ПЪРВИ клас - 3 тема

• 53 890
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Home raider, ако имаш предвид показаното - "Преразказвам и съчинявам"- него не сме го започнали още.  Иначе сама си чете всичко.  С четенето е супер.
Както писах наскоро - като и' чета преди сън тя следи текста едновременно с мен (без да следи някоя от двете ни с пръст) и, ако се случи да прекъсна, продължава тя да ми чете за известно време.

# 76
# 77
  • София
Home raider, ако имаш предвид показаното - "Преразказвам и съчинявам"- него не сме го започнали още.  Иначе сама си чете всичко.  С четенето е супер.
Както писах наскоро - като и' чета преди сън тя следи текста едновременно с мен (без да следи някоя от двете ни с пръст) и, ако се случи да прекъсна, продължава тя да ми чете за известно време.
Да, конкретно за "Преразказвам и съчинявам" питах. Понеже го взех и го разглеждам и си мисля, че ще е добре да се научи да чете и сам да си чете текстовете вътре. При нас четенето не се получава. Знае буквите, но като тръгне да ги казва на сричка ги бърка. Опитва се, след 1 дума казва, че е много трудно и спира. Аз не го насилвам, ама вече така ми се ще да почне да чете. Simple Smile

# 78
Нали си говорехме за чистите дрехи, ето какви компромати намерих - моят син на архитектурна работилница на Зелени дни в градинката на Народния, маже с кал старовремска къща:

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/ … 156e1efb03109c8c1

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/ … 813d3286677da2542

Как се бърше тая кал после с мокри кърпички, питайте ме.  Crazy Laughing
А и не бяхме с колата, изчаках го да изсъхне на слънце, поизтупах го, колкото можах и хванахме такси.

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 20:27 от Анонимен

# 79
Но тениската изглежда идеално бяла. Явно се е намазал само където трябва Grinning

# 80
  • sf
А аз тъкмо се зарадвах,че цяла седмица не са ми се оплаквали и днес пак се посрамувах  Blush
Чак един баща се оплакал,че моят много закачал дъщеря му , пречел й , дърпал й дрехите като се преоблича  ooooh!  Отделно,че все бърза, не внимава, посбутат се, ядоса се , пък перне някой. Направо ми писна да говоря, говоря, чак ревах после от яд  Rolling Eyes За това утре е наказан да не идва с нас на състезанието  Crossing Arms и ще остане със свеки  hahaha

# 81
Но тениската изглежда идеално бяла. Явно се е намазал само където трябва Grinning

Хаха, бяла ли... това беше в началото, от когато са и снимките. После стана на кафяви точки, не се изпра и я изхвърлих. Laughing

Но моят май и в цапането е умерен, пази се сам.
Обаче, като всички момчета, яде нещо и като не види салфетка наоколо, се избърсва в дънките.  Crazy

# 82
  • София
  "Преразказвам и съчинявам" беше и моят избор за помагало. Аз избирам по 1 по БЕЛ и МАТ, които смятам, че са добри за моето дете. Отделно са тези в училище. Още не съм му го давала, мисля, че трябва да мине още малко време. Иначе разказва каквото е прочел, какво се е случило в училище, филмчетата понякога преразказва ( за мой най-голям ужас!), но не искам все още да го усеща като някакво задължение. Онзи ден ми разказа подробно за своята трактовка за сътворението на света. Включваше се Богинята Майка, Дървото на Живота, Асгард, Хадес и копието на Один. ( Слушал е брат си да разказва и к'вото запомни-това е  Joy ). Но пък беше доста последователно и  много добре обосновано, нищо, че беше натъпкал де що митология е чул.  Joy

# 83
  • Перник
...
Обаче, като всички момчета, яде нещо и като не види салфетка наоколо, се избърсва в дънките.  Crazy

И да има салфетка пред него, Калоян пак се бърше от дрехите  Mr. Green

# 84
  • София
Ние до четвъртък нямахме забележка от занималнята.Дано и петъка да е удържала положението. Praynig
Вкъщи всички сме с гривнички,само бебето няма Mr. Green

# 85
  • софия,ст.град
запис да не изгубя темата

# 86
  • София
Днес следобяд са водили децата в Националния археологичен музей. Разглеждали са и са им пуснали филмче за Самуил. Моята беше най-впечатлена от историята за ослепените войници и тово как на Самуил му се пръснало сърцето като ги видял. Малко като приказка го разказва с "Имало едно време..." но важното е че е запомнила доста неща. Донесе и вкъщи книжка за Самуил, която са им раздали в музея.

# 87
  • у дома
Конкретно за "Преразказвам и съчинявам" питах. Понеже го взех и го разглеждам и си мисля, че ще е добре да се научи да чете и сам да си чете текстовете вътре. При нас четенето не се получава. Знае буквите, но като тръгне да ги казва на сричка ги бърка. Опитва се, след 1 дума казва, че е много трудно и спира. Аз не го насилвам, ама вече така ми се ще да почне да чете. Simple Smile

Ние сме се занимавали по него чак към пролетната ваканция и през лятото,защото мрънкаше и не искаше диктовки,а това се съгласяваше да прави,което мен ме устройваше напълно  Heart Eyes

# 88
  • ГОре на черешата...
Да не ви изпусна   bouquet.

# 89
Запис.

Морена   bouquet благодаря за темата.

Чета по диагонал и се опитвам да ви насмогна , но за сега само опитвам.  Embarassed

Малчо болен , с нея пишем като я взема на обяд и хич не смогвам да седна на комп-а.

Отивам да чета.

Общи условия

Активация на акаунт