"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 56 139
  • 717
  •   1
Отговори
# 270
Никой не е длъжен да чете и да отговаря на нещо написано по този начин. 
Аз все пак ще ти отговоря, но не разбирам кое не ти е ясно-щом има 2ра черта значи си бременна. Ако все пак те притеснява това, че е преди датата на цикъла си купи друг и го направи.

# 271
Благодаря ви,момичета за бързите отговори!
Явно в огромното си желание да имаме бебче ми се иска да е станало веднага.
Желая на всяка скорошен успех в бебеправенето и скоро да видите своите  EFP  .  bouquet

# 272
Боже колко неграмотен народ!На всяка дума по две грешки...ужас.Маджарова ще я върнем в първи клас.Да научи първо буквите и после да пита за чертичките.

# 273
Здравейте момичета с моя приятел не правим усилени опити за дете просто си избираме моменти в които пробваме та вече имамe окло четири опита които не са успешни ...миналия месец ми дойде на 18.12 оволацята ми беше на 3.01 в тоиз период от време доста избрани моменти имахме  Embarassed Embarassed Embarassed и се надяваме  този път да се е получило . От скоро започнах да изпитвам голяма умора и голям апетит (умората мож да се дължи от работа ).Цикъла ми е доста нередовен  през 30-35 дена някой път и повече моито запитване е кога да си направя тест дали да не изчакам или да го направя

# 274
Можеш да опиташ утре с първата сутрешна урина, но, за да е най-достоверен тестът, изчакай до 35-тия ден. Успех.

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 23:29 от kle0patra

# 275
  • София
Ако овулацията ти е била на 3ти, тест със сигурност ще покаже. Как обаче разбра, че е тогава?

# 276
Нетърпеливо въпросче, какви са ми шансовете за бременност. Правихме секс 10тина часа след положителен ОВУ тест, следващите дни така и не сме, защото не се съвпаднахме вкъщи.
От тогава минаха 6 дни, така че ми е рано за тестове.

# 277
Ако овулацията ти е била на 3ти, тест със сигурност ще покаже. Как обаче разбра, че е тогава?

Използвам един календар ,но след като разгледах из форомите май не са много точни и вече съм доста объркана

# 278
Шансовете за успех са доста големи. Стискам палци
Календарният метод е само ориентир. Не може да се ползва с точност.

# 279
Днес си направих тест беше отрицателен а днес трябва да ми дойде цикъла а го няма дали трябва да почакам още. С първото дете забременях веднага и теста се показа втора черта бледа

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 14:26 от iva0009

# 280
на някои жени им показва доста след закъснението,от голямо значение е това, кога ти е била овулацията..стискам палци  Peace

# 281
Днес си направих за съжаление ми показа отрицателен  Sad

# 282
Календари малендари, никога няма гаранция.След 10 месеца опити ,включително спермограма,преглед при мен дуфастон,следене на овулация и тем подобни не се получи..Спрях да мисля за това!! С моя доктор вече коментирахме ,че след нова година ще ми изпише нещо за подсилване на овулацията..а какво стана миналия месец има няма 4 пъти да сме правили кекс и е станало без да го мисля и без да го мъдря.Малко или много е Божа работа,също така е  и на психическа основа.Спреш ли да го мислиш, ако нямаш медицински проблем нещата стават от само себе си,иска се търпение и спокойствие..Пожелавам на всички ви  EFP и след 9 месеца да гушкате пухкави бебоци  stork-boy stork-girl 1stroller  ylinfant

# 283
  • Варна
Точно така е! newsm10

# 284
  • София
Според мен пък това са глупости.
Няма как да не мислиш нещо, което искаш толкова силно!
Просто имам момент, в който става. Не зависи от това дали го мислиш.
Питайте хората, които се борят с години...

Общи условия

Активация на акаунт