Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява усещането за топка в корема по време на бременност?
Какво представлява перинеумът и какви упражнения могат да се извършват за неговото укрепване?
Какви са причините за появата на гъбички по време на бременност и как се лекуват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява усещането за топка в корема по време на бременност?
-
Какво представлява перинеумът и какви упражнения могат да се извършват за неговото укрепване?
-
Какви са причините за появата на гъбички по време на бременност и как се лекуват?
-
Какви са препоръките за използване на витамини по време на бременност?
-
Какви упражнения се препоръчват по време на бременност?
От утре продължава да е част от закуската ми.

И да, пробиотик задължително, аз препоръчвам 
Относно окосмяването ,важи с пълна сила и при мен ,по засилен растеж не съм имала досега.Аз засега се въздържам от огледи на колички ,мисля след нова година да се ориентирам.Бях ви писала ,че на първата ФМ лекарят ми каза ,че чакаме момиче (само да вметна лекарят при който ходя на ФМ,не е този който ми ЖК) и днес когато бях на преглед при лекаря ,водещ ЖК ми съпбщи ,че ще е момче

Мисля, че присъствието му само би ме изнервило допълнително. 
Но някои от болките определено си се дължат на бременността. И червата ми са станали супер чувствителни, от най-малкото се раздразват и ме боли и през нощта...