Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 7

• 47 957
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И аз се учудих много, че в същата серия се намери бебчо. Ма така е, който е свикнал на Кармата, всичко му е бързо.  hahaha
Зиз, мани майтапа, имам и очилИ, ама си ми аресва Маавир, много арен мъж!  Joy
Ма нали ви казах, че ще го намерят след малко... hahaha hahaha hahaha
Ама и Калинка тресна Маавир с лопатата. Joy Joy Joy

Абе и аз си турнах очилИте, ма тая Убавиня не можах да скивам... Joy

# 241
Нещо и аз не я виждам таз красота  Embarassed

# 242
Хади след малкУ новата серия... smile3508

Време е за обсъждане на РазвратИ Mr. Green

# 243

Еееее "красота" чак Simple Smile Силна дума за който и да е индиец.  Mr. Green Бих казала, че е въздействащ по някакъв начин, нищо повече.
Скрит текст:
Малиии ще стана за смях на моите години чичаци да хваля.  hahaha

# 244

Еееее "красота" чак Simple Smile Силна дума за който и да е индиец.  Mr. Green Бих казала, че е въздействащ по някакъв начин, нищо повече.
Скрит текст:
Малиии ще стана за смях на моите години чичаци да хваля.  hahaha
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Чшшшшшшшш...баклавичката ми изглежда перфектно... Naughty
Чак не му забелязвам колко е черен... hahaha hahaha Joy Joy

# 245
И аз се учудих много, че в същата серия се намери бебчо. Ма така е, който е свикнал на Кармата, всичко му е бързо.  hahaha
Зиз, мани майтапа, имам и очилИ, ама си ми аресва Маавир, много арен мъж!  Joy
Ма нали ви казах, че ще го намерят след малко... hahaha hahaha hahaha
Ама и Калинка тресна Маавир с лопатата. Joy Joy Joy

Абе и аз си турнах очилИте, ма тая Убавиня не можах да скивам... Joy

Аз пък на всичката простотия се чудя как още като видяха, че го няма не се сетиха за Маавир, а обикаляха като гламави. Хем Бейрон каза предишната серия, че трябвало да пазят много добре детето.

# 246
Хади Маво малко на топличкУ  Party Party Party Party

# 247
Ах, Калиани.. Ако беше толкова милостива и към снахите си  ooooh!

# 248
Ееее браво на Калиани! Закопа го Маавир, че го просълзи дори! Невероятно великодушна постъпка!  newsm20

Ма Ананди как затапва Джаго, малка сладуранка!  Heart Eyes

# 249
    Егати тъпия финал. То направо си личи как е орязан.

Е няма по тъпа медия от БТВ.Месеци разточваха филма и накрая прецакаха финала

Ми така де, а някой на всичкото отгоре в лъжа ме обвиниха и това ако не е обида. Иначе и аз пуснах към края, но финалът си е без никаква разлика. Все се надявах поне по БТВ да излъчат нещо по подробно.

Съгласна съм! За пореден път от БТВ се подиграха с нас - финала на Цветовете е орязан отвсякъде. Как човек после да схване кое какво и защо е станало. Просто нямам думи - въобще нищо не показаха от спасяването на децата. А там е толкова важно да се видят нещата. И точно думите на Алек за Садна ги няма. Толкова е важен момента, когато Алек каза на Сакши, че никога няма да я обича като Садна - а Сакши благодари, че са толкова милостиви да я оставят в къщата. После падна в краката на Алек. Те нищо не ни показаха. Няма го и разговора на Алек с Куши в стаята си пред снимката на Садна - пак говори за Садна и казва на дъщеря си, че тя винаги ще е нейната майка. После обещанията на Сакши пред снимката на Садна. И на самия финал няма момента с портретите на Садна и Ранвир - как те ги почитат. После думите им. Въобще пълна излагация. И от БТВ ще ми казват да си презаредя пак, че да го видя пълен - каква наглост при положение, че им пуснах пълния финал на индийски седмица по-рано. Нямам думи - ако някой не го е видял изцяло - кажете ще дам линковете на хинди. То, че е тъп тъп е - ама пък така орязан е направо ужасен. Нямам думи с БТВ - това е прекалено ....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Аз така или иначе няма да мога да изгледам финала както си е и затова много ме е яд. Как пъ само в България ще предоставят такъв финал? Заслужават никой да не им гледа скапаната програма.

# 250
Ох, бе....АнандитУ е Фитипалди на пътя... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Мноооу добре кара тая женица... Grinning

Марвелита Hug звездите мнооу верно ти говорят Party Party Party Party

Колко време да чакам последната част #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 251
Добра серия... Grinning
АнандитУ целата в кошмари... Shocked РазвратИ и той се видел у празници... ooooh!
ИзкукИ...големи грешки в плана...чак принуди бабетата да ловат дърветата в защита на АнандитУ.
Много свидетели допуска...ше му се провали отвличането. Mr. Green
Министъра ми Ареса...подкрепи РазвратИ, ама не знам ко си приказваха. Crossing Arms

Боя го очаквам утре... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Май нема да чакаме Дивали Laughing

Посланието от серията с агресивна насоченост "Къде видиш изкукал художник...млати у тиквоча и се не бой" Mr. Green

# 252

Посланието от серията с агресивна насоченост "Къде видиш изкукал художник...млати у тиквоча и се не бой" Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 253
А, има и друго послание...'' Не раздавай лекомислено шофьорски книжки на индийски жени...защипват си чЪргите с вратата на МПС-то и създават предпоставки за ПТП" Mr. Green

# 254
Аз така или иначе няма да мога да изгледам финала както си е и затова много ме е яд. Как пъ само в България ще предоставят такъв финал? Заслужават никой да не им гледа скапаната програма.

Поне онзи ден опитах да разкажа подробно липсите, които са огромни. Така поне и ти ще знаеш какво са изрязали от БТВ  Hug Hug Hug

Иначе и аз нямам думи - това само при нас го има. Без коментар ...
  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт