Как реагирате на открити свалки от страна на вашата половинка пред вас

• 22 605
  • 251
  •   1
Отговори
# 120
Приемам, че след като извърташ нещата и не отговаряш си същата стока като бившето гадже на авторката на темата  Stop ooooh!

# 121
Какво имам да извъртам. Аз мнението си го казах още в горния си пост. Нещо неясно ли има?

А вече оттам нататък си позволих да изкоментирам глупавия ти автогол. Винаги съм мислел, че жените, на които им отказват секс, си запазват това в тайна дори и от приятелките си.... а не бият тъпана по форумите.

Какви мъже са се навъдили... През акъла не ми е минавало някога да откажа секс на жена. Никак не е джентълменско.

"Ох, мила, не сега... Уморен съм от работа"   newsm78

# 122
Приемам, че след като извърташ нещата и не отговаряш си същата стока като бившето гадже на авторката на темата  Stop ooooh!

В една школа са учили. Много типични номера, модерни някакви.

# 123
Маме, не се излагай, знаеш за какво иде реч Wink

# 124
  • София - Рим и обратно
Нофелет е Казанова женомразец, не го ли познавате вече  hahaha Laughing
К'во му се връзвате.

# 125
# 126
Знам- модел Спиндермаан.

Знам бе, май идват от пикап форумите. И не говоря за автомобили:)

# 127
Не съм женомразец бе Simple Smile Не бих отказал секс на жена никога  Joy

# 128
  • София - Рим и обратно
Не съм женомразец бе Simple Smile Не бих отказал секс на жена никога  Joy
Знам бе, готин си. Ма нали си женен, какво се предлагаш сега?! Ами ако поискаме???

# 129
Не съм женомразец бе Simple Smile Не бих отказал секс на жена никога  Joy

Сигурно рядко ти искат, та не отказваш никога. Crazy

# 130
А, сетила се Мара.....  

Този "стоп" трябваше да си го сложиш на клавиатурата преди да се похвалиш пред целия форум как те финтира гаджето с оправдания тип "ох, недей, уморен съм".

И точно ти с този прекрасен житейски опит ли ще даваш акъли на авторката?

Тя не че ще вземе какъвто и да е акъл, ама... принципно Simple Smile

# 131
Аз не обикалям чаршията вече. Паркиран съм. Ама все пак няма как да не се възмутя като чуя за мъже, които отказват. Некултурна работа отвсякъде.

# 132
Въпросът ми почна с "ако" да видя добре ли съм ти разбрала инфантилното отношение към жените. Peace
 И да ми откаже, нито бих се обидила, нито бих се срамувала. Човещинка.
Акъли ще ставам където си поискам  Wink
Разговорът ни приключи, не са ми интересни провокаците ти.  Wink

# 133
Не съм женомразец бе Simple Smile Не бих отказал секс на жена никога  Joy
Запомни си мисълта:)

С това неотказване ще се изхабиш бе, момче, особено ако жена ти е от пиксели и е ненаситница:)

Е какво, мъжете също имат право да отказват секс. Ако е спортист и се пази преди състезание? Ако е свещеник? Ако са Велики пости? Ако е йога?

Аз лично нямам високо мнение за мъж, който зарязва всичко и сваля гащите. Трябва все пак да е на положение и да се вижда, че има и цели, които са по-интересни. И изобщо да не се стига дотам жена му да си поиска секс. Айде, Нофелет, излагаш се, уж си мъжкар, а фустите са център на вселената ти:)

# 134
Ех, нофелет,така се израдва прибързано,че на  жена са й отказали секс, че не успя да разбереш написаното от Камалия .Тя писа - АКО по принцип мъж откаже на гаджето си секс, то следва ли, жената да го изгони, както ти така еуфорично реши, че е правилно в обратния вариант. (Което е жалко  -  беше създал добро впечатление като мъж с повечето от постовете си)

Общи условия

Активация на акаунт