/magazin/foto-galeri/berkay-ve-derya-sensoyun-tatsiz-tesadufu

Hug Hug Hug
Вики, преди време бях чела, че този споменатия в статията (не го знам кой е  Laughing) казал, че Дерия му била гадже. А в същото време тя си е с оня Сечкин ли беше какъв.  Peace Та тя тогава реагира бурно и даже пишеше някъде, че щяла да заведе дело срещу него.  Peace Та снощи са се засекли някъде и това пишат, че тя не се зарадвала да го види.  Joy Joy Joy

Да ти кажа нито на Бардо ми прилича, нито на Монро.  Joy Joy Joy Joy

# 54
Скрит текст:
Добър ден бонбонки сладки  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesчичеци и целувки от мен и много много слънчев и хубав денн на всички...Анни страхотна нова темичка както винаги  Peaceзаписче и от мен...Благодаря за поредния преведен епизод най добрите сте момичета благодаря на господ че ви има обичам ви много многооо HugСнощи изгледах епизода много драма мира беше много сладка на моторчето с яманчи как ми липсва тяхната близост седеф е много яка суде пак почва с мизериите защо звънна на оня ау а колко бяха смешни като тичаше с онова влечгго дженгис мира направи поредица от тъпотии разбира се и яман все трябва да спасява някои той в случая съблезъбата катерица оркун мизерник фарук както винаги безличен и скучен ейлюл и мерт бонбони сладки селим перфектен как се разплака в офиса като мерт се качи  в стаята...
и едно стихче за ЯМИРА...Яман защо закъсня защо закъсня за малко да прекопаят мирената леха...Послуша Седеф ти но много късно уви сега тъпата монголка ли ще бърше твоите сълзи..Ами мира ти къде се заби в устата на вълка реши да правиш интришки...но пак само ти ще страдаш разбери казал ли съм да не слушаш на еджето тъпотиите мила ти...Я Яманко за ръка хвани шамар му удари да видиш как ще се осъзнее милия и ще отвори своите очи...После палатка на плажа опъни и го награби и любовта ви ще е вечна и на веки ти помни...хаха хаха малко стихче рап версия леле олях се много дълъг пост Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Оххх беееее, Фенчоооо  Hug Hug Hug
иввеееееееееееееееееееееееееее Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Фенчо беееееее  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 55

Еким-Джан като кукла го разнася кака му  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 56

Младичък, слабичък Ча. Най става за студентче Joy Joy hahaha hahaha

той сега да не е старичък, яяяяяя?  Joy Joy Joy Joy Joy Съвсем зеленичък ми е на мен на тази снимка.  Peace Сега си е идеален. Отслабна доста.  Heart Eyes

# 57
# 58
  • близо до брега на морето
Бре,бре-от два дни само я фали каката Mr. Green

# 59
Привет на всички  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт