"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 112-та тема ;)

• 34 451
  • 740
  •   1
Отговори
# 570

Последна редакция: чт, 16 окт 2014, 15:07 от Niky Kotceva

# 571
Вики, да ти е живо и здраво момчето!  Heart Eyes Hug
Да е много, много щастлив и винаги заобиколен с любов!  newsm59  bigdance2  ura

Ренка, да ти е жива и здрава кръщелницата.  Heart Eyes Hug  Да носи много радост на родителите си и на вас.  newsm59  bigdance2  ura

И един поздрав от наЩИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 572
http://www.haberankara.com/haber/14837/serenay-sarikayanin-gunay … -begeni-aldi.html
Рекорден брой харесвания за Серенайчето и нейното "Добро утро"  Crazy Crazy Crazy

Party Party Party Party Party Party Party Party И Чачовата снимка с камерата е постигнала рекорд.  Party Party Party Party http://www.medyadanhaber.com/her-paylastigi-olay-oluyor-88988h.htm

Рекордьори  Joy Joy Joy Joy

Между другото и в Т отбелязаха, че Серенай е отслабнала.  Peace В сериала и тя си хапва сериозно, но явно на нея не и се лепи като на Чачо.  Joy Joy Joy Joy

# 573
  • близо до брега на морето

Една молба към преводачките,като имате време малко превод за абличка newsm03 мНОго ми ареса-поздравявам ви,не че знам за кво се пее-но има джанъм Mr. Green

# 574
# 575
# 576
# 577

Една молба към преводачките,като имате време малко превод за абличка newsm03 мНОго ми ареса-поздравявам ви,не че знам за кво се пее-но има джанъм Mr. Green

Mими  Hug Hug Hug

Güllerin içinden canim
 Kosarak kosarak gel bana gel
 O güzel gözlerini canim
 Süzerek süzerek gel bana gel
 Bu küskün yüzün gayri gülsün canim
 Gülerek gülerek gel bana gel

...ahhhhh

Güllerin içinden canim
 O güzel gözlerini canim
 Dayanamadim gayri döndüm canim
 Diyerek diyerek gel bana gel

Ренка е по превода на песните, на мен ми е зор  Joy Joy Joy
Общо взето се пее: Скъпа, дотичай при мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes смеейки се и още някакви неща  Party Party Party Като дойде Ренка да го види  Hug Hug Hug Hug

# 578
# 579
  • близо до брега на морето

Mими  Hug Hug Hug

Güllerin içinden canim
 O güzel gözlerini canim

...ahhhhh

Güllerin içinden canim
 O güzel gözlerini canim
 Dayanamadim gayri döndüm canim
 Diyerek diyerek gel bana gel

Ренка е по превода на песните, на мен ми е зор  Joy Joy Joy
Общо взето се пее: Скъпа, дотичай при мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes смеейки се и още някакви неща  Party Party Party Като дойде Ренка да го види  Hug Hug Hug Hug
newsm51 newsm51 newsm51

# 580
Някой беше писал, че целувката на Яман и Мира от 42-43 серия може би е повторение на тази от съня на Мира в 6-та серия.  Peace

Значи танца (ако се състои  Joy Joy Joy) ще е повторение на този от 9-та серия на сватбата  Peace Тогава Яманчи пак не искаше да танцува, сега пак нИ ЩЕ  Joy Joy Joy Joy Joy

# 581
# 582
# 583

И огънчето се копипейства  newsm78 newsm78 newsm78

# 584
Яманчи идваааааааа  Party Party Party Party ама започна пак да налива килца  Joy Joy Joy
Бризчето тайно му изпраща храна сигурно.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт