"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 443
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 210
Аз съм от Надежда, но нямам кола:( Освен това съм и малко болна...

# 211
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Току що разговарях с у4ителката им госпожа Толева - 3 деца + придружител.....Отмених срещите,но децата в слу4ая са по-важни,така 4е предпо4итам да съм сигурна ,и отивам да ги взема в 1,30,за да успеят за 2. Надявам се да се съберат,и аз съм със стол4е,уж голяма колата,ама знам ли - ако ти си там наблизо,може двете коли да ги закараме,а за връщането ще решим там.

Ако се наложи нещо - 0888 84 99 32 ми е тел.-Мария

Здравейте, ако още не сте намерили превоз за децата, аз ще опитам да ги закарам, но не знам дали ще се съберат всички, защото ще съм с бебето и столче в колата. А предполагам, че децата ще са с придружител. Ако мога да помогна ще се радвам. А стоматологията какво значи- факултета по стоматология или нещо друго?

# 212
Днес имам проблем с интернета и затова си оставям телефоните -0888432869 и 8292603-Вержи
   На мен по-лесно ще ми е да ги закарам, защото после пък ще трябва да взема каката от детска. Аз съм в ЗонаБ-5. Къде се намира училището в Надежда, че там не се ориентирам много

# 213
  • София
хххххххх

# 214
Искам да попитам какво става с малкия Йордан?

# 215
  • София
Чухме се с Гери (Кика) и живот и здраве ще отидем до Перник в понеделник. Бебешко при мен нямам, но пък ще посъбера играчки. Ще им купим и някакви плодове.

# 216
Момичета, една жена ми се обади, може да ни даде дрехи за по-големи деца. Живее на Одрин и Стамболийски. Има ли някой, който да е наблизо или да има път натам, за да ги вземе? Става въпрос за след 17.30 ч. , че преди това жената гледала внучето си.

Давай координати на бележка, ако искаш. Всяка вечер минаваме от там, но след 18.30.

Peace Мерси!!!!!  Hug

Дрехите са у мен. В неделя ли да ги донеся или...?
Жената беше много мила, развълнувана и съпричастна. Поздравява ви!

# 217
Чухме се с Гери (Кика) и живот и здраве ще отидем до Перник в понеделник. Бебешко при мен нямам, но пък ще посъбера играчки. Ще им купим и някакви плодове.
Може ли да дойда с вас?Аз също нямам при мен бебешко,но тези дни ще взема от една мама дрешки за 5-6г. и може да ги занесем там newsm78  Да се включа и с плодове...или с нещо друго,какво ще кажете?

# 218
Дрехите са у мен. В неделя ли да ги донеся или...?
Жената беше много мила, развълнувана и съпричастна. Поздравява ви!

Зари, в неделя няма да идвам на акцията, в Роман съм. Ще се разберем по-натам какво да правим. Можеш ли да ми кажеш горе-долу за какви дрехи става въпрос и колко като количество?

# 219
Веси, децата бяха закарани на зъболекар. Laughing Laughing

Искам много да благодаря на Вержи - /aliemo/, която също дойде с нейната кола и с малкият си син в нея Hug Децата бяха 3+у4ителката Толева,така,4е щеше да им е доста тесни4ко само в една кола/ както казах,аз също съм със стол4е/.
Но с двете коли нещата се подредиха - едно мими4енце/3 клас/,и двама 12класници Wink
Малко закъсняхме,малко и пътя пообъркахме,но ги закарахме,Цвети/зъболекаря/ги прегледа. Аз ги оставих там,заото нямаше как да ги върна,но оставих пари4ки за такси на Толева,тя ще ми звънне дове4ера,да ми докладва как са се прибрали.Така,4е мисия-изпълнена.
Ще ги водим пак в понеленик следобяд,и ако не отпуснат и този път кола от у4илището,пак ще правим акция-извозване  Grinning

Веси,още веднъж благодаря за намирането на зъболекар Laughing Hug

Едно от мом4етата,което завършва тази година иска да записва за масажист/мисля,4е е една много добра професия за незрящо мом4е/, и поех ангажимента да проверя къде има такава възможност.Той ми каза,4е имало курсове в УНСС и Софииският.Някой да е 4увал нещо такова??????? Дайте да му намерим инфо на мом4ето,та да улесним малко нещата Hug

СПЕШНО!

НАМЕРИХМЕ БЕЗПЛАТЕН ЗЪБОЛЕКАР ЗА 3 ОТ СЛЕПИТЕ ДЕЦА ОТ УЧИЛИЩЕТО В НАДЕЖДА, УРЕДИХ ИМ УТРЕ ДА ИМ БЪДЕ ПЪРВИЯТ ПРЕГЛЕД, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА КОЙ ДА ГИ ЗАКАРА ОТ НАДЕЖДА ДО СТОМАТОЛОГИЯТА В ЦЕНТЪРА. ДИРЕКТОРЪТ НА УЧИЛИЩЕТО НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ИМ ОСИГУРИ ПРЕВОЗА!

МОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ - АКО ИМА НЯКОЯ МАМА, КОЯТО МОЖЕ ДА ГИ ТРАНСПОРТИРА - СТАВА ДУМА ЗА 3 ДЕЦА, ОТ УЧИЛИЩЕТО В НАДЕЖДА ДО ЦЕНТЪРА - СПЕЦИАЛНО УТРЕ В 14 ЧАСА ТРЯБВА ДА БЪДАТ НА СТОМАТОЛОГИЯТА!

ПРИЕМАМЕ ВСЯКАКВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ! КАКТО ВИЖДАТЕ ВЪПРОСЪТ Е МНОГО СПЕШЕН И ТРЯБВА ДА БЪДЕ РЕШЕН ДО УТРЕ СУТРИНТА!
Praynig Praynig Praynig

# 220
Момичета, утре отлитаме за Роман  newsm52, стискайте ни палци всичко да мине добре с пътуването, да направим добре ремонта   redecoration , всичко да е наред с всички останали подробности от пейзажа!  Praynig Както винаги в последния момент напрежението си казва думата, не мога да спя добре, обмислям детайли и се тормозя излишно, ама кво да се правя   newsm56 Ще тръгнем към 14 ч от София, та към 16 да сме в Роман. Очаквайте ни обратно неделя вечерта, стига всичко да е наред. Господ да ни пази. Тръгваме с две коли поради многото багаж.  newsm01 Едната ще се върне в София. После ще ви разкажа всичко в подробности, както си знаете, че обичам да правя  Whistling
Интернет едва ли ще имам, при все че там има клуб за зор заман, но очаквайте включване чак към понеделник. Знам, че ще сте с мен през цялото време. Ако на някой много му домъчнее или го мъчи любопитството кво аджеба правим в момента, може да ми звънка на мобилката  smile3552 Целувки.  Heart Eyes /Много приказвам, ама туй от нерви е/

# 221
Ивет Hug,попътен вятър и успех Praynig
сигурна съм ,че всичко ще е наред-нали е за добро Wink
още утре вечер ще ти вънна да те питам ка сте пристигнали за да уведомя тук
чакаме снимки след ремонта-да пращаме ли да снимат от списание  "Наш дом" за къща на годината bowuu
с теб сме!!! Hug  bouquet

# 222
  • на път
Ивет, сигурна съм че ще стане страхотно. Просто няма начин да не стане с тази енергия и мерак  newsm03 Само дето базата за сравнение не е голяма - може би трябва да има снимки от едно и също положение "преди" и "след" ....
УСПЕХ
  bouquet  bouquet  bouquet

# 223
Иве и от мен успех Hug Ти се успокой де, Hugвси4ко ще е наред.Ако нещо имаш нужда-звънкай,ние сме на линия.Виж дали имат нужда от дрешки,4е багажника ми продължава да си е пълен с дрехи newsm78

Айде,да пътувате добре,там вси4ко да свършите ,каквото сте запланували,и 4акаме да ни разкажеш И верно,снимай,ако можеш,да разглеждаме после - преди и сега Laughing
Тряба цяла рубрика да си направим ,и за домовете,и за децата - преди нас и след нас Laughing

Момичета, утре отлитаме за Роман  newsm52, стискайте ни палци всичко да мине добре с пътуването, да направим добре ремонта   redecoration , всичко да е наред с всички останали подробности от пейзажа!  Praynig Както винаги в последния момент напрежението си казва думата, не мога да спя добре, обмислям детайли и се тормозя излишно, ама кво да се правя   newsm56 Ще тръгнем към 14 ч от София, та към 16 да сме в Роман. Очаквайте ни обратно неделя вечерта, стига всичко да е наред. Господ да ни пази. Тръгваме с две коли поради многото багаж.  newsm01 Едната ще се върне в София. После ще ви разкажа всичко в подробности, както си знаете, че обичам да правя  Whistling
Интернет едва ли ще имам, при все че там има клуб за зор заман, но очаквайте включване чак към понеделник. Знам, че ще сте с мен през цялото време. Ако на някой много му домъчнее или го мъчи любопитството кво аджеба правим в момента, може да ми звънка на мобилката  smile3552 Целувки.  Heart Eyes /Много приказвам, ама туй от нерви е/

# 224
здравейте и от мен.
аз говорих с попа на Батулия ако си спомняте но той иска пари. не е съгласен без пари. по 5 лв на дете и не отстъпва, даже ми се изсмя по телефона - е нали е поп мама му стара...........не го ли е срам.а условията горе са идеални за децата.много ме е яд. ако трябва пък да събираме пари за престоя им........

Здравейте,

Както разбирам, идеята е да се заведат децата на ваканция и да се направи ремонт в същото време?! Нали не греша...??

Допада ми стршно много. Ако цената е 5 лв и за децата условията за добри,ще я спонсорирам за 33 деца за 10 дни. Може да се говори с Дунчев за храната ,ако тя не е включена. Уведомете ме какво сте намерили на финала и какво мисли Дунчев. (колко могат да се отделят от негова страна).

До скоро Laughing

Ани
[/size]

Общи условия

Активация на акаунт