Лакове за нокти- 95

• 59 150
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря   bouquet, а от пясъците на Перфект има ли подобен на Golden Rose Holiday 58 ? По лесно откривам Перфект т.е на път ми е Елитис, а там май няма ГР Холидей

# 91
Оооо, ама аз този лилавия на Перфект го имам!  Laughing Даже днес го изтрих, бях няколко дена с него. Сега на снимките го разпознах  Laughing

# 92
Ивче мерси. Ох този червен Перфект е страхотен, май ще се взима....колкото и да ми се иска да спра да купувам червени лакове  Confused

# 93
  • Стара Загора
Ивче мерси. Ох този червен Перфект е страхотен, май ще се взима....колкото и да ми се иска да спра да купувам червени лакове  Confused

Не си сама. И аз имам много сходни, но какво да направя като ги харесвам и не издължах. А и тези Зои така ме изкушават.. Tired

# 94
  • На планетата Земя
Този Перфект Холидей 58 наистина е страхотен!

Зарибихте ме с лаковете в цвят тиква, много ми хареса лака на Ивченцето от последните постове на предишната тема. Ивче, а за 8 в 1 - от колко време го ползваш, че ти се получи ефекта, за който спомена вчера?

# 95

Не си сама. И аз имам много сходни, но какво да направя като ги харесвам и не издължах. А и тези Зои така ме изкушават.. Tired
Аз като се замисля от колко време ги имам и двата Перфект-а и още си стоят непробвани Whistling Ивче, червеното ти стои страхотно! Hug

# 96
  • София, Лагера
Ноеми, имам един Перфект 110, който е донякъде подобен на показания от теб, но сякаш една идея по-топъл. Нещо не се хваща особено на снимка, ще го донеса да го видиш на следващата среща Peace

Супер, Пух, много ти благодаря!   bouquet

Аз днес преоткрих един нежно-бозавичък лак на Севънтийн, в унисон с есенното мрачно време (което уж не ми влияеше  Wink Twisted Evil)

п.п. Снимката е от нета, при това се оказа на Ивчето  Whistling Ивче, благодаря ти за инфото за Перфекта, ще го огледам  Hug

# 97
  • Стара Загора
Благодаря Ради. Hug

Милето, от началото на септември го ползвам. Долу горе месец и седмица. Peace

Ноеми,  Laughing
А Севънтийн и те имат подобен, прилича на Zoya Tomoko, 539 номер е. Вчера пак го гледах, но имам такъв и подминах. Ако искате непясъчен вариант, за вас е. Hug

# 98
Ето го Севънтийна на моите нокти Laughing-

# 99
  • Germany
От днес КИКО 533:

Ето го ГР Холидей 58 и на моите нокти:
Скрит текст:
На мен Перфекта от снимките на Ивчето ми изглежда една идея по-лилав от ГР, но ако трябва да опиша цвета, не мога. Blush

# 100
  • Стара Загора
Ето го Севънтийна на моите нокти Laughing-

Тц, значи бъркам номера. Друг беше... Tired
529, открих го - не е толкова бежов наживо,

# 101
п.п. Снимката е от нета, при това се оказа на Ивчето  Whistling
Ноеми, докато видя горното, си мислех колко приличат ноктите ти на тези на Ивчето.... hahaha

На мен Перфекта от снимките на Ивчето ми изглежда една идея по-лилав от ГР,
И като, че ли няма златни частички  Thinking

# 102
Добре дошли на новите в компанията  Hug

Криси, много ми хареса комбинацията тауп + златно. Кое е ОПИ-то, не се ориентирах?
W'A'S'P', много хубава интерпретация на есенната идея на Ивчето.
Ивче, мерси за нагледния мат'риал. База, цветове, цяла енциклопедия със суочове  Crazy

# 103
  • Стара Загора
п.п. Снимката е от нета, при това се оказа на Ивчето  Whistling
Ноеми, докато видя горното, си мислех колко приличат ноктите ти на тези на Ивчето.... hahaha

На мен Перфекта от снимките на Ивчето ми изглежда една идея по-лилав от ГР,
И като, че ли няма златни частички  Thinking

Ооо има златни частички и се виждат. Не е чак толкова ситен. Peace

# 104
  • Germany

Криси, много ми хареса комбинацията тауп + златно. Кое е ОПИ-то, не се ориентирах?

Благодаря.  Hug ОПИ-то е Over the Taupe. Peace

Общи условия

Активация на акаунт