Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 7

• 47 956
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И ако може ризките да са главно бели от ефирна материя и да вАли дъжд... newsm53 newsm53
Сега па дъжд  newsm78 и маркуч за поливане ще ти свърши същата работа  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Супер... Party Party Party Party
Сал да има кой да го полива  Mr. Green

# 316
Едни пръскачки в двора и като излиза да гони Ананди ще се мокри  newsm08 newsm62

# 317
Едни пръскачки в двора и като излиза да гони Ананди ще се мокри  newsm08 newsm62
Сус ма...найш ли колко време прайм молебени за дъжд...и тамън завали и тоя в тъмна риза... и нъцки... Crossing Arms

# 318
И ако може ризките да са главно бели от ефирна материя и да вАли дъжд... newsm53 newsm53
Сега па дъжд  newsm78 и маркуч за поливане ще ти свърши същата работа  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Нали мене ша ме водиш  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 319
Сега па дъжд  newsm78 и маркуч за поливане ще ти свърши същата работа  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Нали мене ша ме водиш  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ам чИ кЪ... Joy Joy Заедно ще отнесем даренията...и маркуча...hahaha hahaha

# 320
Сега па дъжд  newsm78 и маркуч за поливане ще ти свърши същата работа  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Нали мене ша ме водиш  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ам чИ кЪ... Joy Joy Заедно ще отнесем даренията...и маркуча...hahaha hahaha
Ша земем и Тера да го преоблича, че на нас може да не ни се отвори парашута   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 321
ТЦ! Naughty Тя не го харесва и ше ни прай вЪртели... Joy Joy
Ние ще се оправим достойно...и оня ше дава...нема къде да ходи... hahaha hahaha hahaha

# 322
Ние ще се оправим достойно...и оня ше дава...нема къде да ходи... hahaha hahaha hahaha

Жал ми стана за него  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 323
С мене нямате проблем  Laughing

# 324

Жал ми стана за него  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Не го жали...око нема да му вадиме... hahaha hahaha hahaha

# 325

Не го жали...око нема да му вадиме... hahaha hahaha hahaha
moresmile moresmile moresmile moresmile moresmile

# 326
Сега ми стана чудно...къде изчезнаха дечурлигата...ни дават на Джаго сина, ни щерката на Гена, ни Амол.... Rolling Eyes Rolling Eyes

# 327
То сина на Джаго и щерката на Гена съм ги виждала точно по 1 път като бебета като прехвърлях ония епизоди.  Laughing Така че не ми липсват особено  Joy

# 328
То сина на Джаго и щерката на Гена съм ги виждала точно по 1 път като бебета като прехвърлях ония епизоди.  Laughing Така че не ми липсват особено  Joy
То и на мен не ми липсват...ама аз все пак кат минах ревизия на каста...да остановим липсите Joy hahaha

# 329
То и на мен не ми липсват...ама аз все пак кат минах ревизия на каста...да остановим липсите Joy hahaha
На мен Васанти ми липсва  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт