Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 7

• 47 957
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Привет момичета  Hug Hug Hug
Зиз Hug, да ти кажа какво ми говорят звездите hahaha hahaha hahaha
Значи Гена ще се кара на Нанду за часовника, пък Баба ти и Даскала ще ги усмиряват. Изкуки преследва Ананди, среща се с нея. Анандито казва на РазвратИ за срещата с откачалката  и те толко .....  hahaha hahaha hahaha
И днес май няма да има никакво развитие  Crossing Arms

# 196
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Привет момичета  Hug Hug Hug
Значи Гена ще се кара на Нанду за часовника, пък Баба ти и Даскала ще ги усмиряват. Изкуки преследва Ананди, среща се с нея. Анандито казва на РазвратИ за срещата с откачалката  и те толко .....  hahaha hahaha hahaha
И днес май няма да има никакво развитие  Crossing Arms
Дали? Rolling Eyes Значи боя определено се отлага за Дивали... Joy Joy Joy

Я питай звездите кога ше има ''джумба, джумба" Joy Joy Joy
Бебе има да се прай... Crossing Arms

# 197
Привет момичета  Hug Hug Hug
Значи Гена ще се кара на Нанду за часовника, пък Баба ти и Даскала ще ги усмиряват. Изкуки преследва Ананди, среща се с нея. Анандито казва на РазвратИ за срещата с откачалката  и те толко .....  hahaha hahaha hahaha
И днес май няма да има никакво развитие  Crossing Arms
Ще има нещо в неделя, но от 5 секунди нищо не мога да разбера newsm78
http://www.youtube.com/watch?v=brJGtO65ofo&sns=tw

# 198
Значи Гена ще се кара на Нанду за часовника, пък Баба ти и Даскала ще ги усмиряват. Изкуки преследва Ананди, среща се с нея. Анандито казва на РазвратИ за срещата с откачалката  и те толко .....  hahaha hahaha hahaha

Това не ми се верва да са кадри от новата серия... Rolling Eyes
На некъФ конкурс ми мяза... newsm78

Ма тия кви са химици...майкоооууу... Crazy Crazy Crazy Crazy

# 199

Това не ми се верва да са кадри от новата серия... Rolling Eyes
На некъФ конкурс ми мяза... newsm78

Ма тия кви са химици...майкоооууу... Crazy Crazy Crazy Crazy
Не бе мац Hug промо на танцов спектакъл е.
Мислим си, че вече отношенията им са си ОК  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 200
Някакви награди са  Laughing Laughing  Laughing
Тези двамата що не се вземат  Mr. Green

# 201
Проверих , наградите са за телевизия - както на екран, така и зад кадър.
Награждават актьори, сценаристи, режисьори, редактори, хореографи  Peace

# 202
  • София
    Zиз, след смъртта на Ванш, Виир гони Тапася от дома си. Бащи и също не я иска и тя отива на хотел. Двамата са разведени.  Там Тапася се запознва с бъдещия си съпруг Раторе или както там се пише и забременява от него. Ичха и Виир се сближават и се женят с всичките му салтанати  Grinning  Grinning.
   Живеят заедно. Спят в една стая и  luvbed. Тапася не може да се примири и се появява с гръм и трясък и казва, че е бременна. Тук малко не ми е ясно, защото уж Виир и импотентен, пък после се оказва излекуван. В крайна сметка семействата признават, е детето е от Виир. Ичха и Дамини си тръгват. Ичжа желае детето на Тапу да расте с баща си. Когато детето се ражда се разбира, е баща му е Раторе и тогава Виир я изритва завинаги  #Cussing out  #Cussing out. Загубил Ичха той решава да замине за Америка. В последния момент Ичха го спира, казва му, че е бременна от него и двамата се събират. Детето е отвлеено и осиновено от Тапася и Раторе, но скоро се разбира, че е на Виир и Ичха и те си го прибират.  Hug

# 203
   Добро утро. И аз смело мога да заява, че "Цветовете на любовта" до момента на смъртта на главните герои поне за мен беше един много сполучлив сериал. Той ме грабна с положителната енергия, която излъчваха Садна, Ранвир, Рагини, а в последствие и Алек. В самият сериал имаше много музика, танци, забавни и смешни моменти. И дори да е имало драми и лошотии те някакси се губеха на общия фон. Повечето герой бяха забавни и сцените с тях гледах с удоволствие- двойките Малти и Вину, Навин и Авни, Бабата и Кушалия и т.н.

Напълно съм съгласна с теб Тери - казала си го много добре!   newsm10 newsm76 Two Hearts

# 204
  • Варна
хвърлих днес един поглед на Кармата....това е извращение, няма такава гавра със зрителя, НЕ МОГААААА smile3511 smile3511 smile3511 лудата ТЪПАся пищя, крещя, дърпа Вир за гащите, обичала го била, после си преряза вените и легна да се люлее върху една люлка.."много драматично"!!! долу всички чакат булката и мърморят, че я няма, че това е неуважение... майка и отиде да я вика, двете се заприказваха, реват, прегръщат се...хората нека си чакат долу! превключих на друг канал... после пак пуснах и гледам лелята, Ичха и майка и се скупчили около Тъпата и я молят да пие вода и да отвори очи, ама тя в безсъзнание уж! Ичха я пита какво е станало, цащо го направи Тапу, и оная като рипна, както си беше в безсъзнание и като почна- искам ВИИИИИР, искам ВИИИИР!!!!! ааааааааааааа, ще откача, това е изтезание! smile3511 smile3538 smile3538 smile3538 smile3538

# 205
хвърлих днес един поглед на Кармата....това е извращение, няма такава гавра със зрителя, НЕ МОГААААА smile3511 smile3511 smile3511 лудата ТЪПАся пищя, крещя, дърпа Вир за гащите, обичала го била, после си преряза вените и легна да се люлее върху една люлка.."много драматично"!!! долу всички чакат булката и мърморят, че я няма, че това е неуважение... майка и отиде да я вика, двете се заприказваха, реват, прегръщат се...хората нека си чакат долу! превключих на друг канал... после пак пуснах и гледам лелята, Ичха и майка и се скупчили около Тъпата и я молят да пие вода и да отвори очи, ама тя в безсъзнание уж! Ичха я пита какво е станало, цащо го направи Тапу, и оная като рипна, както си беше в безсъзнание и като почна- искам ВИИИИИР, искам ВИИИИР!!!!! ааааааааааааа, ще откача, това е изтезание! smile3511 smile3538 smile3538 smile3538 smile3538
И какво стана в крайна сметка, размениха ли се вече? А те другите по принцип разбират ли, че Тапася е булката, или чак когато сватбата свършва? Тоест родителите на тапася знаят ли, че Ичха прави тая жертва за нея по време на сватбата? Това все се каня да питам и все забравям.

# 206
Марвелитааа Hug пита ли звездите кога ше има ''джумба, джумба'' Laughing

Бебе требе да се ражда, а покрай ИзкукИ само се приспиват Crossing Arms

Та по тоя повод...днес не съм прикаждала... Mr. Green

Да прИбъди ''джумба, джумба", ама с резултат...данооооо.... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Чшшшшшшшш...Цветке  Hug яваш ма...оскуба си чумите от яд... Joy Joy

# 207
За "джумба джумба" и аз ще се наредим на първи ред  Laughing

# 208
Метни некое кандилце сеирджийке Mr. Green
Ко само се редиш на първи ред....местата са заети... hahaha hahaha

# 209
Метни некое кандилце сеирджийке Mr. Green
Ко само се редиш на първи ред....местата са заети... hahaha hahaha
Добре, отивам на втори  Mr. Green

Ето кандила  bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Да не кажеш, че не ми пука  Laughing

И не ме дразни да не запеем на индийски  Naughty Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт