Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 121-ва тема

• 174 193
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Ами Бонгич бях ти спретнала една.Защо не си я видял Crossing ArmsТочно за днешния празник е
Скрит текст:

# 451
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички именници!

Да почерпя по този повод с едни шприцовани бисквитки

Бонго, ако си Пламен, имаш шест именни дни, а може и да са седем ... Така че не чакай да те черпим, а почвай да черпиш яко - пия само бърбън, да знаеш. ....

и едно наченато кюфте с изненада

# 452
Първо честит имен ден на всички именници днес! Simple Smile В къщи също имаме именник, за който направих чийзкейк с карамел, но след няколко дни ще покажа снимки. Днес искам да ви покажа едни невероятно ароматни меденки: http://chocolatekitchen21.blogspot.com/2014/11/blog-post.html

# 453

Картофена запеканка с кюфтета

Скрит текст:

# 454
  • София-Младост
Не много успешни кроасани с бутер тесто:

Лютеница  машината за хляб

# 455
  • София
Ребърца по подобие на карамелизираните на Рамзи. С мои си аромати и подправки. По Рамзи е само,че ги запържих в тавата за златен загар, преди да ги пека. Joy

# 456
Сладкиш с бисквити и ябълки по рецепта от тази тема, благодаря, разкошен - лек и профирен  Heart Eyes

Скрит текст:

Прекрасни неща приготвят всички, браво  smile3501

# 457
Катми на сач

# 458
ребърца на фурна

# 459

Кифлички, солени и сладки, за проба на тесто, добре се получиха. Heart Eyes

Скрит текст:

Фасул със свински ребра от тенджерата под налягане и запечен във фурната.

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 20:52 от labrex

# 460

Оооо може ли рецептата , че тъкмо я търся

# 461
Рецепта ЗА Катмите.3 яйца.500мл мляко.20гр жива мая.1/2ч лъж сол.1/2суп лъж захар.2щипки сода.Брашно за по гъста от бозата смес.След опичане се мажат с масло

# 462
Мегансг, устата ми се напълни със слюнка от пържената ти риба.

Истински пълнозърнест хляб: суров (минава само през дехидратор, за да се получи коричка), направен от покълнали пшеница и слънчоглед + две щипки подправки

Ето го, готов за консумация, заедно с чеснов хумус и любимата ми салата от кълнове

# 463
# 464
  • Варна
Фея Кръстница, можели рецептата за хляба.  bouquet
При всички ви е много вкусно, аз съм в период ,където нищо не готвя а само се наслаждавам.

Общи условия

Активация на акаунт