Есента е тука в шарена премяна, ЮНСКАТА ни банда е все така засмяна - 6

• 30 288
  • 718
  •   1
Отговори
# 540
Белисима, много ни липсваш, но сега Петърчо има най-много нужда от теб! Целувки и прегръдки и от нас Hug

За космонавтите - нашите са шушлякови с памучна подплата отвътре. Когато е студено излизаме с тях и отдолу само по боди, клинче и чорапки.

За прясното мляко - и аз го избягвам, както и кафето. Понякога толкова хубаво ми замирисва в парка на кафенце Grinning

Аз искам да попитам майките, които още кърмят и не са захранили. Вашите бебета продължават ли да повръщат? Дари връща мляко след всяко хранене. Не знам колко изяжда, защото яде от гърда, а и нямам контролна везна.

И още един въпрос. Сядат ли вашите бебчета? При нас лежането е супер досадно. Само иска да е изправена и да ходи вече. Трудно й е да седи, а и аз не искам да я насилвам Grinning

# 541
Калио Маги връща още,не на всяко хранене и не по-много,но има.
И моята се кефи да седи,позволявам и да се набира на пръстите ми и я оставям за няколко секунди седнала.Понякога я оставям поседнала в мен за няколко минути.
От ден-два се пробва да пълзи,но всъщност не помръдва hahaha Или си вири гъзето или мърда с крака,но не схваща още технологията  Joy

Чилимура млякото е единственото,което избягвам и все пак ми се е допивало,в такива случай си сипвам мъничко,не се е отразявало на малката.

За космонавта не мисля,че има значение,защото все пак не се въргалят по снега. Peace

# 542
Kalio и Славян е само на кърма и продължава да повръща (4,5мес
 сме), не след всяко хранене, но много често, стигал е до 3 пъти след ядене.
Завалийката мнооого иска да седи! Като го сложа полегнал в мен се изправя сам до седнало положение, единственият ми вариант да не е седнал е да го нося, но вече много тежи и страшно ме боли гърбът ( а време за масаж няаама, няаама  Laughing) Та затова честичко го държа седнал в мен, като гледам да се "свлека" възможно повече, за да не пада цялата тежест на дупенцето.
Педката каза, че е рано за бънджи

Мами, моля дайте мнение за пъпчиците с бяло връхче по дупето, подсечено ли са?

# 543
Според мен не подсечено  Thinking

# 544
Гаги, аз нямам опит в подсичането (дано и да не добия Laughing), ние сме зачервени постоянно долу и не знам какво да правя Tired.
Иначе да ви се похваля, получих дрешките за малката, космонавтчето снощи го пробвахме, много е сладка с него, като мече  Heart Eyes...
Малката не повръща на фонтан, но често като я оригвам връща малко млекче. Също и като стои много по корем, а това вече й е любимото занимание- връткане, лежане по корем, лапане на завивките под нея и ръмжане като кученце Laughing. Не я държа седнала, набира се да се изправя, но дори и в скута си е рядко полуседнала, не смея Embarassed А нямам търпение да седи, ще ми е много по-удобно за гушкане. Сега като съм седнала и я гушна, краката й са свити, че дълга вече стана  Whistling

# 545
Гаги при нас подсичането почваше с червени пъпки , и мисля че вашето не е подсечено

# 546
  • София
Мами, моля дайте мнение за пъпчиците с бяло връхче по дупето, подсечено ли са?
не

# 547
  • София
Стефи също връща млекце,но обикновенно става,ако не успея да я оригна добре или ако е сукала повече.
За седенето и тя се набира постоянно и нямам търпение да започна да я слагам седнала.
Гаги,за пъпчиците мисля,че е добре да питаш педи.Сменяла ли си му крема или шампоана?Или пък да не е от памперса.Забелязвам,че дори един и същи вид пампита са различни .
Вчера за първи път пробвах да я захраня с тиква и беше общо взето неуспешно.Всичко изплю и изобщо не разбра какво трябва да прави.Днес ще има втори рунд и се надявам да е по-успешен.

# 548
  • София
Gaggi,
И според мен не е подсечено. Разходи се до педи да питаш.

За забравянето на водата на котлона - е, не е имало случай да я изключа навреме. Винаги ври, ври....и се сещам, когато е останал един прьст вода на дьното. Mr. Green

Прясно мляко пия, не се ограничавам още от самото начало. За закуска обичам попара с козунак, поне 2 пьти в седмицата ям така. Сирене, кашкавал и кисело мляко си ям както преди. Кафе пия безкофеиново всеки ден. Общо взето не се ограничавам.  Flutter

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 10:53 от Gwen

# 549
  • Шумен
Ние още се кърмим,но не връщане  Naughty
За пъпчиците-не мисля че е подсечено  Peace
За млякото и кафето-пия си и нямаме проблем  Peace
И не на последно място-днес Марти става на 4 месеца ❤ 💞 💟

# 550
  • София
Честита месечинка на Марти.
Аз да се отчета за втория ни опит с тиква.Днес май беше в по-добро настроение и като че ли успя да изяде две три лъжички .Другото е ,че днес направих пюрето по-течно с повече кърма.Може и това да й хареса повече

# 551
Гаги не мога да повярвам вече Crazy Отварям преди малко на Магата памперса и какво да видя,освен зачервяването има и ситни бели пъпчици като налепчета  Shocked Звънях на педи и тя ми вика снимай и ми прати на вайбър  Shocked hahaha Ей модерна жена бе  Crazy Начален стадии на гъбички,каза да мажа с Нахтхерцен интензив и смрадлика,а ако няма подобрение утре Дактакорт.Каза да упорствам със Смрадликата,че Дактакорта бил с кортикостероид и най-добре да не го ползвам. Rolling Eyes
Виж утре как ще сте и го води до педиатърката да погледне  Hug

За зеленото ако и кашата каза ,че не е нещо притеснително,било обемен въглехидрат и понякога дава отражение,да не я давам няколко дни и после пак.

Честита месечинка на Марти!

# 552
Мимчето7 честита ви месечинка  smile3504

Аз пък одеве свалям памперса и гледам на триъгълничето и на дупето червени ситни пъпчици, предполагам това е подсечено. И при нас дупето беше зачервено, без пъпчици, просто зачервено и от аптеката ни препоръчаха Бепантен, мазах днес 2 пъти и ето резултата  smile3511 Незнам дали е от него де, ама нищо друго не съм сменяла днес.
Сега намазах пъпчиците с Бочко (по принцип досега само Бочко ползвах) и малката заспа. Като се събуди ще махам май памперса да диша дупето и се надявам да се оправи. Много ми е притеснено да не стане по- зле.  Sad

# 553
Както се казва тру стори  Tired На мен ми препоръчаха Адерма и я подозирам аз за виновник за сегашното състояние.При нас бързо се влошават нещата,сега има грапави бели налепи и по гънчиците  Rolling Eyes Сега правих баня със смрадлика и мазах с другия крем на др.Тайс пък да видим  Whistling
Ако продължават така нещата сериозно ще се замисля за многократни пелени Whistling

# 554
  • Шумен
Благодаря момичета 😊

Общи условия

Активация на акаунт