Споделете инфорамция за Sofia Ring Mall

• 24 703
  • 73
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Като грозен не бих го определила, в никакъв случай Naughty
Ще му дам втори шанс след месец-два,като са поуредени нещата Naughty  Wink
Персоналът-много любезен в магазините. Hug

Хубаво беше да не се прибързва с откриването,за да не се разочароват клиентите,ама...

Аз си признавам,че не харесвам големите търговски центрове. Обичам като погледна,да видя какви са магазините в края на етажа,не да се чудя къде бях и къде не бях ooooh!

# 31
На мен мола ми хареса, има много нови магазини, които не съм срещала досега по другите молове.

Нормално е като влезнеш в едно ново място да не се ориентираш от първия път. Като го посетим 2-3 пъти вече ще е по-ясно и по-познато и по-лесно ще намираме това, което ни трябва.

# 32
Молът е доста грозен. Вътре имаш чувство, че се на Илиянци. На входа от окоровръстното няма нито една табела накъде е паркинга. Затова всички бъркат и завиват логично към кръговото, а от там се забиват в голямото задръстване. Кой може да предположи, че за нов паркинг се минава през стария? ???? Само гръцки болен мозък. Магазините са боклучави, вкл. и така рекламирания нотос.

Тоалетната е смешна работа. Поредната гръцка цигания. Мръсно, мръсно и пак мръсно! Евтино, просто и грозно! Няма тоалетна хартия, нито салфетки за ръце.  За два етажа има точно 4или 5 тоалетни.  По земята ужасно много боклуци. Отврат!На великото онкриване, отлагано многократно дори нямаше ток! Пълна катастрофа! Тя тая работа строителството не е като да викаш по площадите! Ужасно тъпо и евтино изпълнение. Колкото да се отбие номера. . Повече никога няма да стъпя там и съветвам други да не се разкарват! Загуба на гориво, време и нерви само.

СЕГА ВИДЯХ, ЧЕ ИМА И ПО-ЛОША РАБОТА ОТ ЦИГАНСКАТА, ТОВА Е ГРЪЦКАТА! ТРАГЕДИЯ!
Пропуснах до кажа за коледната им украса. Смешна работа. Грозни пластмасови евтини ПОЛОВИНКИ елхи. Ужас. С евтини китайски грозни пластмасови топки. По парапетите смачкани китайски панделки.

Абе трагедия.  Няма нищо общо нито с Парадайз,  нито със Сердика и Дъ мол. Пълна цигания.

Специално се регистрирах за да отговоря на това гневно мнение. Явно много мразиш гърците а и сигурно от другите молове ти плащат определена сума за да плюеш по иначе един доста интересен проект, който съм сигурен, че особено в топлите месеци ще стане емблематично за София. Първо молът по мое мение е доста приятен, с хубава архитектура и определно много по приятен като дизайн от Сердика и Дъ Мол. Този мол поне има част с изкуствена полянка и много раздвижени форми. Има доста нови магазини от малко по- нисък клас, но има и няколко доста скъпи. Липсва малко среден клас магазини. Все пак Манго и H&M до известна степен балансират нещата. Само Зара му липсва. Магазинът на Нотос, който ти плюеш(очевидно нямаш грам усет за красивото) е за мен най-красивия магазин в България. Особено за жените има страхотни марки, доста скъпи, страхотна козметика и има огромна част която с артикули специално за Дома. Има много скъпи сервизи и вази на марки като Версаче и други има и по евтини артикули разбира се. Има и сравнително хубава мъжка част. В самия магазин има кафене и дизайна и щандовете на магазина са направени просто страхотно. Освен това този мол заедно с Икеа вече със сигурност е най- добрият комплекс в България за мебели и аксесоари за дома. Освен Виденов, Явор, Икеа, Нотос @Home(супер интересен магазин- клона на Техномаркет за аксесоари за дома) има и още други магазини за аксесоари . И за десерт, нещо, което всички пишещи тук грам не са отбелязали или не са забелязали са огромните открити площи и тераси с гледка към Витоша, на които ще има множество кафета( които още не са отворили) като Мементо, Фло кафе, Пица Виктория, както и кафене към магазин Скандал( в който вътре също доколкото разбрах ще има кафене с тераса към Витоша) и още доста други кафета. Освен това около тези тераси доколкото знам ще има парк с езеро, така, че сега мисля че тези които коментират че нямало никаква синергия с природата ще млъкнат. Освен това има единствения закрит картинг в подземието на мола( което е уникално за БГ) а и като отворят този огромен комплекс за децата ви- Фън парк. Друга песен ще запеете. За мен този мол заедно с Икеа след като заработи на пълни обороти и особено през лятото ще бъде едно от най- интересните места в София. Що се отнася до Парадйаз това за мен е най- кичозния мол, заедно с не малка част от магазините(които директно са пренесени от Илиянци само, че с тройни цени, за незнаещите собственика на мола е собсвеник и на илиянци)

П.С Нямам нищо общо с мола, просто изказвам мнение и имам особена симпатия към гърците като хора. 

# 33
Нормално е като влезнеш в едно ново място да не се ориентираш от първия път. Като го посетим 2-3 пъти вече ще е по-ясно и по-познато и по-лесно ще намираме това, което ни трябва.
ей това не е нормалното.   да минавам няколко пъти по един път за да разбера накъде отивам  Laughing

# 34
  • София
Горецитираната потребителка явно я тресе яка елинофобия и е решила да си го изкара на новооткрития мол.  hahaha Не мисля, че изобщо заслужава да ѝ се обръща внимание.
Аз бях в Ring Mall миналата неделя и определено ми хареса, въпреки че не успях да го разгледам целия. Купих си няколко хубави блузки от Time out и New Yorker. Има доста магазини за мебели и стоки за бита, както и нови марки като mo, които липсват в останалите молове. Notos не успях да го разгледам, ще го направя през този уикенд.

# 35
  • София
Аз не съм ходила още, но ми стана забавно мнението за мръсотията и боклуците. Ами това, мили дами, вие сте го направили, не са дошли гърци, турци и цигани, за да правят кочина. Взискателните българки, на които някой трябва да им ходи по г*за, понеже му плащат, често пренебрегват доброто възпитание и обща хигиена Wink

# 36
  • София
Никаква мръсотия и боклуци няма в мола. Мръсотията и боклуците са им на някои в душичките.

# 37
Аз не съм ходила още, но ми стана забавно мнението за мръсотията и боклуците. Ами това, мили дами, вие сте го направили, не са дошли гърци, турци и цигани, за да правят кочина. Взискателните българки, на които някой трябва да им ходи по г*за, понеже му плащат, често пренебрегват доброто възпитание и обща хигиена Wink

Точно така е, аз по гръцките молове и други подобни центрове с много хора не съм видяла мръсотия!  Peace

Чисто като архитектура и дизайн молът е много по-интересен и различен от останалите

# 38
Аз съм от Драгалевци и посетих мола около седмица след откриването.

Какво ми хареса:
- Марки, които ги няма другаде
- Notos Galleries магазинът - има качествени, стилни дрехи от естествени материи, каквито по принцип трудно намирам другаде. Там се предлагат луксозни качествени стоки в много категории.
- Страхотна гледка към Витоша
- Близо ми е, на няколко спирки с автобус по околовръстното и няма задръстване.
- Има къде да се паркира - в мола, Икея паркинга или малко по нагоре към лифта

Какво не ми хареса:
- Нямаше ясни указания към паркинга на мола или удобен вход за пешеходци откъм околовръстното. Автобусната спирка е откъм Икея и трябва да прекосиш през входа за паркинга към Икея, техния паркинг и подземен паркинг на мола за да влезеш вътре. Защо не са предвидили един нормален, удобен вход към околовръстното с леко изместване на автобусната спирка? Знам, че идеята е да се ходи там с кола, но все пак...
- Каквото и да ми говорят този мол е твърде подтискащ и затворен вътре като усещане. За сравнение Paradise Center-a  е много по светъл, жизнен и дишащ, поне за мен. Има един интересен кът с пейки и нещо тревисто завъртяно, по отворено до Notos магазина, но не е достатъчно като цяло. Не е така отворен, остъклен и открит.
- Няма достатъчно пейки и тоалетни
- В мола има няколко книжарнички на вериги, но всичките са малки и наблъскани при сравнение с всички други молове. Като гаражи.
- Кът-ът за хранене е толкова малък, истинско безумие и недомислица, дори като се вземат в предвид слотовете за кафенета  и ресторанти с изглед към Витоша. В първия момент виждам 2 каси за Макдоналдс и помислих, че са се минали с по късен договор, но после осъзнах, че просто мястото конструктивно е малко и за обектите и за наблъсканите маси и столове. При това, вместо да е планирано обектите да са отвътре или отстрани и да има гледка, единствената остъклена стена е към Икея. Явно премиум локациите с гледка към планината ги пазят за Виктория и кафенета.  
- Същият проблем с киното, две каси закътани в едно кюше, без много плакати и програми за филми, не видях щанд за пуканки и прочие.
- Средните цени в този мол са по високи според мен. А в Notos си харесах едно поло на La Costa 100% вълна с цип и по врата...гледам цената - 330 лв. ! Въх....

Като цяло бях разочарован, отидох с умерен ентусиазъм и  надявам се като завършат всичко да остана с по добри впечатления следващия път. Най ми е близо и удобно, но към този момент Парадайз центъра ми се струва много по привлекателен и приятен за посещение

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 13:26 от Ironstone

# 39
  • София
Водихме децата на кино и да се пошматкаме. Работят само две зали в нещо като ВИП отделение, ама жестоки - огромни кресла, повдигащи се при краката, децата се накефиха. И само за 7 лв. за 3Д. Пуканки и бар има при залите.

Мястото за хранене е кошмарно малко, мола беше пълен и опашките и гъчканицата ужасни.
Даже и не обикаляхме магазините, уважихме Икеа, не че и там не беше лудница.

# 40
И ние днес бяхме там. Общото ми впечатление - мол като мол. Нито по-хубав, нито по-лош от останалите. Вътре ми се видя светло и достатъчно просторно, почти всички магазини са отворени. Мястото за хранене не знам дали е чак кошмарно малко, беше полу-празно, като отидохме.
Само ме подразни, че указателните табели са много невзрачни и със ситен текст. Ако трябва да отидеш спешно до тоалетната и не знаеш къде е, може да имаш проблем.

# 41
  • София
Аз не схващам каква е тази мания всички да отидат на откриването или задължително събота/неделя веднага след откриването. Че помъкнали и дечицата с тях. Бебета, съвсем съвсем бебета, новородени, ако щете, още в плоските колички. Човек ще помисли, че раздават нещо безплатно в тоя мол или в съседната Икеа...
Смятате ли, че това е подходящо място да си доведете децата уикенда - да дишат праха и хилядите бацили от други хора, дошли болни, кихащи, кашлящи, да не говорим пък за лудницата, която беше и блъсканицата? Разказваха ми и за не едно и две загубени деца, които 'отговорните' родители са довели, после са 'пуснали на свобода'.
Минах съвсем набързо един делничен ден - видях две книжарници и един зоомагазин - това са нещата, които ме интересуват. Понеже ми е удобен, се надявах да има и офиси на мобилните оператори, за да си плащам сметките там, но не видях. Някой ден, след като отмине голямата мания всички да 'идат да видят' новия мол, ще го разгледам по-обстойно. Макар че за мен си е мол като мол - огромно затворено пространство, което не е здравословно дори за възрастни, камо ли за деца...

# 42
  • Бургас
Понеже ми е удобен, се надявах да има и офиси на мобилните оператори, за да си плащам сметките там, но не видях.

На Виваком и Теленор са на 1-ят етаж горе-долу срещу Лили..

# 43
  • София
Отидох преди няколко дни, исках да видя какво предлага детската секция на Next. Нито молът ми хареса, нито Next. Молът ми прилича на хале, нищо особено не е, а в Next изборът за детските неща е много беден.

# 44
Моля,ако има някой ,който знае кога ще отвори детския кът,да сподели!Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт