Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от най-известните книги на Нора Робъртс?
Кои филми са адаптирани от книги на Норма Роберст?
Кои са някои от най-популярните поредици на Норма Робинс сред читателите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от най-известните книги на Нора Робъртс?
Някои от най-известните книги на Нора Робъртс включват „Горчиво небе“, „Края на реката“, „МакГрегър“, „Островът на Трите сестри“, „Кралското семейство на Кордина“, "Смъртоносна река", "Искрени лъжи", "Тиха клопка", "Полунощ в стаята на сенките", "Фатално привличане", "Как ангелите плачат ", „Небето над Монтана“, „Тъмната вещица“, „Магията на сенките“, „Магията на кръвта“, „Родена в грях / Огън / Лед“, „Среднощни истории“, "Братята МакЕйд", "В смъртта", "Сестри Калуун", "Публични тайни", "Честни илюзии ", „Черните хълмове“, „Знакът на седемте“, „Семейство Станисласки“, „Наташа“.
-
Кои филми са адаптирани от книги на Норма Роберст?
-
Кои са някои от най-популярните поредици на Норма Робинс сред читателите?
-
Кои са някои от най-популярните криминални романи на Норма Робертс?
-
Кои са някои предстоящи книги на Норма Робертс?
Това е моя любима тема и ми харесаха, макар да не са върха на литературата.
И още други ...
Като започнах да чета първата част та не можах да спра докато не прочетох цялата поредица
Това е любимата ми поредица и все дебна за нещо ново качено. 
не съм проверявала за нови скоро
От почти всяка нейна книга може да излезе хитов филм, стига да се подбере добър актьорски състав разбира се