Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 7

• 47 956
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Еххх, ако можеше всички серии на Кармата да свършват така... с една разочарована, ревяща и ужасена Тапася...  newsm17 Ех, мечти!  hahaha

Още не са ли се сменили с Тапася? Нали уж тя щяла да се омъжи на мястото на Ичкито за Виир.

# 91
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Еххх, ако можеше всички серии на Кармата да свършват така... с една разочарована, ревяща и ужасена Тапася...  newsm17 Ех, мечти!  hahaha

Още не са ли се сменили с Тапася? Нали уж тя щяла да се омъжи на мястото на Ичкито за Виир.
Не са я сменили Бубе. С това темпо дето карат може да се сменят за Нова година... Joy Joy hahaha hahaha

# 92
Здравейте момичета. Приемате ли нови попълнения в индийската тема Simple Smile
Гледам "Моята карма" и "Малката булка", но да си призная честно "Моята карма" не я гледам всеки ден, но Анандито не го пропускам.
Сега видях, че на 1ва станица има снимки на Ананди и някой си Шив  Shocked Джагдиш и Гаури  Shocked Джагдиш и Ганга Rolling Eyes какви са тези нови имена? Да не би да се разделят накрая?
Много се радвам, че открих /по-скоро ми посочиха/ тази темичка
Надявам се да ме приемете при вас  Hug

# 93
Гледам "Моята карма" и "Малката булка", но да си призная честно "Моята карма" не я гледам всеки ден, но Анандито не го пропускам.
Сега видях, че на 1ва станица има снимки на Ананди и някой си Шив  Shocked Джагдиш и Гаури  Shocked Джагдиш и Ганга Rolling Eyes какви са тези нови имена? Да не би да се разделят накрая?
Привет и добре дошла  bouquet

Има нови попълнения и Ананди и Джаго се разделят в средата на филма.

# 94
Добре дошла  Кръстева Hug
Ананди и Джагдиш се разделят. Джаго се жени за Гаури, но в последствие и с нея се разделя. Шив е втория мъж на Ананди - ние със Зиз  Hug му викаме РазвратИ. Има много нови персонажи, но Зиза ще те вкара в детайлите защото аз го почнах след 1000 серия.

# 95
Ей, чичака е отврат  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 96
Марвелита Hug да ти представя щерка ми (истинската), че аз тука съм многодетна майка...Нарцис Джуниър или Тера Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И тя гледа Булчето Grinning

# 97
Марвелита Hug да ти представя щерка ми (истинската), че аз тука съм многодетна майка...Нарцис Джуниър или Тера Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Привет Тери Hug Hug Hug Hug Hug

Зиз Hug Кажи сега кой е "чичака" hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 98

Брата на Маган Сингх който е бащата на Шам...и свекър на Сугна и ский как ти обясних... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 99

Здрасти, здрасти  Hug Hug Hug Hug

Чичака е братът на Мадан Сингх. Адски дразнещ е  #2gunfire #2gunfire

# 100
Брата на Маган Сингх който е бащата на Шам...и свекър на Сугна и ский как ти обясних... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
МаДан Сингх  Naughty Mr. Green

# 101
Адашката е сменила името на темата и докато я намеря  #Crazy #Crazy #Crazy

# 102
Брата на Мадан Сингх който е бащата на Шам...и свекър на Сугна и ский как ти обясних... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
МаДан Сингх  Naughty Mr. Green
Пууу, грешката е техническа ма... Mr. Green Ай щи се не знае у мониторинга Grinning

Ох, още две части и ше видим днеска ше има ли кютек... smile3508

# 103

Ох, още две части и ше видим днеска ше има ли кютек... smile3508
А дано, ама надали  Joy Joy Joy Joy

# 104

Тц.  И аз невервам Naughty Медийте го напънаха РазвратИ  и ще се съобразява. Ама аз искам да видя номера дето Ада скроила на ИзкукИ  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт