"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 112-та тема ;)

• 34 458
  • 740
  •   2
Отговори
# 210
Тази е любимата ми серия... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Даже така ми се прииска да си я пусна пак.... PeaceТака и ще направя-докато чакаме фрагман... Mr. Green Нали не бъркам за днес беше обещан.... newsm78
Да, днес ни обещаха фрагманче, ама да видим кога ще го пуснат.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бойчеее  Hug Hug и аз оня ден я гледах 22-ра серия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хаканчо щом е обещал, ще пусне фрагман.  Joy Joy Joy На КПА са пуснали 4 фрагмана.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green така четох снощи, не знам дали е вярно.  newsm78

# 211
Ида... PartyПрехвърлих ви набързане...-само аби сте нищили....аме вЕрно интересна птица се очерта Алито .... Peace и как закачливо и дяволито гледа бабата... Crazy,а тя му вика скучен..... newsm78 Ма тя май е за доктор таз..... Joy Joy Joy Joy Joy

Mr. Green Mr. Green Mr. Green направо му вика: Ела да прекопаеш лехата  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 212
# 213

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Брадатко е добавил нови снимки?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Останало му е време за това?  hahaha hahaha

Ох, днес заради зяпането на предаването с аби ме затрупа тръстиката.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Щото е аби, като зяпаш Чачи, я как ти спори  Mr. Green Mr. Green Crazy Crazy Crazy Crazy

# 214
Вярно си е   Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И Пренсес така мисли  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 215

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Брадатко е добавил нови снимки?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Останало му е време за това?  hahaha hahaha

Ох, днес заради зяпането на предаването с аби ме затрупа тръстиката.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Щото е аби, като зяпаш Чачи, я как ти спори  Mr. Green Mr. Green Crazy Crazy Crazy Crazy

Mr. Green Mr. Green ЙОК!  Naughty Naughty и с аби ми спори  Crazy Crazy Crazy Crazy само с Крачола - не  Sick Sick Sick Sick Sick  hahaha hahaha hahaha

Eдна от любимите ми снимки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И тамам, джадъъъъ  Joy Joy Joy Joy Joy

# 216
хапващо си Яманче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и чакащо да гледа кючек  Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 217
  • близо до брега на морето
Доору Mr. Green

# 218
  • близо до брега на морето
хапващо си Яманче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и чакащо да гледа кючек  Joy Joy Joy Joy

тук се смях със сълзи-като видех кючекчийката Joy Joy Joy

# 219
хапващо си Яманче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и чакащо да гледа кючек  Joy Joy Joy Joy

пада си по кючека яяяяяяя  Joy Joy Joy Joy Joy

Писали са на Хаканчо, ако няма да е хубав фрагмана, хич да не го пуска.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 220
# 221
Още не съм си го пуснала /22 еп/ ...Ама как не случих на пералня.......и таз новата и тя неще да простира..... Mr. Green и трЕбе Бойчето... wash hang 1ironing Ама сега си го пускам......,че да ми спори... smile3534 smile3534 smile3534  Иве..... Hug Hug Hug

# 222
# 223

пада си по кючека яяяяяяя  Joy Joy Joy Joy Joy

Писали са на Хаканчо, ако няма да е хубав фрагмана, хич да не го пуска.  Joy Joy Joy Joy Joy
И правилно... Joy Joy Joy Joy няма нужда още от сега да изкачаме от обувките си ...... Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 224
Ида... PartyПрехвърлих ви набързане...-само аби сте нищили....аме вЕрно интересна птица се очерта Алито .... Peace и как закачливо и дяволито гледа бабата... Crazy,а тя му вика скучен..... newsm78 Ма тя май е за доктор таз..... Joy Joy Joy Joy Joy

Mr. Green Mr. Green Mr. Green направо му вика: Ела да прекопаеш лехата  hahaha hahaha hahaha hahaha

Искам и Мирената леха да бъде прекопана от Яманитус нана Да си народят деца да си ги зяпаме в Медджезира Да има само любов и двамата в кревата голи за разкош хахаха В палатка или не искам да направят вече толкова чаканото СЕФТЕ Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyЗдравейте хихи нещо съм се разлигавил днес хихи и пак съм ма зъболекар може и от ъва да съм истрещял Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт