Прага

• 98 348
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
Записвам се в темата. Последно ходих преди 10 години в Прага и в Мелник , който някой по-горе споменава. Сега ще ходя с мм. Уиз до Братислава, нощувка там и 2-3 вечери в  Прага, нощувка в БА и се връщаме. Говоря чешки и словашки и на мен всички много са ми се радвали, никога не съм усетила негативно отношение (живяла съм в Словакия, д ане помислите, че за 3-4 дни съм си направила заключение)  Mr. Green
Тепърва ще търся хостел/хотел.

# 466
  • Toronto, Canada
Здравейте!
Планувам да посетим Прага в края на август с децата. От всичко относно пътуването до там, което разгледах, се спрях на вариант с Уиз еър до Братислава и оттам с автобус/влак до Прага. Някой дали е пътувал да сподели опит?

Здравейте! Ние ще правим същото пътуване. В края на август с Wizz air до Братислава, после с влак до Виена (там една нощувка), от там с влак/автобус до Прага (там 2 нощувки) и обратно в Братислава (там 1 нощувка). Билетите са ни понеделник-петък

# 467
  • Пловдив
Каква е цената с Уиз?

# 468
За средата на м.март 2018 г. купих двупосочен от 39,90 лв.на човек.

# 469
  • Пловдив
За средата на м.март 2018 г. купих двупосочен от 39,90 лв.на човек.
охооо...далеч ми е Peace искам есента.

Някой ако попадне на сносна оферта,не само за билет,а въобще за екскурзия.

# 470
  • Toronto, Canada
Ние купихме за 177лв (общо) двупосочен за двама, за дати 28.08 - 01.09. до Братислава.

# 471
Бе нещо не ми харесва, че полета до Братислва (на Уиз) е в 8 вечерта. за където и да изкаш после да правиш връзка е късно - Прага - Виена, няма значение. Поне за декември - тъй като от любопитство реших да потърся полети покрай коледните базари - за датите които зададох имаше един единствен полет и той беше вечерта. Зимата си се стъмва рано и при положение, че от рано ако се запази билет могат да се намерят добри цени без междинно кацане, мисля малко безмислено. А да не говоря че цените на УИЗ отдавна не са като за нискотарифна компания.

# 472
  • Toronto, Canada
Нашите полети са в 11 сутринта, което ни устройва перфектно. Единственото беше, че имаше полети понеделник, сряда и петък. Ние не искахме да седим до петък, но няма как. Ние от Братислава ще вземем влак до Виена и после до Прага. Вчера даже запазих хотели навсякъде.

# 473
Нашите полети са в 11 сутринта, което ни устройва перфектно. Единственото беше, че имаше полети понеделник, сряда и петък. Ние не искахме да седим до петък, но няма как. Ние от Братислава ще вземем влак до Виена и после до Прага. Вчера даже запазих хотели навсякъде.
Защо не вземете влак директно до Прага?

# 474
Е ако смятат да разгледат за половин ден Виена е оправдано .. но иначе и на мен този маршрут ако е само транзит ми се вижда безумен ...

# 475
  • Toronto, Canada
Ами във Виена ще имаме цял ден, аз съм била там (не ми харесва като цяло), но ММ иска да го посетим. На следващият ден вечерта ще пътуваме за Прага. Записахме се за free walking tour с една агенция. Винаги като ходим някъде се записваме за walking tours, има много добри, доста добре обясняват за историята, архитектурата и т.н. В Прага и Братислава пак имаме walking tour. Досега винаги сме били доста организирани, та за това време мисля че ще успеем да видим най-важното от Виена, Прага и Братислава. Винаги е хубаво да имаш повече време, но ние нямаме.  Simple Smile

# 476
Ами във Виена ще имаме цял ден, аз съм била там (не ми харесва като цяло), но ММ иска да го посетим. На следващият ден вечерта ще пътуваме за Прага. Записахме се за free walking tour с една агенция. Винаги като ходим някъде се записваме за walking tours, има много добри, доста добре обясняват за историята, архитектурата и т.н. В Прага и Братислава пак имаме walking tour. Досега винаги сме били доста организирани, та за това време мисля че ще успеем да видим най-важното от Виена, Прага и Братислава. Винаги е хубаво да имаш повече време, но ние нямаме.  Simple Smile
Ясно значи, така е оправдано Simple Smile
Разкажи от къде може да се запише човек на тези турове.

# 477
Скоро се върнахме от Прага-организирана екскурзия с Бохемия.Много съм доволна.Екскурзовода беше добре подготвен.Искам специално да препоръчам хотел Clarion.

# 478
Пип 2, с автобус или самолет пътувахте? Бяхте ли на допълнителни екскурзии и дали си заслужават? И ние   решихме да пътуваме с тях, само трябва да реша за екскурзиите.

# 479
Пип 2, с автобус или самолет пътувахте? Бяхте ли на допълнителни екскурзии и дали си заслужават? И ние   решихме да пътуваме с тях, само трябва да реша за екскурзиите.

Бохемия и Руал са добри. Пътували сме и с двете до Прага и никога не сме имали проблеми. Обикновено се цепим от групата защото си правим програмата сами но веднъж записахме Карлови Вари  и пивоварната в Пилзен - беше супер приятна обиколка. Ако имате такава може да я запишете дестинациите е много приятна. Карлови Вари е много красиво и малко градче.

Общи условия

Активация на акаунт