Мобилен интернет

• 2 963
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте,помогнете ми в избора на мобилен интернет.
От известно време съм със смартфон и досега се закачах на различни места със WiFi.
Но има и места където ми трябва нет пък няма WiFi връзка или е с парола-което за мен е много тъпо,но както и да е .
Абонат на Глобул съм.
В момента предлагат някакви пакети с 250 и 500 Mb  на висока скорост,а след това неограничен ....един Бог знае на каква скорост.И като ти вършат Mb-итете и си на неограничен може ли да се отварят нормално страници.
Някой от Вас ползва ли нет на Глобул и дали е доволен.
Имам и друг въпрос-като съм на Глобул мога ли да ползвам мобилен интернет от друг оператор(примерно Виваком).

Всякакъв вид коментари ще са ми полезни.
Благодаря Ви предварително.

# 1
  • Beyond the stars
Няма как да ползваш на телефон мобилен интернет от друг оператор, освен ако телефонът не е с 2 сим карти.  Peace
Мобилният им интернет е на Мтел и съм доволна от скоростта и след изчерпване на МБ с неограничена скорост. Страниците, които имат мобилна версия, са направени по-леки така,че се отварят по-бързо и лесно съответно.
Мобилен интернет на Глобул имам за лаптоп-а с usb , но не съм стигала до МБ извън тези на максимална скорост, понеже не го ползвам толкова.
Виваком за мобилен интернет ми се струват по-бавни от мтел (приятелият ми е абонат на Виваком)  Peace

# 2
Глас за Мтел и от мен.

# 3
  • Mediterraneo
Мтел, но на таблет ползвам. Умишлено не си правя абонаментен план за телефона с нет. Още няколко месеца, докато си изплатя таблета, после спирам и него.

# 4
5 лв. към сметката ми за неограничен трафик на Виваком. Wi Fi можеш да си ползваш там където има безплатен, а когато нямаш мобилния, точно каквото ти трябва. Не се лъжи с МБ.- ти определени да си вземеш. Нет ли е, задължително негораничен.  Peace Не знам другите оператори как са.

# 5
  • Уистерия Лейн
5 лв. към сметката ми за неограничен трафик на Виваком. Wi Fi можеш да си ползваш там където има безплатен, а когато нямаш мобилния, точно каквото ти трябва.
И моят е така и съм доволна.

# 6
Ясно.Значи май клоня към 500 mb и после неограничен.
Хубавото е,че след 3-ия месец ако не ми харесва мога да го прекратя и да се върна към старата си програма.

# 7
Ясно.Значи май клоня към 500 mb и после неограничен.
Хубавото е,че след 3-ия месец ако не ми харесва мога да го прекратя и да се върна към старата си програма.

Аз като преподписвах офертета беше, или без договор по 7 лв. на месец и го спирам когато си искам, или за 5 лв, но преподписах за 1 година.

# 8
Виваком. Имаме таблети с мобилен нет на Виваком и Мтел, определено на път Виваком се държи по-добре.

# 9
  • Уистерия Лейн
Можеш изобщо да не подписваш някакъв срочен договор. Попитай за viva free. Там трябва да активираш мин 2 услуги аз съм избрала интернет за5лв и разговори към виваком ( 150мин) за 3,9лв.

# 10
Здрасти на всички знаещи и разбиращи материята,тъй като аз не съм на ти ,оптиах се да намеря в гугле,карта на активните мобилни мрежи,исках да разбера има ли все още 3Г някъде,намерих една карта ама ако правилно съм разбрал,почти няма място където да не е спряно,явно сега имам един таквъ модем много не ми се иска,ама ще трябва да го хвърля само заема място ? Тази карта надеждна ли е https://www.nperf.com/bg/map/BG/-/196721.A1-Mobile/signal?ll=20&lg=0&zoom=3 ?

Общи условия

Активация на акаунт