Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 7

• 47 945
  • 744
  •   2
Отговори
# 60
Я лъсни кълбото и кай ся кога Ананди ше прифане, а Разврати ше спре да стреля с халостни... Joy Joy Joy Joy

Аз мислим, че след напрежението "ИзкукИ" вече ше стане работата... smile3508

Ми що си се фанала за Франция....щото ИзкукИ  там отива... hahaha hahaha hahaha

Требе първо Гена да задомиме, Крюела да изгониме, после СанчитУ да напусне работа щот е прифанала, Махи да си дойде от казармата, Амол да проходи и те така...,  за сега те си имат дете, а и рейтинга явно е добър. Сигурно са се наточили на поне още 1000 еп. най-малко. Бебето на финала ......... и заживели щастливо. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 61
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ич начи не ми Аресва тоя сценарии... Naughty
Нали трее износи бебето...а за тва си требва девет реални месеца... Joy Joy

Бебето сега, пък другото в движение... Naughty

# 62
Ич начи не ми Аресва тоя сценарии... Naughty
Нали трее износи бебето...а за тва си требва девет реални месеца... Joy Joy

Бебето сега, пък другото в движение... Naughty

Добре бе мац  Hug, Немам нищо против. Peace Ти какво мислиш, че на мен по малко ми се иска. Naughty
Но бебе ще има със сигурност   bouquet

# 63
Марвелита Hug дай да обсъдим ИзкукИ... Thinking

Да ти кажа, сега като се замисля...май това, че подаде координати за отвличане е номер сигурно. newsm78
Да не би да се направи, че си заминава, да мине Дивали и когато РазвратИ свали гарда да отвлече Ананди... Thinking

Обаче, най-късно в петък очаквам нов бой...че кат гледам РазвратИ пак ще приспива Ананди...а, се ми се струва, че му се правят некви други неща с нея. Crossing Arms

# 64
Марвелита Hug дай да обсъдим ИзкукИ... Thinking

Да ти кажа, сега като се замисля...май това, че подаде координати за отвличане е номер сигурно. newsm78
Да не би да се направи, че си заминава, да мине Дивали и когато РазвратИ свали гарда да отвлече Ананди... Thinking

Обаче, най-късно в петък очаквам нов бой...че кат гледам РазвратИ пак ще приспива Ананди...а, се ми се струва, че му се правят некви други неща с нея. Crossing Arms

Ей с твойто мръсно подсъзнание  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Остави човека малко да се успокои.  Joy Joy JoyМного зор даваш  hahaha hahaha hahaha hahaha
ИзкукИ толко акъл нема мац Hug, та чак схеми да прави. Ше се завлече на Дивали и ше видиме какъв кютек ще яде на връх Нова година hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 65
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Абе РазвртаИ нема да чака Дивали за кютека... box box box box

# 66

Чудя се ония кикимори какви ще ги надробат newsm78 newsm78 newsm78. Ада му е фърлила мерник и ИзкукИ ще си прекара весело с нея.  hahaha hahaha hahaha

# 67

Чудя се ония кикимори какви ще ги надробат newsm78 newsm78 newsm78. Ада му е фърлила мерник и ИзкукИ ще си прекара весело с нея.  hahaha hahaha hahaha
Както каза ти в началото...възможно е Ада да е пратила журнулята newsm78
Тая сюжетна линия не е вкарана туку така и определено може да се очаква некой нож в гърба от нея към ИзкукИ. Пък и той много лошо се държа с нея...а, всички знаем на какво е способна една обидена жена. Naughty

# 68

Както каза ти в началото...възможно е Ада да е пратила журнулята newsm78
Тая сюжетна линия не е вкарана туку така и определено може да се очаква некой нож в гърба от нея към ИзкукИ. Пък и той много лошо се държа с нея...а, всички знаем на какво е способна една обидена жена. Naughty
Най много ще се кефя ако приспи ИзкукИ и после му сервира ,че чака чаве  hahaha hahaha hahaha hahaha
Направо не си представям физиономията на перко. Joy Joy Joy Joy Joy

# 69
Ох маааааааааааа.... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Тая си мислим, че друго му мисли...не да му изправя ламаринти....ама и тва е добре кат идея...немам против да гледам сеир... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 70
Най-хубавата част от днешните епизоди на "Цветовете" беше когато показаха моментите със Садна. Шлок помоли Алек да му каже какво си спомня от миналото. Алек попита от както се е родил ли - Шлок му каза, че иска да си спомни нещата от както Садна се е появила в живота му. Щом чу името на Садна - Алек веднага се усмихна и развълнува. Каза, че той помни отлично своята Садна. После започна да разказва за нея и междувременно даваха общи моменти на Садна и Алек. Направо ми напълниха душата - спомних си с какъв кеф гледах тогава. Двамата са уникална двойка. Стана ми толкова приятно като видях Садна отново. Алек разказа на Шлок колко мила и добра е Садна - спомни си как двамата се прегръщат. После му разказа как Садна е забременяла и двамата с трепет са очаквали раждането на бебето си - спомни си и показаха момента дето Алек и Садна лежат на леглото - тя е бременна и той я целува нежно по челото. След това каза, че Садна е родила Куши и си спомни как Алек и Садна вземат малката Куши на ръце след раждането. Алек каза на Шлок, че двамата са били толкова щастливи заедно. Ето това е любов ...  txtloves txtloves txtloves txtloves  txtloves

Както си разказваше изведнъж Алек си спомни бомбата и как Садна тича, за да спаси онова дете. Показаха точно момента, когато Садна избута детето и бомбата гръмна. Алек каза, че до този момент всичко е вървяло прекрасно и са били много щастливи, но после е станало нещо. Шлок го попита какво - къде е отишла Садна. Алек му каза, че не знае ...  newsm45 newsm45 newsm45

После Алек каза на Шлок, че през всички тези години той е чакал Садна да се върне и че е вярвал, че тя ще си дойде някой ден. После всички са му казали, че Садна няма да се върне - не й тук. Но въпреки това той я чака - каза на Шлок, че винаги взима снимката на Садна и си приказва с нея. Така е щастлив. Но иска да я намери. Шлок прегърна Алек и му каза, че ще му помогне да намери Садна. Алек му благодари и му каза, че с него се чувства по-сигурен. Толкова силна сцена. Докато Алек говореше за любовта си към Садна се разплака и аз заедно с него. Просто каквото и да стане тази любов е вечна. Рано или късно те пак ще бъдат заедно ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Flushed

После пък Рагини направо ме вбеси! Както се казва гледам и не вярвам на ушите си - Рагини за пореден път показа колко е тъпа. И преди беше такава и Садна само я спасяваше, но сега мислех, че си е взела поука - къде ти ...  newsm78

Ако има как ще прибере къде що види да дойде в дома й - първо Сакши, сега пък Шивани. Нали е приятелка на Шлок - тук щяла да живее. Само ходи по нея и грам не схваща, че тая й върти номера и че иска да я раздели с Анмол. Попита Рагини как са се запознали с Анмол и дали е било любов от пръв поглед и тя взе, че изтърси че не е така - оженили се били на сила, заради дъщеря й и т.н. Сега Шивани се кефи и щяла да ги раздели по-лесно. Влиза ти някой в къщата - познаваш го от няколко часа и си тръгнала да му обясняваш толкова лични неща - просто без коментар ...  Naughty

Анмол беше оставил подарък колие на Рагини в гардероба при новото й сари с бележка, в която признава какво чувства към нея. Искаше да я изненада и я помоли да си облече това сари за обяд - Рагини си взе сарито, ама преди това покри колието с други дрехи и така и не го видя ...  Rolling Eyes

Шивани само се сваля на Анмол и се опитва да му се виси на врата, но той я отрязва - тази го заплаши, че иска да обядва с нея. Той обаче викна и Рагини да обядват тримата. В това време Малти дойде при Шлок да се запознае с приятелката му - Шлок й каза, че е излязла. Алек също беше там - Малти попита Шлок кога ще се жени - трябвало да побърза да не изпусне влака. Шлок отговори, че още не бил решил но ще помисли по въпроса ...  Peace

Още по-тъпо беше, когато Шивани и Рагини си говореха за Анмол и Рагини я разпитваше какъв е бил той преди - Шивани като почна да обяснява какъв веселяк е бил, как е танцувал, как се е забалвлявал. Сега вече не приличал на себе си - не бил щастлив. Е Рагини пак ме вбеси с поведението си - веднага се съгласи. Тя била права - тя не бивало да задържа Анмол щом е нещастен, не бивало да го кара на сила. Леле просто няма такъв човек ...  Crossing Arms

Алек заведе Шлок на мястото където работи - каза му, че ако се ожени за Шивани тук ще му направят сладолед. Също му каза да не си испуска шанса, защото знае какво е да загубиш любимата си и да не можеш да я видиш. Тук Алек визираше Садна - Шлок му каза, че е прав. Наистина е така - само, че кандидатката е пълно куку ...  Wink

