Професионални серии за коса - тема 70

• 77 996
  • 737
  •   1
Отговори
# 270

Мерси много за препоръките, това на шварцкоф изглежда наистина много изговдно. Има ли някой наблюдения? А какъв е този магазин ензо?

http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-repair-r … tichen-paket-iii/

Ензо е он-лайн магазин за козметика и парфюмерия,който предлага доста добри цени в сравнение с други сайтове,имат и големи разфасовки от продуктите за коса,което мен специално доста ме устройва.
Единственото,което отчитам като минус е чакането ( понякога по 5-6 дни,тъй като нещата идват от Чехия,само веднъж ми се случи да дойде поръчката ми за 2 дни ), 6 лв. е доставката.

# 271
И аз подкрепям казаното от Асдис,  колагеновата терапия наистина уплътнява  косъма, без да го изсушава( поне при мен). Винаги след това косата има блясък, подвижна е.  Peace

BC Time Restore много ми харесва като серия, по-добра ми се стори от показаната червена. Time restore e по-балансирана според мен, има приятен аромат, продуктите са супер икономични. Ползвала съм я преди 2 години и не мие съвсем прясно мнението, но съм останала с добри впечатления. Все се заглеждам по други марки и не съм повтаряла.

Цвети, ако Satin Design ти идва лек, може би е по-удачен този с камелия. Bellissima ги беше сравнила двата, тъй като с нея разменихме количество. Аз обаче и двата си ги харесвам и последния път даже ги комбинирах.  Определено ефекта на омекотяване липсва при първия, но пък косъмът е полиран и супер еластичен. Дели също беше писала скоро и за двата.
За Елексир нищо не мога да кажа, не съм го ползвала, имала съм само зеленото олио и никак не ми хареса.

Uniq One е с много специфичен аромат, в началото го ненавиждах после в продължение на половин година посягах само към него.Но хич не ми наподобява ванилия и кокос Това е най-бързо изхабения ми финиш за коса, после заглеждах този с кокос, който може би има такъв аромат,но все го отлагам като покупка и не мога да споделя по-компетентно мнение.

# 272
Laurii,точно така го усетих Сатин дизайн-блясък ,полираност ,но съвсем леко се усещаше сухотата(въпреки това е най-добрия финиш ,който съм ползвала досега ) ,мисля да си взема крема с Камелия,а когато доизрежа сухите и увредени участъци ще мина към Дизайна . Определено моята коса се разбира повече с крем-финишите  ,отколкото с тези тип олио и серуми  Hug  bouquet
Момичета доставките от hqhair.com в пощата ли идват и доставката безплатна ли е  ?

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 23:11 от tsveti4kaaa

# 273
  • София
Момичета, с голямо удоволствие ви чета и доста неща съм научила от тук, а и съм набелязала за себе си.  bouquet Но имам въпрос: косата ми е небоядисана, руса, тънка и права, подстригана като на черта, с равна навсякъде линия. Не ми цъфтят връхчета, но като че ли се разтягат някак си, понакъсват се и се губи линията, на която много държа защото така косата ми изглежда по-здрава и плътна. Не искам да я подстригвам защото идеята ми през зимата да докарам дължината поне до раменете и мъъъничко под тях. Какво бихте препоръчали за връхчета за такава коса, да не омазнява и не утежнява /много е финна/ и в същия момент да ги поддържа видимо прибрани и по-плътни? Благодаря предварително!  Hug

Така както описваш косата - с тези разтягания имаш нужда от протеин. Косата има нужда от протеин, когато като е мокра и я разтегнеш /а това често става при разресване на заплетени краища в банята докато косата е мокра/ тя се разтяга доста и после не се връща в предишния си вид, а стои като леко накъдрена и гумена, а ако продължаваш да я опъваш в крайна сметка се скъсва и края на косъма стои като изпържен. Но косата се къса и при липса на хидратация, но не се разтяга когато е мокра, а се къса при опън.
Има изключително много протеинови продукти, всички с различна сила и качество, както и с различна цена. И само връхчетата не можеш да третираш. За да има косата хубав вид е нужна цялостна грижа, която включва шампоан, маска, финиш за изглаждане или заздравяване + финиш за термозащита. Има финиш продукти, които съчетават и двете изглаждане/заздравяване и термозащита / например термокремовете на Kerastase - Discipline  Keratin Termique; Résistance Ciment Thermique; Nutritive Nectar Thermique/. Освен всичко друго професионалните продукти са много икономични и се ползват дълго време.
Ако желаеш уплътняване те съветвам да се насочиш към ботокс терапията на Лореал. Ампулата не е скъпа и може да се запечатва освен с маската към серията и с която и да е протеинова маска.

Момичета доставките от hqhair.com в пощата ли идват и доставката безплатна ли е  ?

Да, в пощата. За около седмица до 10 дни.

# 274
Май си харесах този комплект на Шварцкоф, струва ми се много добре като цена, а и след като казвате, че е и хубав, ще взема да го поръчам- http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-repair-r … tichen-paket-iii/
 Само имам едно питане и за този:
http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-time-res … metichen-paket-i/

За третирана коса, първият е по-добре, нали?
Сигурно изглеждат малко глупави въпросите ми, но наисина нямам опит и затова предпочитам така досадно да си питам  Laughing Laughing

# 275
  • Пловдив
Момичета, някоя от вас има ли впечатления от тази грижа преди шампоан на Керастаз

http://www.enzo.bg/kerastase/nutritive-grizha-za-izpolzvane-pred … -iztosshena-kosa/

# 276
Ани , първият комплект ( червената серия ) е възстановяваща- за изтощена,увредена коса,вторият е за уплътняване и заздравяване на тънка,слаба, зряла коса.
Това по описание,не съм ползвала нито едната от двете серии. Peace
Която и серия да си избереш,щом косата ти е изтощена,предполагам,че и двете ще ти харесат.Аз лично за третирана коса бих си взела първата серия.

# 277
Ани , първият комплект ( червената серия ) е възстановяваща- за изтощена,увредена коса,вторият е за уплътняване и заздравяване на тънка,слаба, зряла коса.
Това по описание,не съм ползвала нито едната от двете серии. Peace
Която и серия да си избереш,щом косата ти е изтощена,предполагам,че и двете ще ти харесат.Аз лично за третирана коса бих си взела първата серия.
Многооо благодаря   bouquet  bouquet Поръчах за изтощена коса, ще чакам да дойде, дано да има ефект, а и цената му е доста добра май, поне така като гледах по отделно продуктите. Нямам търпение. Като дойдат сигурно ще питам какво и как да използвам  Laughing Руса съм си, да го докажа  Blush Blush Blush

# 278
Здравейте, влизам с молба, насочила съм се към  Kerastase Discipline, но се двуомя между двата шампоана. Ще помоля някой ако ги е ползвал и двата да ги сравни!

# 279
# 280
  • Стара Загора
Видях промоцията в рибката и вече се възползвах даже Mr. Green поръчах си възстановяващия  шампоан и маска на напутра дано допаднат на косата ми.......скоро ги бяхте похвалили Hug Hug Hug

# 281
  • София

Благодаря!

Аз също се възползвах, също Напура  Laughing

# 282
  • Живее на Луната
Здравейте момичета, до сега не съм писала в темата ви, но така да се каже прохождам в използването на професионални серии за коса. Имам конкретен въпрос, надявам се че не е супер идиотски. Взех си серията про кератин на Лореал:

Скрит текст:

Има един продукт Protective Blow-dry Cream, който не знам точно как да използвам. Накрая след всички продукти го нанасям и измивам (или не). Моля помагайте  Praynig Hug

# 283
  • На ръба..
Здравейте хубавокоски, включвам се със следното питане. През уикенда си направих подхранващата терапия  и останах очарована от резултата, който постигнах /малко по - късно ще опиша какво продукти ползвах на моята коса./, та питането ми е през колко време е необходимо да го правя...един път в седмицата, месеца...знам, че всичко зависи от състоянието на косата, но моята не е третирана с бои, нормална, с омазняващи се корени и фин косъм.

# 284
  • София
Момичета, някоя от вас имаше ли шампоана на Напура за слаба и мазна коса S3?
Чудя се дали да го поръчам, вместо този за временен косопад S4, от който съм много доволна как ми изглежда и стои косата след него.

Общи условия

Активация на акаунт