За Хер бебе

• 2 107
  • 2
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте. не намерих такава тема.
Та имам такъв въпрос. Моето дете е на една годинка. Давам храна от Хер бебе. Досега на храните пишеше в съдържаничето, че има адаптирано мляко. Днес на десерта пише само "мляко". Звънях им, казаха, че е сухо. Дали мога да го давам като не е захранен с прясно?
Странно ми стана само, че въпреки, че на кутиите досега е пишело АМ, днес ми казаха, че не готвят с адаптирано, а със сухо.
Какво мислите? Как процедирате тези, които давате от тази кухня?

# 1
  • София
По принцип АМ не бива да се готви, защото се поврежда от високата температура. Затова съм по-склонна да вярвам, че кухнята си готви със сухо мляко. Макар че не би трябвало да пишат, че е АМ при това положение.
Детенцето ти е достатъчно голямо, за да пробва сухо мляко, аз бих му дала, ако няма някакви алергии.

# 2
  • София
Вече започнах да взимам и десерт и да давам. Странното е, че на малкото меню, което е без десерт пишеше АМ, а на това с десерта си пише мляко. По телефона казаха, че е сухо и не готвят изобщо с прясно. Давам успешно вече седмица.
А иначе от гастроентероллог знам, че фризо 3 става за готвене дори и за подквасване.

Общи условия

Активация на акаунт