А, инак много бих се изкефила на един кютек на летището...

То по скоро ми се струва на мен, че кютекът ще е баш на летището преди да излетят.

но сюжетната линия със психично болните се разпадна тотално. Изкуки си е извратен маниак - всъщност не знам дали това се води психо заболяване 
И аз мисля като теб 

но сюжетната линия със психично болните се разпадна тотално. Изкуки си е извратен маниак - всъщност не знам дали това се води психо заболяване 
И аз мисля като теб 

Не ме разбра
. Социалната насоченост си е факт, но не искам да обиждам психично болните. Требва да се консултирам с психо терапевт дали поведението на извратените маниаци е психо заболяване

Не ме разбра
. Социалната насоченост си е факт, но не искам да обиждам психично болните. Требва да се консултирам с психо терапевт дали поведението на извратените маниаци е психо заболяване

И аз мисля като теб 

И аз мисля като теб 

и до кат не влезат в релси сценаристите, нема да се връщаме

Препоръчани теми