Коремчето личи ми вече,а АПРИЛчето все още е далече!

• 31 162
  • 809
  •   1
Отговори
# 660
Пълното легнало положение не е задължително след шестия месец, затова и повечето летни кошове го нямат /ние летните кошове ще ги ползваме зимата  hahaha/. От тук нататък вече сам си преценя дали му изглежда удобно или не, за мен лично не е проблем, въпреки че е хубаво да го има. Количката на малкия също нямаше напълно легнало положение, но той такъв сън му удряше в нея ... сигурно повече, отколкото в кошарата си.  hahaha
Епилирането не е проблем ако нямате контракции. Аз използвма само самобръсначка /нямам косми на краката/, на козметик никога не съм ходила и с първата бременност се справях сама без проблеми до края. Като ми почнаха контракциите влязох да си взема душ и съвсем спокойно успях сама. А и в списъка за родилното ми пишеше "препоръчителен интимен тоалет"  Joy Нормално е и по-голямото окосмяване при бременност /хормонииииии/! А линеа негра се появява след шестия месец по принцип. Peace
Маце, не се тревожи, даже и да вреди, то е в началото на бременността. Аз имах на носа още в 7-8 седмица с първата бременност и честно казано нищо не го правих, сам си мина ...  Embarassed Звънни на докито си ако можеш ... или поне на личния! Още веднъж - споко, не е страшно!  Peace

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 12:09 от Vaseto29

# 661
  • Sofia
Аз си ходя на кола маска, но не чак толкова редовно, защото и на мен не ми пука много в момента  Joy Разбира се ползвам и епилатора през останалото време.  Laughing  Предишният път като ходих при козметичката грам не ме боля, което ме изуми  Shocked явно при мен се получи обратния ефект  Mr. Green
Иначе не мога и аз много да си представя идеята с мъжа и епилатора/бръсначката  Joy Ама знам ли, да не казвам голяма дума  hahaha
Маце, нямам какво да те посъветвам, защото досега не съм имала херпес. Бързо да минава  Hug

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 12:43 от Shantel

# 662
  • Бургас
На мен мъжа ми ми помогна с бръсначката преди да вляза да раждам. Милият,толкова беше смешен. Ръката му трепереше,но се справи перфектно.След това не се наложи да ме дооправят в родилното

# 663
Маце от херпеси не разбирам, но като гледам момичетата са ти помогнали вече Hug.
За обезкосмяваето - няма начин доброволно да позволя на някой да ме види неоправена Mr. Green. В повечето случаи преди тръгването за болницата има достатъчно време за един душ и една бръсначка. А и контракциите в началото са доста търпими и през достатъчно време. Аз с влизането в 9м си правих тоалета всяка сутрин, да не ме хване неподготвена и да нямам време да се обръсна Laughing. Накрая имах повече време отколкото ми трябва Crazy

# 664
  • София
Аз бръснач не ползвам - тялото си епилирам (крака, ръце и мишници), а за интим ходя на кола маска веднъж месечно. Ходя към средата на месеца за да съм максимално добре като взема да раждам (края на март началото на април). Предния път ми изтекоха водите в 7 часа сутринта и започнах да се приготвям за болницата - душ и тогава малко бръснах - колкото бяха пораснали от колата за 2 седмици. Мъжът ми не се е включвал в тази дейност Simple Smile Явно добре съм се справила след като не ме повториха в родилното  Laughing

# 665
Аз се минавам на всякъде с епилатора. А като ми порасне корема не ми се мисли, още от сега ми е трудно епилирането под корема. Но чак сега през бременността ми е станал космат корема.   hahaha Но много ме боли там и засега съм го оставила така, добре че вече не ходя на плаж  Joy

# 666
Благодаря  Ви ,момичета  Hug Hug Hug Hug

Аз специално с епилатора ме боли където и да било, но понякога търпя на краката . На козметик също ходя от време на време, пробвах и в интимните с кола ама е много болезнено. Особено на операцията от секциото, щях да взривя салона  Embarassed  и затова повечето пъти съм с бръснача  Naughty но си поръчах и женски тример , специално за частите около секциото, че иначе с бръснача става касапница  Stop  Иначе много се замислям от сега как ще съм,че вече от малкото коремче не мога да си видя   hahaha Whistling 

за количката ние засега сме се спрели на http://sladurite.com/product/3505/abc-design-kolichka-trikolka-s … e-black-2012.html , но ще търсим да я видим иначе няма да поръчвам от нета.

А в списанието мама и бебе този брой пише, че корема се окосмява на бъдещите мами с момчета. Моя корем също се окосми и ти доста  Rolling Eyes

Калитарка - радвам се, че сте добре !!! Hug

# 667
maceto85 херпесите са много гадни особено, ако не си им свикнал. Аз имам херпеси откак се помня, това което най-много ми помага е фенивир не знам дали е подходящо за бременни. Откакто съм бременна са ми излизали 2-3 пъти това, което ползвам, а и най-подходящо за обстановка пред хора е течно червило(в нормално състояние го редувам с фенивира)много облекчава. Чесъна е ефикасен, ако си го натриеш още докато не е излязъл, след това за мен няма ефект. Това, което може да спре развитието на херпеса е да нагорещиш лъжица върху котлона и да я поставиш върху херпеса, горещината трябва да е поносима да не се изгориш, повтаряш го няколко пъти. Дано съм помогнала, успех  Peace

# 668
Софийски мами, организираме се за нова среща. Уговорките правим пак в предишния форум:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=801931.75;topicrefid=20
 Sunglasses

# 669
Ехе, колко много сте изписали, едва ви изчетох.
И аз ходя на козметик, но последно време пак се върнах към епилатора. Ей, голям зор беше последният път Simple Smile Мисля, че корените са ми станали бетон, голямо дърпане падна. Скоро ми предстои втора ФМ и на мен ще ми бъде интересно ако някой вече я е минал, да разкаже в какво се състои прегледа. Все още не сме обсъждали с доктора раждането, но се надявам да е нормално ще видим има доста време. Заради доктора при който съм на консултация мисля да раждам в Света София, но е само заради доктора, иначе моят фаворит е Майчин дом /там съм раждана/.

# 670
  • София
мен предния път 1 акушерка ме бръсна отдолу в болницата. А аз бях секцио и никой не ми каза, че трябва, а и аз не предположих, понеже не раждам нормално. Какво им пречи малко окосмяване между краката за секцио не можах да разбера... И сега ще взема превантивно да се подготвя, че беше доста неприятно.

# 671
  • София
Привет Simple Smile
За херпесите - нямам опит и не мога да помогна. Стискам палци бързо да се оправиш.
Относно - обезкосмяването, аз ползвам само епилатор. Преди време ходех на кола маска за триъгълника, но се отказах заради многото подкожни, които ми излизат, явно това не е за мен. А с предната бременност ползвах или депилатоар крем или бръснача, трудно е, но се справях. Сега обаче като гледам как бързо ми расте корема и колко е голям незнам .... ooooh!
Относно окосмяването - направо съм се втрещила  Shocked Предишния път бях бременна са момче и дори ми намаляха космите, сега казват за сега, че е момиче - направо не знам! По корема и ръцете такива косми ми се появиха, че не мога да повярвам чак Shocked

# 672
 Rolling Eyes  Ама тема сте подхванали Laughing
И аз съм от окосмените особено на коремчето направо ужассссс.....даже док каза никакво бръснене или епилиране на корема, като свършим работата тогава ooooh! Иначе на караката и ръцете съм с епилатора никаква болка не изпитвам, аз деликатните с бръснача ама докога ще има изглед не е ясно Thinking

Иначе ние гледахме колички на Хаук и кангаро, защото сме на втори етаж и трябва да е лека максимално.

Маце и аз имах херпес наскоро но него пипах мина от само себе си. Дано бързо те отмине.

# 673
  • София
Говорих с Док каза че нищо анти-вирусно не може да се маже, отидох до аптеката и ми дадоха някакво билково herpex  се казва намазах се. Амън вече...  ама да не мрънкам че можеше и нещо по зле да е ... малко зло е

Ауу па вие всички епилирани мадами сте начи. Нищо аз ще си вървя леко космата, на ММ  hahaha

# 674
Жалко само,че космите на главата ми не се сгъстиха......напротив,само косата ми оредя  newsm77

Общи условия

Активация на акаунт