Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 29

• 52 597
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Т.е. ако съотношението лекари: пациенти беше нормално, нямаше да се оплакваме от пропуски, пукнати фоликули при чакането за пункция и т.н. И кой е виновен за съотношението лекари:пациенти? Това не е държавната администрация, ако обслужиш 300 души днес да си герой. Всеки лекар си има лимит на броя хора, които може да прегледа, преди да даде на късо. Всяка сряда съм на 12 часов график, останалите 6 дни в седмицата съм на 10, знам за какво говоря и се плаша, когато го видя в болница.

# 616
  • Варна
И става дума за 5-6 дни след взимането на материал за биопсия.

Naughty
Резултатите от разширена биопсия излизат след 15-20 дни !!!

Имам предвид обикновената. Тук са се оплаквали момичета, че чакат за резултат от обикновена биопсия по 3-4 седмици. И то основно пациентките на Стаменов. Та към тях ми беше коментара...

# 617
Аз утре щях да съм на преглед, за разговор след генетични изследвания при д-р Персенска, както и да ги взема.  Уви, обадиха ми тази вечер  към 19:30ч. да ми отменят часа за утре, защото не били готови! Е, вече станаха три седмици/на 20.10 с ММ ги пуснахме/,  уж толкова е необходимо... Сега съм за 18.11. Пак добре се обадиха предната вечер  , че аз съм на около 2-3 часа път до София ... На някой досега така да са му бавели Генетичните?

# 618
Т.е. ако съотношението лекари: пациенти беше нормално, нямаше да се оплакваме от пропуски, пукнати фоликули при чакането за пункция и т.н. И кой е виновен за съотношението лекари:пациенти? Това не е държавната администрация, ако обслужиш 300 души днес да си герой. Всеки лекар си има лимит на броя хора, които може да прегледа, преди да даде на късо. Всяка сряда съм на 12 часов график, останалите 6 дни в седмицата съм на 10, знам за какво говоря и се плаша, когато го видя в болница.

Неправилно съм се изразила, явно. В другите клиники има същите проблеми, но поради малкия брой пациенти, те не пишат за тези проблеми или рядко се споменава. Тук има по 50 мнения на ден, а в другите теми - и по толкова на седмица не се събира.

Иначе си права, преумората не води към добро, особено в болница. Със сигурност ще назначат още хора, може би не са ги открили (в България има масов проблем с намиране на сезиорни и отговорни хора, във всяка една област...)

# 619
здравейте,на 29 .10 ми беше трансфера дали днес вече мога да си направя кръвен тест или да изчакам осте 1- 2 дни за по -сигурно

# 620
здравейте,на 29 .10 ми беше трансфера дали днес вече мога да си направя кръвен тест или да изчакам осте 1- 2 дни за по -сигурно
Спокойно може да се направи кръвен тест 10 дни след трансфер,т.е. можела си да го направиш още на 08.11.
Успех, желая ти тлъсто ЧХГ baby_neutral

# 621
  • Пловдив

И аз стискам палци! Simple Smile

# 622
  • Пловдив
Брей че дълга дискусия се е разразила от петък насам... Ами аз донякъде отклоних темата със забременяването към страничния въпрос със записването на часове, но явно не само на мен ми тежи. И аз съм се научила да скачам от гащите за 0 време, защото отвън чака дълга опашка от пациенти. Simple Smile Донякъде ми стана смешно от този коментар Wink

Относно самоназначаването на изследвания мисля, че в нашия случай е добра идея. Напълно съм съгласна, че няма смисъл да се почват някакви скъпи опити (които имат ограничен брой не само по финансови причини) и чак в последствие да се търси причината за неуспешните резултати. И така: първа стъпка при нас е самоизпращане към уролог-андролог - д-р Кацаров, защото до сега на ММ не му обърнаха никакво внимание в Надежда. Ние имаме установен мъжки фактор, и дори ММ си би инжекции за стимулация преди почти всеки опит за инсеминация и преди пункцията, но все ни казват, че материалът не бил добър и какво очакваме с тези параметри.. Надявам се Кацаров да помогне. Записването беше напълно ОК и живот и здраве утре сме на преглед.
Втора стъпка ще е микробиология на еякулат. Аз, евентуално, мога да си повторя хормоналните изследвания, че последните са ми от година и вече имам два стимулирани опита. надявам се да не са дали някакво отражение.

# 623
Бамбуча - план-слънце, дето се вика. Успех!   bouquet

# 624
  • Sofia
Здравейте момичета, може ли някой да ми препоръча лекар  за проследяване на бременност, защото доколкото разбрах д-р Стаменов ще ме наблюдава до третия месец и след това трябва да избера друг д-р. Видях, че има някакви пакети ЖК, но не пише дали всички прегледи се правят при един и същи лекар или всеки път е при различен.

# 625
  • гр. София
Петра, заповядай в другата тема за болницата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=801939.210 .  Аз лично на ЖК съм при д-р Цветков, а на всички важни прегледи вкл. ФМ при д-р Михова.

# 626
  • Пловдив
Estlar, Благодаря!

# 627
Днес отново бе голямо чакане пред кабинетите. Юли правих биопсия,септември 3-и трансфер отново неуспешен и Стаменов сега каза разширена биопсия,а предната каза че е супер  Rolling Eyes. Търпя на болка,но предния път ме заболя много и ми причерня. Ще се прави то е ясно. Имаме още 4 замразени,но мисля да пускам пак документи за фонда,че не се знае ще стане ли нещо с тях.

# 628
Издирвам човек правил лапароскопия на кисти при д-р Шефкетова ?

# 629
Момичета, днес си пуснах втори тест днес - 1869, за 48 часа май е добре, какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт