Искам да кажа ... (6)

• 33 289
  • 777
  •   1
Отговори
# 690
  • sofia
Кой повлачи крак със счупена миялна машина?
Моята и тя днес се строши! #Cussing out
Болна съм,едва стоя на краката си,а трябва и да мия сега!
Пазете се,хора,вирусът е ужасен! Sick
А, моята не е повредена от днес. Помпата изпразва водата, когато е на кеф, иначе не иска. Майсторът днес ми звънна и каза, че си била работела - да ама когато тя си иска  Mr. Green 
Добре, че ни няма по цял ден и само вечер има малко чинии.

Беба, това с дръжката ми се случи с един тиган......за пръв път в живота ми.....имах късмет, че се случи докато го пълнех с вода над мивката /с идеята да я стопля и да я сипя в мусаката/.

# 691

Не, то това остана. Party

# 692
  • София
Беба, съжалявам те направо. Аз съм същата порода, а като съм гладна става страшно  Grinning. Сега съм и на диета, така че направо те почувствах. Ако си близо до нас /Лозенец/ - идвай да те нахраня!  Hug

# 693
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Добър вечер!
Искам да кажа, че мразя  студа и че днес  много   съм му  набрала  на ММ. Сериозно  се чудя дали  да  не   го  удуша  с  финес така, както , нищо неподозиращ,  кротко  си спинка  и  похърква в момента Twisted Evil
Единственото, което  ме  спира е, че  ще трябва  да го лежа  като  за човек Mr. Green
Гледам, за В. Търново  си говорите...пет години  живях там в ранната  си младост  и  макар  и  трудно, го заобичах  този  град Heart Eyes А най- ми  бяха драги ексхибиционистите   по пътя  към университета- вероятно  поне  десетина   са  получили трайни  психологически   травми  от заплашителното  ми  поведение  спрямо тях hahaha Само  да видех гола  кълка  в храстите, душа  давах  да изкарам  акъла на  собственика й Laughing
Гад си бях и  гад си останах Mr. Green

# 694
Беба, съжалявам те направо. Аз съм същата порода, а като съм гладна става страшно  Grinning. Сега съм и на диета, така че направо те почувствах. Ако си близо до нас /Лозенец/ - идвай да те нахраня!  Hug
Благодаря за поканата. Бих дошла, но съм на доста километри от теб. Чааак в Търново. Grinning

# 695
Май познаха за времето....от 2часа излезе вятър и вече премина в буря.
Утре щерката май с колата ще се кара до училище....и без това ми влачи някакви сополи от училище и ги лепва на малкия. Остава и в този вятър да ходи.

# 696
Искам да кажа, че хората тотално са изперкали на тема смартфони и таблети. Три дни ходя рано сутрин във Валета по работа и докато обикалям посядвам в кафенета. За три дни видях само един човек, който не си извади телефон на масата. Затова пък изпи три пъти по две бири. Руснак беше.   Mr. Green Всички други, без оглед на пол, възраст или нация, сядат, вадят джаджата, питат за паролата и почват да цъкат.  Дори по двойки да са, не си говорят или просто да се наслаждават на храна, питие или гледка, а забиват нос в екраните. Мъжът ми е постоянно по работа по стадионите и покрай него и ние с дъщеря ми ходихме на няколко мача. И там същата работа. Уж са на мач, а голяма част от публиката се занимава с телефона си. Че и едни големи шарени слушалки си забиват в ушите. Шантава работа! А, и щото нали българите се гъзареели само с айфони ... ами не. Всичко живо е с айфон или айпад. Тук-таме децата вадят по някой самсунг.  Laughing

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 23:37 от Анонимен

# 697
  • София
Цвети, аз още си чакам отговор на личното съобщение, с веган рецептите  Wink

Следобед изведох дребната да дивее в Заимов, после се видяхме с приятелка и нейното хлапе, та двамата овършаха целия парк. Мъжът ми ни взе с колата и отидохме да видим баба, миличката ми тя, вчера хич не е била добре..това кръвно непрекъснато и играе. Завършихме вечерта в Burger King, джънк фууд на корем  Laughing

Чек, вчера близо до операта видях костюмиран и излъскан мъж, на средна възраст, с куфарче, часовник и т.н., и с най-крещящо-шарените слушалки на ушите. От тези големите, които се забелязват от пет километра. Изглеждаше сюреалистично.

# 698
Изглеждаше сюреалистично.

Вече ми изглежда съвсем обичайно. Гледаш хубав мъж, висок, хубаво лице, хубави дрешки, страхотен пътък, и изведнъж ... хъх! Шарени слушалки в ушите. Поне да танцуваха.

Лудогорец сритаха Базел, сега и Ливърпул и се класираме.  Party

# 699
Браво на Лудогорец! Не гледах, де. Ама сега като написа и се изкефих.
А искам да кажа, че едно време мач не пропусках. Забравих как стоях до посред ношите и на стадионите, за да си взема автограф. България-Холандия, квалификации на Нац. Стадион. Октомври, дъжд, вятъъъър, стууууд. Аз чакам ван дер Саар, естествено. Дочаках го, де, ей го автографа се мъдри в една кутия с други футболно-фенси завоевания.
И на джаги джитках много. Добра съм, с въртене  Mr. Green

# 700
Ех, Нино, Ван дер Сар.  Heart Eyes Аз миналата седмица се озовах пред отворената врата на автобуса на италианския национален отбор, докато слизаха, след като неправомерно преминах през едни заграждения, проклинайки на ум този, който ги е поставил. Защо да се сетя, че има мач след няколко часа, нищо че отивах да взема билета и пропуска за паркинг на мъжа ми.  Mr. Green Нямаше обаче нищо за плакнене на окото, поне от това което видях.

# 701
Много е готин, Чек, и висок  Mr. Green Той беше единственият, който с охота остана и помоли полицаите да пуснат феновете, изтерзани. Чаках да излязат до един след полунощ. Другите се прибраха изморени в автобуса, а и не ни пуснаха до тях. Но той  Heart Eyes
Аз по принцип харесвам немски футбол и холандски, но от холандците имам повече любими футболисти. Имах много интересна среща с Роналд Куман, в Пурмеренд, Холандия. Остана една вечер в нашата компания, на мен и една колежка и пихме по едно : ) Страшно симпатичен. Направихме и по едно фото. Беше треньор тогава на отбор от втора дивизия. И бяхме в един и същи хотел. Много забавно беше, наистина, а единия път ме накараха да стана червена като домат  hahaha

# 702
  • sofia
ОХ Нино, покажи някоя снимка- Роналд Куман беше една от детските ми любови / или брат му, не помня вече, беше отдавна Simple Smile/

# 703
  • София
Нормално ли е човек да е на работа в такова време?! Всеки уважаващ се човек трябва да е в леглото на топло, да слуша как барабани дъждът по перваза и да чете увлекателно романче.  Crossing Arms

# 704
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Аз точно това  ще направя след малко, щото  съм в отпуска от понеделник, но  оттогава  до  вчера включително,  работих...понеже работя от  вкъщи, си викам- ама ей - сега , като  ми омръзне, спирам...а то - отхвърлих  един  куп задачи.Ако  не ги отхвърля, пак мене  си чакат, бездруго. И в  събота и  неделя  съм така... 

Общи условия

Активация на акаунт