Лакове за нокти- 95

• 59 150
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Пясъчните лакове на Перфект намират ли се все още?  Thinking

# 46
  • На планетата Земя
Да, има ги навсякъде.

# 47
  • USA, Steak State
Добре дошла на новото ни попълнение в темата!   bouquet

Ако се чудите къде съм изчезнала- никъде.  Mr. Green Тук съм с нокти до дъно и само по заздравител. Много започнаха да ми се белят ноктите и реших да ги режа известно време до дъно ( пиля), а и следващия месец ще ми е нанагорно с почистване и това е най- доброто решение.

Всичките ми лакове са в кутии наблъскани един върху друг, не си ги виждам и много се дразня. Оттам нямам и желание за слагане на какъвто и да е цвят.

# 48
аз засега имам временно решение да виждам лаковете си
подредени са в кутии
но през няколко месеца им правя ревизия и слагам в едни прозрачни панерчета тези, които искам да ползвам близките два месеца
ето ги тук

# 49
Момичета търся един лак който променя цвета си ако да речем със студена вода си намокря ръцете той придобива друг цвят не знам дали го има по козметичните магазини  newsm78 снощи гледах такова клипче с такъв лак и много ми се иска да си взема.

# 50
И аз като Вдовичката - с нокти до дъно, голямо чупене пада напоследък ooooh! Нищо не нося в момента, но есенно време любими са ми червени (по всяко време всъщност), бордо и лилави лакове.

Ноеми, имам един Перфект 110, който е донякъде подобен на показания от теб, но сякаш една идея по-топъл. Нещо не се хваща особено на снимка, ще го донеса да го видиш на следващата среща Peace

# 51
  • София
LifeIsBeautiful, Chrissie много ви благодаря!
Момичета търся един лак който променя цвета си ако да речем със студена вода си намокря ръцете той придобива друг цвят не знам дали го има по козметичните магазини  newsm78 снощи гледах такова клипче с такъв лак и много ми се иска да си взема.
Като този, който съм показала на предишната страница ли?  Wink
Наричат се термо лакове, за съжаление не се намират по магазините, но можеш да ги поръчаш по интернет. Ако те устройва този вариант, на първо четене се сещам за този български сайт -

# 52
Да точно за такъв става въпрос благодаря ти   bouquet

# 53
Здравейте, и аз съм нова тук ,въпреки че отдавна ви чета и следя.Искам да ви покажа най-любимият ми цвят за момента на Flormar от новата им серия jelly look.На "живо" е по една идея по розов.
 http://instagram.com/p/uLo7hclTYq/?modal=true

# 54
Моля, дайте идеи за хладно розово, неярко  и не неоново, без залитане към лилаво. Като пример мога да дам донякъде Pink raindrops на Illamasqua, но търся нещо все пак една идея по-малко убито. Друг пример: Chanel May, но без лекото лилавеене. (Всъщност аз го нямам и не знам далинаистина лилавее толкова, колкото на суочовете). Не знам дали обясних добре  Simple Smile, но разчитам на компетентни препоръки!  bouquet
Rescue Beauty Lounge Naked Without Polish, също и Coquette- тази снимка е най-близко до това,което виждам в шишето: http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/3e/92/e1/3e92e14e1376caa9 … 0549a3ef55aaf.jpg, Zoya Gie Gie -за тези се сещам, защото ги имам.
Nadia23Hug мерси!
Naked Without Polish го имам в уишлиста си, но понеже не са много лесно достъпни тези лакове, засега не съм стигнала до него. Те изобщо в Европа продават ли се някъде офлайн? Не можах да открия такава информация. Ще погледна Зоята, тя на снимки ми прилича доста на Розовите капки, които имам и си ги обичам.
А Шанела Май дали го имаш да ми кажеш действително ли лилавее ? Аз, както обикновено, се сетих да го купувам две години по-късно  Twisted Evil, пък и още не съм сигурна , че е това, което търся.
Поздрави!   bouquet

# 55
  • Belgium
Пъмпче, аз бих ти предложила OPI Pedal Faster Suzi, направо e двойник на Зоята  Peace

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 22:14 от Лу

# 56
RBL -от сайта им, имаха безплатна worldwide доставка до преди няколко дена.
Имам Chanel May, носила съм го, лилава нотка не виждам/ тази снимка е най-близка ,поне на моя монитор: http://1.bp.blogspot.com/-iGKRe_X2nAA/UjqqcXF4H6I/AAAAAAAAP7I/uU … el_may_535.00.JPG .
Но примерно Еssie и OPI имат подобни цветове / http://the-stylechronicles.blogspot.com/2012/09/essie-breast-can … h-collection.html / , не е нещо изключително Wink
Зоята беше от Занг Той колекцията, ето това е моя снимка от тогава:

# 57
Пъмпче, аз бих ти предложила OPI Pedal Faster Suzi, направо e двойник на Зоята  Peace

...

Имам го този Опи
Наистина е страхотен
И има гладък финиш, а в шишенцето и при нанасяне малко на пясък бие

# 58
  • Sofia
   Pump-че, аз мога да ти предложа при следващото си прелакиране да ти пратя снимка на лични на Jessica Flirtation, която се води двойник на Chanel May. Wink Не съм я пробвала досега, затова не мога да изкажа мнение дали лилавее. Rolling Eyes

# 59
  • Стара Загора
WASP-че, много се радвам че хареса комбинацията ми и направи твоя интерпретация. Много е хубава и тя.  Hug Дори по-интересна от моята. Crazy

Добре дошли и на новите попълнения. Hug

Днес както обещах на Ноеми, погледнах Перфектите за сходен на Севънтийна. Само един успях да снимам и запиша номера - 124, просто са много и светлината кофти, затова нямаше как да прегледам всички. Не излезе въобще на снимките, затова по номера да се ориентира. Peace Единствено не е така силно метален и плътен, ама това е...

За себе си взех черния крем от Рич Калър на ГР, но с бялото Фармаси ударих на камък. И на трите места, където продаваха имаше само перли. Tired Моля, ако сте виждали някъде в София в Студентски да предлагат марката, да ме ориентирате или пък на някое друго лесно място, за да не се замота приятелката. Тя и без това не разбира от лакове, да не я тормозя и с откриването на магазин. hahaha
Скрит текст:
Видях Essie Blanc, добър ми се видя наистина, но ще изчакам да ми потърсят Фармаси и ако е безследно изчезнал, ще се прежаля. hahaha
В този ред на мисли, някой ползвал ли е тази база? Загледах я днес, понеже ми заприлича на Ридж Филъра, но него пък отдавна го няма... Whistling
Прибрах се и с 2 Перфекта от Gel серията. Страшно ми приличат на Zoya Sansa и Teigen от новата колекция. Много са красиви.... Heart Eyes Както и да се въртях, не искат да излизат реално. Червеният особено, представете си Zoya Chyna, но ситносмлян шимър... Heart Eyes

Скрит текст:

http://www.fabfatale.com/2014/09/zoya-ignite-collection-swatches/

Утре ще се лакирам с тях и опитам да покажа.

Скрит текст:
А как искам и Remy, India..... подобен на Remy e Перфект Гел 523, на живо е супер. Както аз лилавия и червения, така и Харемчето не е успяла да го хване на снимката. На мен ми напомня много и на Zoya Charla/Opi Catch me in your net.

Ето и обещаният "урок" за маникюра с лентичките:

Скрит текст:

1. Нанасяте сребърният или с какъвто друг решите да правите в основата на нокътя (аз не сложих преди това основа, защото щях да трия така или иначе, но вие си използвайте)
    2. Както споменах, ако ви е трудно можете с тънка четка да си нарисувате тънка линийка с вторият цвят, но това по-скоро го направете за палеца и безименния, а за останалите направо лепнете самата лентичка. Можете да изрежете парченце за конкретния нокът и да го залепите или ако има кой да ви помогне, да залепи в единия край и притисне с пинсета примерно, а като стигне до края тогава да изреже с ножичка. За самостоятелно на мен лично първият вариант е по-удобен.
    3. След като сте залепили добре лентичката, нанасяте под нея в случая синият цвят. Аз повторих, защото на един слой ми прозираше.
    4. Запечатвате с топ лак и сте готови.

Забележка: Ако сте залепили накриво лентичката, изчакайте да поизсъхне и я отлепете. Сложете нова. Няма никакъв проблем.

И за дългия пост евър Mr. Green да се оплача от 3 в 1-то на Евелин. Трябва да го спирам, ноктите ми растат като обезумели. Втвърдиха се и днес вече започнаха да се завиват. Ще разреждам май употребата, че не мога да спя с пила в ръце. Crossing Arms Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт