Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 362
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря за посрещането! Много харесвам обстановката тук!  Hug
Да, несъмнено има какво да ми се пипне по техниката, но имам и една травма, която допринася. Мисля да си пробирам по-внимателно клековете за начало.
Май ще се наложи да се присъединя към вашите режими - не мога да се регистрирам в сайта, където са качени балетните. Между другото, при тях сложността идва от правилното изпълнение и е нормално, като няма кой да ти посочва тънките моменти и пропуски, да останеш с впечатлението, че не правиш нищо. Това го казвам, разбира се, с уговорката, че не съм виждала какво и как точно е поднесено. Просто точно вчера водих същия спор с приятеля си и, като го накарах да направи най-елементарното първо упражнение от загрявката ми с всичките изисквания, започна да му пари набързо. Laughing

Едит, тъй като късно видях коментарите на Дилянка и Lady Brinne  Embarassed
Много съм ровила, но така и не намерих добри клипчета с тренировки. Сещам се само за едни записи от залата на някакъв италиански клуб - мога да ги споделя, но ще са полезни повече, ако искаш да събереш идеи и сам да си сглобиш тренировка. Това да тренираш худ.гимнастика вкъщи, за удоволствие и то на стари години явно е доста екзотична идея по цял свят. Дай боже, някой ден ще вляза във форма и ще започна аз да записвам и качвам (чакайте първите след само няколко години xD)

Последна редакция: вт, 21 окт 2014, 13:57 от evenfall

# 331
TDI, моята пъмп тренировка 3 пъти в седмицата винаги завършва с 5 мин. корем, отделно през другите два дни съм на спининг и след него правя пак по около 5 мин. корем. Това от няколко месеца. Стана ми навик и се чуствам много добре. Правя си каквото ми скимне и съм харесала от тук и завършвам винаги с планкове. Обожавам ги.После малко стречинг на фоам ролер-а. Може и да си внушавам, но някак по-стегнат усещам корема и чуствам по-завършена тренировката.

# 332
Отчитам ден 23  Crazy + 1 набиранкааааааа (подхват; надхват-предстои Grinningnewsm44 юхууууу  Laughing

# 333
Влизам да се похваля със... СЕБЕ СИ!  Blush Бясна, натоварена, нервна първа част на деня, в която въпреки наближаващия цикъл /да се разбира болки в гърдите, кръста, яйчниците и корема/ не пропуснах тренировка! Направих вчерашната Румяна. Вярно, само меднъж, но все пак, по- добре от Ич. Потупвам се по рамото.

Да кажа за дроба, с който ви напълних главите- страхотен стана! Редно е да отбележа и че самият дроб беше много хубав- крехък, дебел, сочен. Накиснах го за няколко часа в прясно мляко, след това, преди мятането му в тигана го поръсих със сода за хляб /така съм чувала от баба ми/, осолих и метнах на грил тигана с малко мазнина. Стана великолепен! С коричка отвън, сочен и крехък отвътре!!!

Благодаря за идеята с хартията за печене. Рядко се сещам да я ползвам, сега ще е по- често, ай промис. Също така и трика с намокрянето й  Hug

Вив, палци!!!  Heart Eyes

# 334
Благодаря за посрещането! Много харесвам обстановката тук!  Hug
Да, несъмнено има какво да ми се пипне по техниката, но имам и една травма, която допринася. Мисля да си пробирам по-внимателно клековете за начало.
Май ще се наложи да се присъединя към вашите режими - не мога да се регистрирам в сайта, където са качени балетните. Между другото, при тях сложността идва от правилното изпълнение и е нормално, като няма кой да ти посочва тънките моменти и пропуски, да останеш с впечатлението, че не правиш нищо.

Ивънфол, аз имам твоя проблем - стари травми на коленете (от волейбол, баскетбол, кънки и късани менискуси) и правя понякога балетни тренировки, както и бар, пилатес, йога и прочие по-"извратени". От високоинтензивно кардио се пазя като дявол от тамян. Абсолютно съм съгласна, че на гледане изглеждат леко смехотворно, докато не се опънеш да ги направиш сама. А за руския сайт използвай име и парола bgmamma за да влезеш и да го дръпнеш. Друго, което ми допада много напоследък са тренировки с ластици/ластични ленти и т.нар. швейцарска топка... но както винаги казвам тялото има нужда от разнообразие в тренировките/натоварването и за съжаление от ум и чуство за самосъхранение Simple Smile

# 335
Джери, жалко за фитнеса...

Ани, честита гривна! Готино е да си имаш такова нещо.

Ъъъъх, Карнита, как са ти направили такъв кръвоизлив?! Ужас!

Мери, честито!

ТиЛи, браво за бойния дух!

Вив, чакам добри новини.

Отчитам първа тренировка след колянната травма от миналата седмица. Правих клубна табата: 8 комплекса (4 силови + 4 кардио) от по две упражнения, по 6 повторения на упражнение.

После закусвах това: белтъчен омлет, аспержи с чесън, пушена гуда и домати.

Последна редакция: вт, 21 окт 2014, 18:00 от Фея Кръстница

# 336
Ето ме и мен! Тренировка-направена! За днес гръб и бицепс! Днешната ми отнема около 40 мин. Отново в суперсетове, 4 серии, 10 повторения, тежест-колкото повече, толкова повече.... Mr. Green
Вив, дано всичко се нареди така както го искаш!  Hug
Тяна, по-добър коледен подарък от това няма! Много се радвам!  Hug
Дандиела, точно вчера си разглеждах тетрадки със стари тренировки. Доста промяна са претърпяли във времето и това се базира на новите знанията в сферата на тренировките и храненето, които постоянно се опитвам да обогатявам. Ако знаеш колко папки имам с изрезки от списания или принтирани от интернет. Една за крака, за ръце ....и т.н.... Mr. Green   Но пък мисля , че като се следва програма с нечие чуждо темпо( обикновено те надъхват повече), издръжливостта, която изграждаш е по-голяма. Но важното е да тренираме с удоволствие и да сме постоянни, а кой как го прави е без значение.
Рейн, следвай мечтите си!
Агент,много съм съгласна-тялото има нужда от разнообразие!
ТДИ, и аз си правя много разновидности на коремните преси, но не по 1000 повторения, като едно време  Mr. Green..., просто се старая повторенията да са съзнателни, координирани, да усещам, че мускула работи.
Лек ден!

# 337
Влизам само да пусна линк към сладкиша с кестени, чието публикуване в блога си ускорих с любов към питащите  Wink - http://kulinarno.posoki.net/%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B8 … D0%B5%D0%BD%D0%B8

Не съм ви чела. Сега бягам да спретна нещо бързо, отчета по-късно  Wink

# 338
  • София
Момичета, благодаря Ви от сърце  newsm51
Знаех си, че сте си помислили поне за секунда за мен, защото нещата са на път да се получат както искам, а и както трябва! Ще споделя, когато имам окончателната информация.
Много благодаря, наистина!  txtloves
Връщам се да ви изчета подробно, защото само прехвърлих набързо.

# 339
Би твой ли е този блог посоки.нет или сами рецепти пускаш там? И още един въпрос за морковената торта на дъщеря ти - с какво брашно я прави?

Отчет от мен днес - Румяна за разгрявка и уоркаут 10. Хубаво е поизпотих  Grinning

Имам ли градска в темата (Бургас) на която да и се ходи на йога? Днес гледах в гработо имаше ваучер за 4 посещения за 13-14лв. на Демокрация в някакво студио, изглеждаше добре, ще ми се да пробвам йога с инструктор. Има няколко варианта, ама май сама не ми се ходи.

# 340
  • UK
Насилих се сега и направих тренировка, ама ми е много зле - главоболие, гадене, жестока МТ на глутеусите от вчера. И за късмет днес точно PiYO Buns ми се падна - направих го и си прибавих и тренировката на Франк Медрано за корем - интервали от по 30 сек. планински катерач, редувани с 4 вида коремни преси и 100 ножици с крак - без почивка. Брутална е за моите разбирания тази тренировка. Но и аз като ТиЛи да се потупам по рамото - мислех всъщност, че днес изобщо няма да тренирам. Simple Smile

Оттеглям се да почивам. За довечера има от рулото Стефани - май не се похвалих, че стана добре, макар и малко сухо, защото каймата ми беше доста постна.

Би, аз защо чак сега виждам този блог  Rolling Eyes Страхотни рецепти има, ти ли правиш снимките? Много са добри!  Peace

Фея, закуска за милиони! Това от черните домати ли са, или така ми се привижда?

Вив, радвам се, че има добри новини!  Sunglasses

# 341
# 342
  • Sofia
Запис и от мен! Започнах днес със Зумба 9 песни.

# 343
мислех всъщност, че днес изобщо няма да тренирам. Simple Smile
И аз едддвааа се надигнах да тренирам, но го направих. Този период от есента ми е много труден физически всяка година. Хората имат пролетна умора, аз пък имам есенна. Но в петък ще съм заета, със сигурност няма да имам време за упражнения и не ми се иска да трупам неизвинени отсъствия.

Evenfall, добре дошла!

Вив, успех!

# 344
Браво, Вив!

Фея, закуска за милиони! Това от черните домати ли са, или така ми се привижда?

"Кумато" се води сортът и според мен са зеленикаво-кафяви. Черни съм яла само в мини вариант и даже май съм пускала снимки тука.

Общи условия

Активация на акаунт