Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 7

• 47 956
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Нема бе, РазвратИ ще ги стигне и ще си я земе.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Обаче мисля, че лудия верно ще се опита да го стреля Thinking

Кво искаш от министъра Joy, човека се обади в посолството- уредил му обратния билет  hahaha hahaha hahaha

Зизу Hug Ще ме прощаваш, ама РазвратИ ако е шеф на полицията, до себе си ли жалба ще пише. ТЦ... hahaha hahaha hahaha
Ама напрау ме напрегаш начи... Joy Joy
Я, беги на преговор и виж с какво се занимава РазвратИ... Naughty

Кога съм казала, че е шеф на полицията...казах, че полицията е на негово подчинение. Но, полицията като отделна институция си има шеф. Разврати е на пряко подчинение на министъра
Занимава се с наркотици, тероризъм, бедствия, аварии, сигурност и тн.

Не знам...може би не е трябвало да се саморазправя...не мога да кажа, но смятам, че трябваше да вземе по-сериозно отношение относно сигурността на жена си. Naughty
А, че ИзкукИ му държал тон...ми да...той е куку...как да се държи? Joy Joy Joy Joy
Той я отвлече по най-бруталния начин пред всички...какво да се очаква от него? Joy Joy
Ама ме изкефи как всички бяха така... newsm09 newsm09 newsm09 newsm09

Ох, да се смеем ли...да се ядосвам ли... Rolling Eyes
Ше се смеем... Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ехооо, я спазвай йерархията, Joy Joy Joy, Нема шеф дет се оплаква на подчинените си  hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 22:54 от marvela

# 346
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аууууууууууууу...ама ти разби целия държавен апарат.... Joy Joy Joy hahaha hahaha
Еми не знам..аз съм видяла какво прави полицията, как ония му седят на стой млък и единствения с който се съобразява е министъра и си говорят пряко... Naughty

Пък ти много скрол си давала...и ся разваляш държавната Индийска машина... Joy Joy Joy Joy Joy

Аз не съм виновна, ако има сценарен гаф и некой е забравил каква длъжност е дал на РазвратИ Joy Joy hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 22:18 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

# 347
Аууууууууууууу...ама ти разби целия държавен апарат.... Joy Joy Joy hahaha hahaha
Еми не знам..аз съм видяла какво прави полицията, как ония му седят на стой млък и единствения с който се съобразява е министъра и си говорят пряко... Naughty

Пък ти много скрол си давала...и ся разваляш държавната Индийска машина... Joy Joy Joy Joy Joy

Мац  Hug Сега ще ме караш да питам звездите за структурата на държавния апарат в Индия  hahaha hahaha hahaha
Тоя ненормалник, ни празници зачита, ни ритули  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
РазвратИ не може на каишка да я върже Crossing Arms Точно в тоя ситуация не го упреквам  Naughty

Оооох, дано съня на Анади да не е пророчески  newsm78

# 348

Мац  Hug Сега ще ме караш да питам звездите за структурата на държавния апарат в Индия  hahaha hahaha hahaha
Тоя ненормалник, ни празници зачита, ни ритули  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
РазвратИ не може на каишка да я върже Crossing Arms Точно в тоя ситуация не го упреквам  Naughty

Оооох, дано съня на Анади да не е пророчески  newsm78
Мене по-скоро ме притеснява РазвратИ да не катастрофира в гонката...обаче от друга страна може и ИзкукИ да стреля.
От къде да знам, ама ще има някоя драма.
От друга страна ИзкукИ прави всичко противно на логическата мисъл. Значи е непредсказуем и не знам до къде ще му се просне лудостта.

# 349
Не съм гледала епизода, но с интерес ви чета  Laughing

# 350
Не мисля, че ще развалят празника  Naughty
Изкуки ще я закара на летището, РазвратИ ще ги догони, ще му фърли един як кютек и  те така... Joy Joy Joy
Ще се върнат и цялото семейство ще си направят ритуалите Crossing Arms

Зизу, ти па РазвратИ ша катастрофира - абсурд, нали е Супер РазвратИ. Мацка, недей така, ще падне авторитета на държавния апарат.

# 351
Не мисля, че ще развалят празника  Naughty
Изкуки ще я закара на летището, РазвратИ ще ги догони, ще му фърли един як кютек и  те така... Joy Joy Joy
Ще се върнат и цялото семейство ще си направят ритуалите Crossing Arms
А дано... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

А, забеляза ли дали РазвратИ взе конфета със себе си... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Беги, че ме е яд, че ще разстроят Амол...а, едвам си е дошъл от училище.... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 352

Зизу, ти па РазвратИ ша катастрофира - абсурд, нали е Супер РазвратИ. Мацка, недей така, ще падне авторитета на държавния апарат.
Ама ооооууу...ти току що прати държавния апарат да пали...сложи патлак в ръцете на ИзкукИ.... hahaha hahaha hahaha

# 353

Ама ооооууу...ти току що прати държавния апарат да пали...сложи патлак в ръцете на ИзкукИ.... hahaha hahaha hahaha
Ми той луд ма  Joy, от такива всичко може да се очаква  hahaha hahaha hahaha Ама РазвратИ нема да му се даде  Crossing Arms и авторитета ще си е на 6 Joy Joy Joy

# 354

Ми той луд ма  Joy, от такива всичко може да се очаква  hahaha hahaha hahaha Ама РазвратИ нема да му се даде  Crossing Arms и авторитета ще си е на 6 Joy Joy Joy
Ма той кат е луд, кой ше му даде патлак... hahaha hahaha hahaha
Ако се е добрал до оръжие....егати държавния апарат... Joy Joy Joy Joy

# 355

Ма той кат е луд, кой ше му даде патлак... hahaha hahaha hahaha
Ако се е добрал до оръжие....егати държавния апарат... Joy Joy Joy Joy
Ми кат не си е аресал министершата, от къде да знае министъра на тоя колко му е акъла Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 23:26 от marvela

# 356
Мац Hug ский ся...намирам, че от 3 серии насам, сценаристите са виснали яко на далекопровода и ги бие високия волтаж. Защо?
Защото нали пазим ИзкукИ, че много важен...ама докат го пазим, тоя си щъка из цел Удайпур сам...волен като птичка.
После пък командоси пазят резиденцията на РазвратИ...ама изведнъж ИзкукИ си влиза и си крадне стопанката на резиденцията необезпокояван от никой, при положение, че РазвратИ е рИвал кат девица на министъра и му разказал све...се едно е у изповедалнята... hahaha hahaha Joy Joy
Министъра пък щеше да съдейства...той е предупреден кви ги върши ИзкукИ, а всички знаем, че предупреден, значи подготвен....и кво...няма никой и ИзкукИ си вилнее необезпокояван. hahaha Joy

Е, не ги стоплям тия неща... Thinking

# 357
Мац Hug ский ся...намирам, че от 3 серии насам, сценаристите са виснали яко на далекопровода и ги бие високия волтаж. Защо?
Защото нали пазим ИзкукИ, че много важен...ама докат го пазим, тоя си щъка из цел Удайпур сам...волен като птичка.
После пък командоси пазят резиденцията на РазвратИ...ама изведнъж ИзкукИ си влиза и си крадне стопанката на резиденцията необезпокояван от никой, при положение, че РазвратИ е рИвал кат девица на министъра и му разказал све...се едно е у изповедалнята... hahaha hahaha Joy Joy
Министъра пък щеше да съдейства...той е предупреден кви ги върши ИзкукИ, а всички знаем, че предупреден, значи подготвен....и кво...няма никой и ИзкукИ си вилнее необезпокояван. hahaha Joy

И аз, не вдевам newsm10
Обаче се напрегам  за посланието  smile3527

# 358

И аз, не вдевам newsm10
Обаче се напрегам  за посланието  smile3527
Аз ти казах посланието hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама виде ли как я отнесе...даже и устата не и запуши да не вика...та разбраха и кьоравите мачки... Thinking
Тоя ИзкукИ некъФ странен ше ми дойде...не прай нищо кат хората...оставя свидетели, наглее... Crazy
Абе с две думи...края на краищата на най-далечния край в крайчеца hahaha hahaha hahaha

# 359
Зизу Hug Проблема е, че при мен посланията са 2-3 и не мога да се концентрирам Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт