Есента е тука в шарена премяна, ЮНСКАТА ни банда е все така засмяна - 6

• 30 256
  • 718
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
и ние сега сме на 6 до 9 месеца, но имам чувството, че няма да е за дълго, високички са момчетата, а всичко масово напоръчвах този размер Rolling Eyes

# 676
Гуги, не знам кой садист  е измислил захранване с карфиол и броколи. Само за много запечени стомахчета  е подходящо.

# 677
  • Пловдив
Мама Барба, сякаш не ги разхлаби пустия му карфиол, само до газове доведе, особено при единия, мислех да продължа с броколи, ама като гледам за какво иде реч май ще поизчакам и ще карам с нещо въведено, че то май не ми остана какъв зеленчук подходящ за сега да давам Rolling Eyesпредставям си сега и с броколи да ги набухам, ще ми се стъжни живота Crazy това егоистично казано Embarassed

# 678
Kalio колко см е девойката?

На 15.10 са я измерили 64 см Simple Smile

# 679
Наистина ли карфиола и броколито разхлабват?Ние сме много запечени и аз го започнах с тиква заради това.Днес му добавих картоф и много му хареса.Ще видим като му дам повече картоф дали ще му хареса,но като знам когато бях бременна колко картофи изядох и сега когато ям картофи най му харесва кърмата.

# 680
  • София
Наистина ли броколите разхлабват, да взема да ги въведа, че аман с този запек . Нито тиквата, нито нищо не помага. Иначе за сега съм въвела картоф, тиква и морков.Следващото мисля да е пащърнак.

# 681
  • София
Аз да питам ,мамите,които вече са захранили:успявате ли да заместите едното ядене и колко гр.пюре успявате да дадете?

# 682
Като се заговорихте за пюретата, да кажа и аз. След провала с чист морков и чист картоф, имах успех с тиква ( смесена с малко кърма). Но днес реших да дам тиква с картоф, но тцъ - не ще, изяде само две лъжици и то с голям зор.Той плюе, аз връщам  Mr. Green Някой давал ли е пащърнак? Верно ли , че бил сладък?... ако е така - може и да го яде  newsm78

# 683
Musleto, ivankaka благодаря за отговорите   bouquet
Mama Barba не мисля, че е болен. Но все пак Времето ще покаже  Hug

# 684
Kalio колко см е девойката?
На 15.10 са я измерили 64 см Simple Smile
Мерси  Hug аз поръчах 9-12мес - 74-80см, дано му станат, Слави е 67,5см

# 685
  • Пловдив
Мусле, аз вече давах пащърнак, сладникав е действително, не знам какво да кажа по въпроса дали го харесаха децата Mr. Green то с това ядене по десет пъти на една лъжичка е трудно да се каже кое се харесва и кое не Laughing
аз давам най-много по 50 гр. пюре и останалото мляко, така беше казала Молева, не знам до кога, но не ги мъча повече, защото те едва изяждат това и то не винаги и си търсят млякото, хич не го броят пюрето Rolling Eyes

# 686
  • Шумен
Добро утро  Wink вчера бяхме на ДК Марти се станал 7,700 (+0,500 кг) и 64 см (+2 см) сложиха му вдете ваксини,а той се представи геройски  Grinning другия път ще ни слагат липсващатата която беше от началото като се роди и на 6 месеца още една последна до колкото разбрах и изследвания кръв и урина,вчера ядохме пюре от ябълка и доста му хареса  Grinning това е от нас а сега го чакам да се наспи и хайде на разходка,днес е супер времето,а довечера сме на открит урок на кака му  Flutter Лек ден на всички  Hug

# 687
В началото на седмицата гледах изявление на здравния министър по въпроса за липсващите ваксини, щели да внесат 30 хил. бройки от 5-валентната ваксина до 10.11. На някой педито му да е казал дали има официална информация към личните лекари по въпроса?

Никола доста си обича бибата, заспива почти винаги с нея. Но май също толкова много обича и ръцете си, лапа ги постоянно, няма значение дали е пръст, два, три или цял юмрук, важното е да ги лигави. Резултатът е лице, покрито с дребни червени пъпчици. При Вас така ли е?

# 688
Здравейте!
И аз не знаех, че броколите разхлабват. Започнах да давам картоф - никак не го хареса, морков - по-приемлив, но пак не го хареса. Мислех да продължа с тиква, но Надя се разболя и сега изчаквам да се стабилизира. Ако тиквата не я разхлаби, ще пробвам с броколите.  Rolling Eyes
Едно ядене мисля да замествам изцяло чак след 6-ия месец. За сега съм въвела пюретата само, за да си върне режима на акане. И се беше получило.  Peace Но, откакто ги спрях, пак ака с наша помощ.  Cry

# 689
Мери при Маги също е така.  Peace
Да драсна и тук.Нашето захранване е преостановено.След злощастния опит с кашата сме вече 6 ден с рядко зелено ако и ужасно подсечен,гъбясъло дупе.Дано да се закрепим вече,че съм така  smile3511
Не съм вярвала,че такова чудо ще ми дойде на главата.А Маги имам чувството,че вече е наясно за какво са лъжиците и като яде някой направо ей такива очи отваря  #Shocked

Общи условия

Активация на акаунт