Септември 2014 - Тема 1

• 39 831
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
  • have faith and be patient ..
Въпрос към Нощни - това http://www.emag.bg/kenguru-chicco-soft-dream-0-meseca-sin-o-7940 … 9-8/pd/DSP7CBBBM/ ми го даде приятелка ново .. дали е удачно да го ползвам ,гледам че може от 0+  newsm78

П.П  100% предпазване от забременяване е .. не правенето на секс  Mr. Green тва един гинеколог ми го заяви  Sunglasses

# 76
  • ул. "Мечтание"
Въпрос към Нощни - това http://www.emag.bg/kenguru-chicco-soft-dream-0-meseca-sin-o-7940 … 9-8/pd/DSP7CBBBM/ ми го даде приятелка ново .. дали е удачно да го ползвам ,гледам че може от 0+  newsm78

Не е подходящо по-скоро. Това си е класическо кенгуру. Краката висят, гърба не е достатъчно подкрепен.

# 77
има и легнало Rolling Eyes
Скрит текст:

# 78
С. Алекс и аз го заглеждах това, но какво е това на главата недоумявам... Иначе ергораниците не са ли по-удачен вариант заради по-добрата позиция на крачетата и хубавата поддръжката на гръбчето? Аз се чудя дали да не си вземем Boba, но ако не й се стои на бебка в тази раница отиват едни 200 лв на кино...

# 79
Момичета, ядете ли тахан? Разбрах, че било много полезно ...

Една весела случка от вчера - отивам в магазина (без да съм се допитала до вас за повече информация и се изложих разбира се) и казвам, че искам тахан. Жената ме гледа и вика - какъв? Аз я гледам и мълча ... тя казва - слънчогледов, сусамов, ленен и още 100 вида .... белен, небелен .... Ъъъ ... студено или топло пресован ... #Crazy аз и благодарих и излезнах ...
кажете кой е полезния тахан, който ядете?

# 80
Колибри, благодаря, че си ни включила на първа страничка. Simple Smile

# 81
аз давам на голямото ми дете за здрави кости сусамов тахан, ама не знам как е пресован. иначе би било полезно да е студено пресован. таханът го смесвам с домашен мед и давам сутрин по една чаена лъжица, ама той не го харесва, а е доста сладко.
момичета имат ли проблем вашите бебчета със запек. моето вчера не е акало изобщо. преди четири дни не беше акал два поредни дни и колкото и да не ми се искаше му дадох дуфалак, знам , че не е правилно, но пък и да не ака ми се струва по- страшно. купих и една клизма мелилакс и се изака. два дни акаше всеки ден и от оня ден нищо. четох съвети да му сваря овесена вода, ама пък имала глутен та не било препоръчително до шестия месец. то като стане на шест месеца лесно и пюре от круши и от сливи ще му давам, ама до шестия месец не мога да я карам всяка седмица на дуфалак. само на адаптирано мляко е, аптамил, смених го с аптамил конфорт уж за по-добро храносмилане и пак нищо.
педиатърката ни препоръча лактана био, но четох че и от него се запичат и за това си храня с аптамила. голямото мидете като беше бебе акаше по два три пъти всеки ден и до сега си е с разстроен стомах и доста често със растройство

# 82
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
въпрос към Ла Лече  как мога да махна кърмене със силиконови з рна. Дъщеря ми е на два месеца. В началото беше много сънлива мързелива и реших да
 кърмя със силиконови зърна за да наддаде добре. Трудно ми оформя зърното със сукане при все че нямам вдлъбнати зърна. Пробвах в съвено състояние и нощем, но нещо не успях , дърпаше се

Здравей, Bossa Nova,
Разбирам, че си се досетила за една от техниките за премахване на силиконовото зърно, а имено кърмене в полусънно състояние. Може например,като начало, силиконовите зърна да се оставят при слагането на бебето на гърда и след това, просто да изчакаш моментът, в който не суче така активно и внимателно да ги издърпаш. Може да се опита кърмене без тях, когато бебето е полусънено или изморено и пред заспиване. Колкото повече контакт кожа-до кожа се позволява, толкова по-добре. Мислиш ли, че ако слагаш бебето на гърда по-често да суче, още при ранните признаци на глад, ще е  по-кооперативна и би приела директно гърдата?
От написаното от теб не става достатъчно ясно, каква е причината да използваш силиконови зърна? Проблемът в неоформено зърно ли? Като вариант би могла евентуално да опиташ да изцедиш малко мляко с помпата, за да оформиш зърното и да предложиш тогава гърда.
С приятеЛЛЛски поздрави Hug

# 83
Да се запиша и аз най-накрая в новата ни тема и да се оплача от страхотен косопад. Моля да ми кажете при Вас появи ли се след раждането косопад и как се борите с него?

# 84
хаха аз лично се "боря" заедно с прахосмукачката всекидневно Simple Smile) няма как - хормони ! особено ако и кърмиш даваш полезните вещества на бебчето  Peace

# 85
И аз мога да се оплача от косопад  Rolling Eyes направо е ужас имам чувството че коса не ми остана. Ние сме на 2 месеца, а казват че най-страшно ставало около третия месец (ако наистина е така не знам тогава какво чудо ще е). Нощни благодаря за отговорите.  newsm10

# 86
  • София
въпрос към Ла Лече  как мога да махна кърмене със силиконови з рна. Дъщеря ми е на два месеца. В началото беше много сънлива мързелива и реших да
 кърмя със силиконови зърна за да наддаде добре. Трудно ми оформя зърното със сукане при все че нямам вдлъбнати зърна. Пробвах в съвено състояние и нощем, но нещо не успях , дърпаше се

Здравей, Bossa Nova,
Разбирам, че си се досетила за една от техниките за премахване на силиконовото зърно, а имено кърмене в полусънно състояние. Може например,като начало, силиконовите зърна да се оставят при слагането на бебето на гърда и след това, просто да изчакаш моментът, в който не суче така активно и внимателно да ги издърпаш. Може да се опита кърмене без тях, когато бебето е полусънено или изморено и пред заспиване. Колкото повече контакт кожа-до кожа се позволява, толкова по-добре. Мислиш ли, че ако слагаш бебето на гърда по-често да суче, още при ранните признаци на глад, ще е  по-кооперативна и би приела директно гърдата?
От написаното от теб не става достатъчно ясно, каква е причината да използваш силиконови зърна? Проблемът в неоформено зърно ли? Като вариант би могла евентуално да опиташ да изцедиш малко мляко с помпата, за да оформиш зърното и да предложиш тогава гърда.

Deni пробвах без силиконки Simple Smile и стана обаче така са ме разглезили тези улеснения, че така яка ме засмука,, чак ми посини ареолите...ще ми трябва време и нагласа да се плестраша отвово. Не че е много важно за ги махна, но в пъти по-лесно ще ми е...

# 87
Здравейте момичета, следя ви от самото начало, но досега не съм писала. И аз родих през септември  - София, родена на 12.09, 3615 кг. и 51 см.

Christina 1980 - Голямата ми дъщеря беше със зверски колики, също имаше запек и не акаше по 4, 5 дни. Минахме през няколко АМ - НАН, Фризолак, Аптамил за кратко, но нищо не помагаше. Тогава една педиатърка ни изписа Фризовом и нещата се нормализираха. Подейства й след няколко дни. Млякото е малко по-гъсто и се дава срещу запек или повръщане. Необходимо е да се използват шишета с по-широк отвор. Консултирай се с лекар за това мляко. На нас ни помогна, надявам се и при вас да подейства. Успех!

# 88
Ana 1981 , как си давала Фризовома, защото педито и на мен ми го препоръча, но аз я кърмя и не на всяко хранене дохранвам, а само като преценя, че е още гладна. Дали ще помогне прием само 2-3 пъти дневно?
Педиатърката ми се смръщи, впрочем, че съм ползвала термометър и мушкато. Каза по-добре да използвам миниклизма, спомена тая дето много я рекламират - Мелилакс. Препоръча и пробиотик - дофилус инфант, но не знам тия пробиотици какво толкова помагат. Давах 1 месец BioGaia и не видях ефект нито за запека, нито за коликите.

# 89
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Скрит текст:

Здравей, Bossa Nova,
Deni пробвах без силиконки Simple Smile и стана обаче така са ме разглезили тези улеснения, че така яка ме засмука,, чак ми посини ареолите...ще ми трябва време и нагласа да се плестраша отвово. Не че е много важно за ги махна, но в пъти по-лесно ще ми е...
[/quote]
[/quote]
Пожелавам успех и оставам на разпоЛЛЛожение за въпроси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт