Може ли да ме добавите в началната страница: Марин от Пловдив, 18.09 -4 кг, 54 см. Първо дете и нормално раждане

Такова желание имах, но не ни се получава. Все още имам прекалено малко кърма, въпреки, че какво ли не направих и продължавам да правя. Лошото е, че малката свикна много с шишето и сега много се дърпа от гърда и е много трудно докато захапе. Та ще се помъча още малко.
Как дохранваш с шише ли? И колко е наддала? Колко добавка даваш за денонощие?
.
Дано да си останат така нещата... Другото няма значение за момента.
Наддаването ви е чудесно. 

), но днес сутринта, докато ѝ приказвах нещо и я гъделичках, ми се усмихна съвсем на място и съзнателно според мен. Естествено според майка ми и за това било рано, но аз си знам, че мъничето си ми се усмихна и това си е то
.

Не съм спирала да кърмя на поискване, досега бебка наддава добре, по 45 гр на ден се падат, но гърдите ми почти не се пълнят както до преди няколко дни. Даже пробвах да изцеждам, за да видя колко има и едва успях да изкарам от едната гърда 30 мл, а преди това излизаха поне по 50 мл. Забелязах също, че сега като я кърмя в началото я няма тази силна струя, която беше до преди това, а тя даже се дърпаше от гърдата, защото не успяваше да глътне толкова много кърма. Храня се, приемам течности и даже пия сминдух на капсули за лактацията, но все така намалява и то най-вече в едната гърда. Бебка като се нахрани понякога продължава да реве и да си лапа ръцете и мисля, че не й стига.