Повлиян от тези думи Шлок прати цветя с картичка за Шивани - нямаше кой да отвори вратата и Анмол го направи. Видя, че има цветя за нея и ги отнесе в стаята й. Тази го видя и си помисли, че той й ги е пратил с бележка. Вътре Шлок беше написал, че много време е чакал за да й признае чувствата си, но като се е появила така неочаквано тук се е решил. Пише й да си облече синята рокля и да се видят. Тази като се развълнува, че Анмол я вика - как не. Изключително нахално, подло и тъпо същество - 2-ра Сакши ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Сакши пък сега много кротка - само е сестро Рагини! Щяла да опита да оправи куклената къщичка на децата. Рагини й помогна, но после каза на децата, че Сакши я е оправила. Децата вече много обичат Сакши - от както Рагини им каза да й простят - те все са с нея и само лельо, лельо. Само я прегръщат - играят си с нея. Сакши ходи на лекар за бебето - отвън я чакаше Тарун. Попита как са тя и детето му - искал да бъде с тях и каза, че вече си е взел поука от грешките си. Сакши обаче го отблъсна. После разказа на Рагини - Рагини веднага беше готова и на Тарун да простят. Било супер щом се е вразумил - Сакши каза, че тя иска да е с Тарун, но разума й казва, че не трябва, защото едва ли се е променил. Освен това заради него тя била отмъщавала на семейство Раджванш - направила грешки и сега се разкайва. Затова не иска да ги повтаря. Мислеше да напусне къщата - но Рагини й забрани. Тук й било мястото.   newsm66

Алек по едно време занесе на Сакши снимка на малко бебе - т.е. постер от тези с бели бебета дето закачат по стените на болниците. Чул, че като се закачи такъв постер на стената и бременната гледа бебето се успокоявала и всичко щяло да е наред - затова й донесъл, за да пази бебето което чака. Сакши благодари, а Алек каза, че го прави заради детето й - понеже всички в къщата обичали деца. Сакши каза че нямала нужда от такъв постер - вече си имала снимка, която гледала и от която се успокоявала - после извади от шкафчето снимка на Алек с Куши. Когато Алек я видя веднага се ядоса - каза на Сакши, че това е негова снимка с Куши и няма работа при нея. След това я издърпа и си я взе - каза й да си лепи плаката и да остави техните снимки. После си излезе. А така ...  thumbsup

Мерси за подробния разказ, аз точно това с колието хич не го разбрах тогава. Той се чудеше Анмол, дали Рагини е видяла колието. Шивани и аз така я кръстих, 2.рата Сакши. То на Шлок това му е лечението, повече не го дават да го лекува, ама той Алек и преди си беше в същото състояние. Май Шлок се появи за да представи тая гаднярка. Рагини как изведнъж се реши да и преотстъпи Анмол, все едно някаква вещ ненужна изхвърля от къщи. Много странно ми стана, ама като се има предвид как измориха главните герои, нищо не ме учудва. Интересно ми е накрая какво става със Шлок, понеже май след като разбра, че тая не иска да се жени за него повече не го дават, а дали е бил на сватбите не знам, ако е стоял само без да говори няма как да разбера.

# 71
Ох маааааааааааа.... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Тая си мислим, че друго му мисли...не да му изправя ламаринти....ама и тва е добре кат идея...немам против да гледам сеир... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Пак за кекс мислиш  Joy Joy Joy  Аз ти викам да го приспи, а ти ламарините да му опъва.  hahaha hahaha hahaha

# 72

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Пак за кекс мислиш  Joy Joy Joy  Аз ти викам да го приспи, а ти ламарините да му опъва.  hahaha hahaha hahaha
Ааааааааааа...моля, моля... Naughty аз казах, че едва ли ще иска да му изпъва ламаринти... Joy Joy Joy Joy
Ама кво дойде сега....нема придирям... Joy Joy

# 73

Ааааааааааа...моля, моля... Naughty аз казах, че едва ли ще иска да му изпъва ламаринти... Joy Joy Joy Joy
Ама кво дойде сега....нема придирям... Joy Joy
То на ИзкукИ ламарините никой нема да ще да ги изпъва,  то за това въображението му толко развинтено. Извади ли тоя късмет, ИзкукИ в друга светлина ще го гледаме  hahaha hahaha hahaha
Зизу Hug Избегахме от сюжетната линия и посланията   Joy Joy Joy

# 74
Еми то кво послание мац Hug два дни пълнежи... hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт