Не стига, че

• 40 784
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 105
Божей, пресвета дево! Вика спи ли ми се, очите ли ме лъжат, Джорд Буш ли се регистрира в бгмамма? Манджа с грозде.

# 106
  • Пазете Гор
При старт на сексуалния живот на 15 години много и почти само неприятни неща могат да се очакват.
Айде пак!  Tired Сексуалният живот най-масово започва между 15 и 18 години!
Но пък не съм видяла масово изхвърляне на бебета!

Едно е 15, друго е 18, а това, че е масово (ако е), не значи, че е хубаво и безпроблемно. Никой не твърди, че всички млади забременели изхвърлят бебетата си, а че огромен процент от извхърлилите бебета са твърде млади.

Това с Буш младши и старши го подминавам, темата е твърде сериозна, за да си говорим глупости.

# 107
Възрастта на момичето е от огромно значение .
Не че я оневинява , но акъла на 15 годишно момиче си е на дете .

# 108
Скрит текст:
При старт на сексуалния живот на 15 години много и почти само неприятни неща могат да се очакват.
Айде пак!  Tired Сексуалният живот най-масово започва между 15 и 18 години!
Но пък не съм видяла масово изхвърляне на бебета!
Едно е 15, друго е 18, а това, че е масово (ако е), не значи, че е хубаво и безпроблемно. Никой не твърди, че всички млади забременели изхвърлят бебетата си, а че огромен процент от извхърлилите бебета са твърде млади.

Сега кое е проблемът - че започват да водят сексуален живот тогава или че забременяват тогава?
Защото разликата е от небето до земята.

# 109
Божей, пресвета дево! Вика спи ли ми се, очите ли ме лъжат, Джорд Буш ли се регистрира в бгмамма? Манджа с грозде.

Регистрирал се е в начина ви на мислене, горкият човек.
Ще си зареже бебето, не защото тя е някакво чудовище.
А защото майка й е луда по Джордж Буш или по Бойко Борисов (извинете).
Все тая.
За майка й е страшно.
Тя е на 15. Майка й може би е на 36.
Майка й гони капитализма по Борисов (извинете)
Ами ще си остави детето, естествено.
Понеже.... довършете сами по програмата на която и да е политическа сила.

# 110
  • Tам през Атлантическия океан

Няма я връзката родител - дете  Rolling Eyes

Скрит текст:
Това което ми направи навремето огромно впечатление тук е че е доста срещано 15 - 16 год да раждат  Crazy  Принципно абортите са разрешени но някак си не се толерират  Rolling Eyes Та деца раждат деца , родителите знаят , взема се решение за осиновяване или гледат бебето на детето си.
Веднъж с мъжа ми докато чакахме на опашка за увеселителна атракция се заговорихме с една мацка (22 г) бе с дете на около 7 г и се чудехме дали са брат и сетра или майка и син  Laughing Майка и син бяха  Laughing

# 111
Да , психически не са узрели да са майки .
Има и такива артисти , които са отглеждани
от баба си, която мислят за майка , а всъщност майка е сестра му .
Джак Никълсън май беше .

# 112
  • Пазете Гор
....Сега кое е проблемът - че започват да водят сексуален живот тогава или че забременяват тогава?
Защото разликата е от небето до земята.

И двете. Ранният сексуален живот носи маса рискове, само един от които е рискът ранна бременност. А ранната бременност се оказва, че присъства в повечето случаи на изоставянето и изхвърлянето на деца.

Четох, че България е с най-ниска възраст за първо раждане в Европа (не помня точно как беше дефиниран показателят). Приближаваше се до показателя на САЩ. Е, при нас обяснението е друго, не като при тях, но това не е важно сега.

Подозирам, че при абортите възрастите са още по-ниски.

# 113
  • в дяволитите очички на моето тормозче

Няма я връзката родител - дете  Rolling Eyes

Именно.

# 114
Ранният сексуален живот носи маса рискове, само един от които е рискът ранна бременност.
Какви са тези рискове?

# 115

Все тая.
За майка й е страшно.

Защото ако си родиш дете и решиш да го отглеждаш, държавата не ти гарантира, че за този/тази нов/а гражданин/нка ще има изначални неща като:
1. Ваксини (ако не сме твърде йога)
2. Детска градина
3. Логопед
4. Ортодонт
5. Държавно образование
6. Здравеопазване в по-сложни от кашлица случаи

И още.

Не че на българско дете в Германия градината не срува 26 евро за месец, понеже от Германия ни съветват да закрием социалната държава, видиш лш. Туй е по Ангела Меркел.

# 116
Горките деца, които са израснали сами в случая. Според мен са искали да си задържат детето, но е нямало на кого да разчитат. В местния им сайт пише, че момчето е помогнало с израждането.  ooooh! 

# 117
  • Tам през Атлантическия океан
Страх от родителя от неразбиране  , няма връзка родител-дете (повтарям се ) , няма комуникация  , споделяне  Confused доверие ......

Горките деца, които са израснали сами в случая. Според мен са искали да си задържат детето, но е нямало на кого да разчитат. В местния им сайт пише, че момчето е помогнало с израждането.  ooooh! 
Sad

# 118
Страх от родителя от неразбиране  , няма връзка родител-дете (повтарям се ) , няма комуникация  , споделяне  Confused доверие ......

Така е, често срещана липса на нормални отношения и семейство изобщо. Обаче чак дотам да я докарат...

# 119

Все тая.
За майка й е страшно.

Защото ако си родиш дете и решиш да го отглеждаш, държавата не ти гарантира, че за този/тази нов/а гражданин/нка ще има изначални неща като:
1. Ваксини (ако не сме твърде йога)
2. Детска градина
3. Логопед
4. Ортодонт
5. Държавно образование
6. Здравеопазване в по-сложни от кашлица случаи

И още.

Не че на българско дете в Германия градината не срува 26 евро за месец, понеже от Германия ни съветват да закрием социалната държава, видиш лш. Туй е по Ангела Меркел.

Какво общо има този случай с твоите комунистически възгледи?

Майката, та майката. Бащата е с цели 2-3 години по-голям, а в тази възраст това е голяма разлика. Би трябвало да е по-зрял и той да носи по-голямата отговорност за опита за убийство. Не да прави деца и да ги изхвърля на боклука, защото не иска да поеме отговорност.

Направо се чудя дали на това момиче майка му не е онази, от темата за отиване на дъщеря и на море с по-голямо момче, и твърденията и колко отговорна е дъщеря и и как никога не би забременяла. То ако майка ти толкова много ти вярва че няма да правиш секс или ще взимаш всички предпазни мерки като отиваш на почивка с момчета, как ще посмееш да и кажеш и да я разочароваш. По-добре да се отървеш от проблема тихомълком, щото иначе няма да те пуска на море повече.

Общи условия

Активация на акаунт