Термина ми е след седмица, но от няколко дена (3-4) имам някакво странно течение...
Жълтеникаво си беше, но четох из разни теми, че има вероятност това да са водите. Аз помислих дали не е тапата, но я описват по друг начин а при мен не съм забелязала да е падала все още. Вчера следобед пък взех да получавам някакви болки ниско в корема през 20-30 минути, после уредяха. В чудо се видях, помислих, че моментът е настъпил.
Но мисля, че е нормално да имам болки, все пак бебо е доста ниско вече и се чака всеки момент да излезе на бял свят.
Интересното, е че снощи и днес не ходя толкова често по малка нужда и може би заради това като отида до тоалетна и се избърша на салфетката има доста слузеста течност.. на превръзката пак си е жълтеникаво, но в чудо се виждам докато се подсуша като хората.
Въпроса ми е дали това наистина е възможно да са околоплодните води или е нещо друго? На някой ако му се е случвало, ще се радвам много да сподели.
Аз съм в чужбина и ми е малко сложно ходенето до болницата, защото трябва да се ангажира и преводач и става дълга и широка, но мисля в понеделник да отида при наблюдаващата ме да видя и тя какво ще каже.
Болката е като много силни менструални болки, както в яйцниците, така и в кръста. Следи времето, като станат на 5 минути, тръгвайте за болницата, ако пък ти изтекат водите, тръгвайте веднага
Успех и леко раждане 
При МЦ болката е тъпа някак, а контракциите при мен боляха, както боли схванат прасец, стъпало и т.н., предполагам всеки го е изпитал - съвсем същото усещане, но в корема.