Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 324
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
ТДИ, да се оправяш и ти! Я пусни снимка на ботушките.

Ето ги:

Това е производителя: http://www.horka.com/,  а аз си ги купувам чрез www.alfavet.bg Много обичам да ми мирише на кожа и на хартия, като наркоманче съм - само душа... нова книга и нови ботуши - ей тв'а е абсолютен кеф  Mr. Green А alfavet ги препоръчвам - супер разбрани са, аз взех 4 неща (нагайка, чапси и едни боти),изпратиха ми ги по Еконт, пробвах, върнах каквото няма да ползвам и си оставих ботушите  Mr. Green

Дива,
Скрит текст:
все се каня да ти пиша ЛС да те питам, но все се отнася, затова направо тук - кой номер бричове носиш? Имам един 40-ти, който ми е голям, да ти го изпратя?

+ 1 за Липо 6, навремето реших, че понеже нямам странични ефекти, бърнъра не е работил, но може би е, щом толкова бързо свалих, аз го пих само 6 седмици в началото, но ми даде необходимия тласък, т.к. на 70кг можеш да тренираш по един начин, на 60 по друг, а сега на 55 по трети. Та свалих необходимото, за да мога да добавя повече подскоци без да си навлека травми. Имах още в опаковката, но ги дадох на едно момиче да ги изпие, т.к. аз ако сега удатя плато, не мисля да се боря с него. На 55 (167см) мисля, че съм добре, най-много още 1-2 кг....наааай-много и не съм убедена дали искам да ги сваля - или не, така че каквото стане, но бърнър няма да пия, не заради самия продукт, а защото не искам да свалям повече така драстично. И в крайна сметка липсата на странични ефекти мога да го определя като един голям плюс  Peace В този смисъл подкрепям пиенето на бърнъри - с цел по-качествено трениране  Wink

Ако дилемата е финансова, по-добре не купувайте нищо, от колкото да си давате парите за некачествени продукти, това е все едно да ги хвърлите тея пари в коша  Rolling Eyes

# 451
Никога не съм яздила, но бих започнала само заради тези ботуши  Heart Eyes  Да са ти честити и най-вече със здраве да си ги носиш!  Grinning
Скрит текст:
Моля те не споменавай повече за дискретна математика, че ме връщаш 6-7 години назад, когато карах втора магистратура. Преподавателя обаче бе много свеж, оказа се приятел на ляля ми (също математик), а аз съм издънката на математиката в рода си  Joy JoyJoy

Много приятно се размазах току що със Spartacus Workout с 5килограмовите гири - https://www.youtube.com/watch?v=fJb9dyY8tKY

Вечерата ще е салата - маруля, спанак, рока, нар, малко орехи и семена. Може да добавя и парче извара. Бягам да пазарувам...

# 452
  • UK
Би, правили сме едно и също Simple Smile. Отчитам и аз 3 пъти Спартакъса с 4 кг. гири. Много е добър. После монотонно кардио 20 мин. на кростренажор, стречинг и горещ душ.

TDI, ботушите са трепач! Аз бих си ги обувала и ей така, с дънки или тесен панталон, ако няма да пречи Simple Smile. Имам подобни, но не за езда и ги спуквам от носене вече 2 зими - не са мръднали. Със здраве да ги носиш.

Аз съм яздила един път само, падна ми се кон, който имаше същото име като МП - да не ви разправям как ме спукаха от бъзици после  Grinning.

# 453
Вчера не тренирах, че бях на гости на мама, но днес - 30 мин. кардио 3 от БР, изкарах го този път без почивки, излезе ми въздуха  Grinning Теди - ботушите са много готини, честито

# 454
 Shocked Жес-то-ки ботуши, ТДИ!

Дива, кои продукти са ти непознати?

Ето ви още една вариация на тема "котидж чийз" (много обичам!): с 4 вида маслини, сладки чушки, пресен лук, кайен (лют пипер) и сурови крекери от лен

# 455
  • Stavanger,Norway/ Varna
Точно вчера ми пристигна същия бърнър като втория показан от Смоки- липо 6. Но реших за сега да не го почвам, зимата не ми е толкова наложително да търся, та ще си го къткам за след нова година  Crazy

# 456
Отчитам ден 22

# 457
Отчет и от мен. За днес страхотна тренировка( макар че съм със зъбобол )- гигантски сетове за крака , в комбинация с плио движения+ кръгова за корем. Отне ми един час.
Меги,какво съвпадение  Mr. Green. Току що си записах час за събота да ми вадят мъдрец и се надявам да избутам до тогава, че много ме мъчи ( счупен е ). ММ каза, че се дърпам да ми го вадят, защото ще ми се наложи няколко дни да ям по-малко.  Mr. Green
Аз съм пила Липо-6, странични ефекти нямах. За свое собствено разочарованиe точно тогава не проявих воля и не бях стриктна с храненето. Затова ако се приема, важното е да бъде съчетан с тренировки и стриктно хранене, иначе са пари на вятъра. И не очаквайте чудеса.  Mr. Green
Лека вечер!

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 03:22 от svetty1980

# 458
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Бобче, ти пък какво ще чистиш  Shocked  Hug

Би, няма, няма  Heart Eyes  
Скрит текст:
На мен ми преподава един професор, който много ми напомня на починалия ми дядо, един мил и добродушен и се ентусиазира като вденеш  Laughing  Ама аз снощи решавах задачи, сега правя курсов проект на Cisco Tracer  Crazy  Мнооу' съм дОбра  Party Много се кефя, че го записах това, т.е. продължих, защото аз го бях прекъснала като родих, като ми се получат нещата и видиш екрана да показва, това, което искаш и кефа е неописуем  Crazy  Mr. Green

Фея, обожавам котидж във всичките му вариант, дехидратор ли се казва машината, с която правиш крекери? От къде мога да получа повече инфо? Искам и аз такава  Party

Благодаря, момичета за ботушите  Hug И аз си ги нося и извън манежа, особено ако са ми нови като сега - те още езда не са виждали, няма и да видят докато не ги "разчупя", правят ги по-високи, защото ест. кожа сляга надолу, но обиват докато не слегнат Party

Утре вече съм решила да тренирам, още се чудя дали да е монотонно кардио, или горна + корем  newsm78 или да отида на плуване и после една сауна да направя  newsm78  Ще го измисля.

Последна редакция: чт, 23 окт 2014, 23:17 от TDI

# 459
  • София
Леле, днес добре сте пописали, нямате изчитане  Whistling

karinita, контузих се преди време докато бягах. Всеки различно ми казва - разтегнато сухожилие, накъсани мускулни влакна, възпален нерв... Поне не е ставата  Crazy
TDI, бързо да оздравяваш! Ако си с температура може да пробваш да се поизпотиш с някоя тренировка, нали знаеш, че помага?  Hug Честити ботуши, със здраве да ги скъсаш от носене Simple Smile Стра-шни са!  Heart Eyes
Suede, кой е като теб  Laughing Аз с въглехидрати само раздвижвам нещата, ама си виждам стабилен плюс непосредствено след въглените  ooooh!
veselina_s_p, мисля си, че ядките са точно такава храна каквато търсиш за следобедно хапване  Peace Рецептата ще се пробва   chef
Дилянка, на кое се казва "пирамида"?
Хоп-Троп!, защо не започнеш да си квасиш сама мляко? Дори и да нямаш домашно прясно и да квасиш купешко пак е по-добре отколкото купешко кисело мляко си мисля  Thinking
На абсолютно същото мнение съм като Ljoli за продуктите на Нестле  Peace Избягвам ги!
Поздравления за всички, които правят предизвикателството на Руми   bouquet Кога минаха 25 дни? То отстрани е лесно де  Joy
Like_Smoke, много интересно за бърнърите. Предполагам се пие най-вече когато имаш малко останало да чистиш или? Защото иначе с диета и спорт става лесно.
Фея Кръстница, така е, за жалост хората нямат култура на бягане. Аз напоследък започнах да се заглеждам, но масово се стъпва тежко, шумно, хората са прегърбени... Затова смятам, че човек понякога има нужда от другар в бягането за да си помагате и за да се дърпате напред  Peace
Rammer Jammer, ти мерила ли си някога % телесни мазнини? Аз видях доста страхотни снимки във ФБ и ми се струва, че при теб е трудно да чистиш вече просто защото няма какво толкова. Изглеждаш страхотно!   bouquet
svetty1980, стискам палци да извадят зъба без проблеми  Hug Важно е да не тренираш докато се възтановяваш и да държиш лед колкото можеш да издържиш.  Peace

Така като ви чета за броенето на калории ми се струва, че нещо съм сбъркана. Аз се въртя около 1600, определено не съм гладна, но доста се ограничавам за да ги докарам. Не ям брашно, рядко шоколад, по-често фурми или по 1 лъжица мед в чая дневно. От друга страна 2 с.л. зехтин ми ги дава над 200 калории, какво ли се чудя! Явно количествата са ми големи  Thinking Трябва да вкарам повече салати.

Момичета, аз предлагам да се съберем някой път - Фея ще ни нагости, Бобчето ще ни поизпоти с по някоя диня, ТДИ ще ни научи да яздим...

# 460
Мерила съм мазнини. И при Любо, и при Руми. Имам си мазничко. Embarassed
Но с УФК положението с корема се пооправи доста според мен. Коремни преси си трябват. Whistling  Peace

# 461
  • au bout du monde
Днес се раздвижих със Синди https://www.youtube.com/watch?v=xKCTpodqeqg първата тренировка.

Нещо започнах да напълнявам и се чудя какво да ям. Взела съм си за утре елда. Ще я бъркам с масло, сирене и маслини Thinking

# 462
Понякога ми иде да те фрасна, честно. Ще ме извиняваш....  ooooh!
Бобчето и тя бърнър си била взела.....

# 463
Понякога ми иде да те фрасна, честно. Ще ме извиняваш....  ooooh!
Бобчето и тя бърнър си била взела.....
+1  Peace Laughing При все че съм виждала и двете... Проблема е в главите ви, не се виждате реално явно. Или снимките ви доста лъжат. Направо се уплаших на Мерида какво ще и се "гори" от бърнър-а.

# 464
Лаленце, изобщо не бях се замислила за тренирането при възстановяването.  Mr. Green Да ми го извадят, пък ще видим как ще се чувствам.
За пирамидата:
Скрит текст:
При тренировките с тежести, пирамидата може да да бъде с възходяща прогресия, низходяща или триъгълна. Не знам дали на БГ термините са точно така, но с примери ще ме разбереш.  Mr. Green Например да вземем клекове с гири в 4 серии:
При възходяща прогресия:Увеличаваме тежестта и намаляваме повторенията с всяка следваща серия.
 *Серия №1:12-15 повторения с гири от 3 кг( например)
 *Серия№2: 10-12 повторения с гири от 5 кг
 *Серия№3:8-10 повторения с гири от 8 кг
 *Серия№4:4-6 повторения с гири от 10 кг
При низходящата прогресия:Намаляваме тежестта и увеличаваме повторенията с всяка следваща серия. Тоест започваме от зад напред.
*Серия№1:4-6 повторения с гири от 10 кг......и т.н.
При триъгилната са двете обединени в едно.
*Серия№1: 12-15 повторения с гири от 3 кг
Стигаш до Серия№ 4:4-6 повторения с 10 кг, и от там забочваш да намаляш в обратния ред
*Серия№5: 8-10 повторения с 8кг гири и т.н
 Mr. Green Дано обясних.
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт