Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява усещането за топка в корема по време на бременност?
Какво представлява перинеумът и какви упражнения могат да се извършват за неговото укрепване?
Какви са причините за появата на гъбички по време на бременност и как се лекуват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява усещането за топка в корема по време на бременност?
-
Какво представлява перинеумът и какви упражнения могат да се извършват за неговото укрепване?
-
Какви са причините за появата на гъбички по време на бременност и как се лекуват?
-
Какви са препоръките за използване на витамини по време на бременност?
-
Какви упражнения се препоръчват по време на бременност?
Препоръчвам я с две ръце
Преди раждането също бях коламаскирана, нямаше как да се бръсна, то нищо се не види 
Аз съм от тези дето държат мъжът им да НЕ присъства на раждането
бъдещ батко. Тъй като съм бременна, имам си трудови правоотнощения с фирмата в която работех, искат да ме съкратя след като ми изтече платения годишен отпуск.
. Аз си продължавам с епилатора, защото не мога да се понасям иначе
Почивай си повече. Както казва Рози, ако имаш някой близък, който може да ти помогне с инжекциите помоли, хем ще ти е по-спокойно.
кола,епилатор,бръснач....целия наличен арсенал и все космата си ходя.сега съм на бръснене,че с тия прегледи всяка седмица ,няма как да ги скубя.пък от бръсненето стават едни остри и якиииии
по тоя повод се сетих за първата ми имтимна среща с бръснача(психологическа травма получих