Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 351
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Мери, как малко , като си броя калориите даже са ми 1800 -1900 в http://www.myfitnesspal.com. Днес вече упустоших един еклер, доста овесени ядки, от тия на нестле тропик със сушените плодове, така като хруси си ги хапнах и сега ще хапна печена тиква. Между другото такаъв апетит имам към сладко , по-скоро ми се яде тесто от 2-3 дена. Май ще се наплюскам с нящо тестяно. Дано има резултат

# 421
За днес отчитам ден 25 и йога. Тази пирамида ми дойде много добре, а от вчерашните бърпита усетих напрежение, докато катерих стълбите
Каринита, как разбираш дали е истинско? Аз също хапвам само по БДС

# 422
Не, че нещо ама с овесени ядки със сушени плодове няма да отслабнеш, нито с еклери. Аз имам до макс 1400 калории и отслабвам без проблем.  Peace

# 423
Да, тези овесени ядки са най-калорични- с шоколад, сушени плодове и т.н, имат супер много захар. Ако ще ядеш овесени ядки си взимай отделно плодовете от ядките, така поне знаеш какво слагаш

# 424
Разбира се дали е истинско с йод .Ако посинее има нишесте или други сгъстители.

# 425
 Болната ми тема с киселото мляко. Не мога и не мога да намеря читаво. Това пък не Верея вече изобщо не го купувам. Един ден ми се наложи да пътувам спешно и се върнах след 20 дни, отворена кофичка кисело мляко си беше с прекрасен вкус. ooooh!
Преди няколко седмици се оказа, че съм изхвърлила новото прясно мляко и в хладилника си стои старото, с него направих овесени палачинки. Млякото беше с един месец изтекъл срок на годност, нищо ми няма hahaha

Сега правят някакъв фермерски пазар и предлагат млечни продукти, смятам да го посетя и да ги пробвам.

За вчера отчитам ден 24 на Румяна и ден 3 от Блендерите http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Day-3-Free-5-Day- … ardio-and-Abs/kj/

Фея, както винаги, уникални снимки и нестандартно меню. Много ти се кефя.

# 426
Не, че нещо ама с овесени ядки със сушени плодове няма да отслабнеш, нито с еклери. Аз имам до макс 1400 калории и отслабвам без проблем.  Peace

Да, знам че с тези овесени няма да отслабна, ако се върнеш по-назад и прочетеш, какво са писали момичетата относно моето състояние, идеята е да направя въглехидратен ден, понеже съм в голямо плато

# 427
  • UK
От мен за поздрав днес едно супер забавно и наистина показателно видео за това как се възприемат от хората продуктите, отбелязани като Био/Органик (пуснете си субтитри, оригиналът е на холандски).

Нещо не си улучвам храната напоследък - на ниски въглехидрати съм и ми е много отпаднало. Имам си аз нужда от въглени и това е. За обяд ще правя дип от авокадо и тахан - намерих рецепта и ми се стори интересно.

Следобед мисля да отида до фитнеса, но няма да тичам - само силова.

Меги, и от мен препоръка да махнеш Нестлето - невероятни боклуци, а това за овесените ядки си е чиста измама. Въобще за мен продуктите на Нестле са на дъното в хранителната пирамида - добър маркетинг (това винаги светва лампичката) и никакво качество.

# 428
Довечера Body beast - Build legs.

# 429
За мен млякото е истинско, когато можеш да го ползваш за закваска. Преди време се опитах с няколко различни марки, включително Вереята и нямах успех. По принцип си купувам Каризма на Бор чвор, то най се доближава до истинския вкус, съдейки по моя, но не съм го пробвала за закваска или пък това с йода.

А това видео само доказва колко сме заблудени и лесни за манипулиране хората... В консуматорския свят на презадоволеност и реклами, привличащи те отвсякъде, сигурно само около 1% се явява наш реален избор.

# 430
Моят стандарт за мляко е Боженци. Само него купувам. Вереята е ужасна и мисля , че няма грам мляко в нея.

# 431
Меги даже съм коментирала твоето "състояние".  Wink Както и да е.

Прясно мляко ми се развали след 4 дни в хладилника.. вкисна се, беше някакво Киана. Ще пробвам пак да видя дали не е било грешка.  Mr. Green

Кисело купувам на Боженци, ама и то вече за нищо не става. Едно време мляко се заквасваше единствено с него. Но, разбира се тогава тепърва прохождаха на пазара и вероятно са използвали мляко.  Mr. Green

# 432
Меги, тогава си намали калориите до към 1400. Ако искаш, може да редуваш с 1800 и с 1400 Simple Smile И аз мисля така да си поиграя от другата седмица Simple Smile

# 433
Добре, от другата седмица започваме Мери! Яко броене на калории 1400 на 1600 през ден Peace
Suede, не съм искал да се заяждам с теб или да те обидя. Мислех,че не си прочела на зад. Не искам с никой да си развалям отношенията тук в темата. Вие сте моето второ семейство  Hug

# 434
Барба, почвала съм я 3 пъти , но никога не съм я завършвала. Първият път бях най - редовна и имаше добри резултати. За мен това е най  добрата тренировка за коремните мускули. Мисля че може да е самостоятелна тренировка, аз винаги съм я комбинирала с нещо друго. Първия път комбинирах с една от 8 седмичните на блендерите.  Сега я правя с Румяна и използвам 5кг гири.
Благодаря за отговора! Определено ми влиза в списъка. Simple Smile
За влиянието на времето над тонус и настроение - разбирам те, същата съм и аз. Confused

Фея, наааай-сетне се загледах внимателно и разбрах на кое му се вика котидж чийз. Laughing Яла съм го при това, но под името "фиокки ди латте". Много са ти свежарски и витаминозни снимките, винаги ме изненадват с доза цвят и енергия.

ТДИ, честити ти ботуши! Интересна статия пусна пак, оставям си я отворена за внимателен прочит на спокойствие довечера. Simple Smile

После ще гледам и клипчета, и всичко друго, щото вече закъснявам, а още не съм си взела душ и не съм обядвала #Crazy, но да се отчета, де --- разгрявка с 12-мин аеробика + днешния ден 25 ниво 3.

Утре ще съм заета и го пиша почивка. Петъчната тренировка на Румяна ми отива за събота и така.
Приятен ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт