Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява усещането за топка в корема по време на бременност?
Какво представлява перинеумът и какви упражнения могат да се извършват за неговото укрепване?
Какви са причините за появата на гъбички по време на бременност и как се лекуват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява усещането за топка в корема по време на бременност?
-
Какво представлява перинеумът и какви упражнения могат да се извършват за неговото укрепване?
-
Какви са причините за появата на гъбички по време на бременност и как се лекуват?
-
Какви са препоръките за използване на витамини по време на бременност?
-
Какви упражнения се препоръчват по време на бременност?

вече!

Аз бях при нея с първата бременност (преди почти 8 години) и останах доволна. Почакахме май бая. Тогава ММ беше на върха на щастието си, когато тя каза, че чакаме мъж. 
не ми се мисли до къде ще стигна. Аз си шофирам още с колан, не ми пречи, но и коремчето ми е малко още.

Ужасена съм. За цялата бременност до сега има няма бях плюс 1-2 кг и изведнъж за 2 седмици толкова!!! В петък като ходя при АГ-то ще я питам дали да не го спра, че става все по-страшно с тия кг. А и нали се спирам удома...
Ако имате голям мол във вашия град потърси там. H&М също има прилични дрехи.
Няма нищо притеснително, аз правих натоварване още в самото начало. Да не забравиш да си разтвориш глюкозата от вечерта и сутринта отиваш на гладно! Дано няма нищо притеснително!